Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Pikku Kakkosen ohjelmia fi:Recommended:rss Pikku Kakkosen nettiin »

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Senjan kanssa Tilda ja hänen ystävänsä, Puput, Oktonautit, Melkein mestari sekä Anton Siilinen ratkaisee.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 52/101: Timantti. Mymmeli löysi taannoin timanttisormuksen ja vei sen poliisille. Koska kukaan ei ole kysellyt sormuksen perään, poliisimestari antaa sen Mymmelille ikiomaksi.

  Muumilaakson tarinoita fi:Recommended:rss

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 52/101: Timantti. Mymmeli löysi taannoin timanttisormuksen ja vei sen poliisille. Koska kukaan ei ole kysellyt sormuksen perään, poliisimestari antaa sen Mymmelille ikiomaksi.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 51/101: Vedenneito. Nipsu häviää joka aamu omille teilleen. Salamyhkäisyys saa muumilaaksolaiset ymmälleen, ja he päättävät ottaa asiasta selvää. Pian laaksossa huhutaan, että lammessa asustaa ihme.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 50/101: Aarteenetsintää. Hemuli haeskelee hyvää paikkaa uudelle, isommalle kukkatarhalle ja Muumilaaksoon saapunut vieras etsii työkseen kultaa.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 49/101: Niiskuneiti selvänäkijänä. Kaikki säikähtävät, kun salama iskee Niiskuneidin tainnoksiin. Kun hän sitten virkoaa, hän alkaa puhua ja nähdä kummia.

  Lastenmusiikki fi:Recommended:rss

  Musarullaa!

  Ammattimies. Kuopion Musiikkikeskuksessa 16.10.13 klo 10 taltioidun konsertin 2.osa. Lavalla Tuomo Rannankari, P2-yhtye, Nalle, Mikko Perkoila ja Vinkulelu -trio, Jaakko, Veera ja Rajalan koulun musiikkiluokat.

  Musarullaa!

  Piippolassa. Jyväskylän Paviljongissa 30.10.13 klo 10 taltioidun konsertin 2. osa. Lavalla Eeva-Leena Pokela, P2-yhtye, Nalle, Ammuu!-orkesteri, Pikku Kakkosen Mari, Nakkirakki sekä Kypärämäen koulun musiikkiluokat.

  Muista laulaa

  Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Virtanen ja Lahtinen!

  Galaxin ohjelmia fi:Recommended:rss Galaxin nettisivuille »

  Martine (7)

  Luonnon pelastuspartio. Martinen luokka osallistuu Luontopäivään siivoamalla puiston roskista. Opettajan lupaama palkinto innostaa oppilaita kilpailemaan roskien keräyksessä.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 13 min
  • Sarja 1 jakso »

  Viidakkojytä (S)

  Hullunhauskassa zimbabwelaisanimaatiossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt viidakon eläimet koettavat sopeutua vaihtuviin olosuhteisiin kukin tavallaan. Tässä osassa apina joutuu vuodenaikojen vaihtelun pyörteisiin.

  Pok ja Mok (7)

  Osa 40: Villi hiljaisuus. Mokin perhe retkeilee vuoristossa. Metsässä he tapaavat asukkaan, jolle Pauliinan työpuhelut ovat liikaa.

  Lapsille kolmella saamen kielellä: Unna Junná fi:Recommended:rss

  Unna Junná

  Niillas järjestää mäkihyppykilpailun. Kissojen elämää: Inkeri-kissa saa pikkusiskon. Katso!: Elli-Domna ja Viilis. Suoigganin seikkailut: Kaupungin ihmeitä.

  Unna Junná

  Leena ja Terhi askartelevat eläimiä. Animaatiopaja: Kettu ja korppi. Katso!: Inarin kielipesän lapset esittelevät leikkikalujaan. Usko pois. Tarinoita: Poika ei lähde kouluun.

  Unna Junná

  Irene on tietokonepelien mailmassa. Animaatiopaja: Tikku-ukko. Katso!: Ailu esittelee moottorikelkkansa. Suoigganin seikkailut, osa 3: Kaupunkiin.

  Unna Junná

  Heli ja Surri muistelevat Helin Australian matkaa. Animaatiopaja: Jamit. Katso: Markus esittelee ajoporonsa. Usko pois. Kertomuksia: Ketun perintöhopeat.

  Viitotut fi:Recommended:rss

  Viittomakielinen satu (S)

  Hiiri, Jänöjussi ja Mansikki-lehmä. Miina Mäntylä, Pirkko Johansson ja Pia Taalas kertovat Marianne Aron, Pia Taalaksen ja Päivi Mäntylän sadun Hiiri, Jänöjussi ja Mansikki-lehmä.

  Ulkomailla katseltavat ohjelmat fi:Recommended:rss Lisää »

  Runokuva (S)

  Triangelityttö asustelee kolmiossaan soitellen triangeliaan ja tanssien kello kolmeen asti öisin. Soittaessaan ja tanssiessaan triangelityttö pelottelee pahat unet merenpohjaan.

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee pääsiäistipun Juho-Laurin ja Meijun vinkkien mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Uusimmat lastenohjelmat fi:Recommended:rss Kaikki uusimmat »

  Gazoon

  Gazoon (S). Tulikärpäset. Komedia Afrikan savannin kahjoista villieläimistä. Ranskalainen animaatio. buu.yle.fi/storabarn

  Kysy Laralta (7)

  Osa 6/26: Piinaavat pehkot. Laran säärissä ja kainaloissa alkaa kasvaa karvaa. Se on tosi rasittavaa. Tilannekomiikkaa hyödyntävä animaatio Larasta ja hänen ystävistään murrosiän ohdakkeisella polulla.

  • · Yle Fem
  • Kesto: 12 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Pelle Hermanni

  Humpuukia alennuksella (S). Humpuukia alennuksella. Sirkukseen saapuu ihmetavaraa alehinnalla kaupusteleva kauppias. Käsikirjoitus: Simo Ojanen. Esiintyjät: Veijo Pasanen ja Pekka Lukka. (1982).

  • · Yle TV2
  • Kesto: 10 min
  • Sarja 1 jakso »

  Pallo-Noppa

  Ohjelma esikoululaisille yhdessäolosta. Opitaan, leikitään ja kuullaan Felistan kuulumiset Afrikasta. Juontajat: Maria Asikainen ja Heikki Takkinen. (1976).

  Muualla Yle.fi:ssä