Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Pikku Kakkosen ohjelmia fi:Recommended:rss Pikku Kakkosen nettiin »

  Taikakaruselli (S)

  Suuri junaparaati. Junan on määrä osallistua Suureen junaparaatiin. Atsalea on kutsunut Ollin, Ykän ja Anteron luokseen syömään ja junan apua tarvitaan kaverusten kuljettamiseen.

  Puuharit (S)

  Lilakoiso. Papuryhmä on kasvattanut valtavan kokoisen lilakoison. Ryhmä haluaisi ottaa selville, onko se kaikkien aikojen suurin lilakoiso, mutta mittausvälineet ovat kiven alla.

  Noksu (S)

  Mauri katoaa. Mauri luulee, ettei kukaan enää pidä hänestä. Noksu joutuu vaaralliseen pulaan.

  Lastenmusiikki fi:Recommended:rss

  Musarullaa!

  Maailmalla. Kulttuuritalolla taltioidun aamukonsertin 1. osa. Lavalla Eija Ahvo ja Susanna Haavisto, P2-yhtye, Nalle, PolePole sekä Riku ja Rami.

  Galaxin ohjelmia fi:Recommended:rss Galaxin nettisivuille »

  Late lammas (S)

  Late Lammas (S). Tyrmäävä taidepläjäys. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas!

  • · Yle TV2
  • Kesto: 7 min
  • Sarja 1 jakso »

  Karvinen (7)

  Esko lähtee pariksi päiväksi pois kotoa. Oskulla on kova ikävä, ja siksi Karvinen yrittää helpottaa hänen oloaan tekemällä Eskon näköisen ilmapallon.

  Viitotut fi:Recommended:rss

  Sormilla vai puikoilla (viittomakielelle tulkattuna)

  Sormilla vai puikoilla. Osataan tortilloja eli meksikolaisia maissilettuja tehdä Suomessakin! Hannia näyttää, miten lettusia leivotaan ja litistetään. Pikkusisko Sienna täyttää tortillansa erikoisherkulla: kuivatuilla heinäsirkoilla! Viittomakielen tulkki: Eija Jääskeläinen.

  Unna Junná fi:Recommended:rss

  Unna Junná

  Leena ja Terhi katselevat entisajan ja tämänpäiväisiä lasten piirroksia. Animaatiopajassa: Lumiukko. Eläimiä: Mikä eläin? Kumbe-Pasi, koiranpentu: Kaupungilla.

  Unna Junná

  Irene tekee koristeita, mutta kadottaa neulan. Löytyyköhän se? Animaatiopajassa: Karhu. Eläimiä: Kenen ääni? Kumbe-Pasi, koiranpentu: Temppuja.

  Unna Junná

  Niillas kertoo Duvro-karhusta ja hänen poikasestaan Darvusta. Animaatiopajassa: Kolme kaverusta. Eläimiä: Kenen jälki? Kumbe-Pasi, koiranpentu: Kaverukset.

  Unna Junná

  Paljonko kello on? Helillä on niin kiire, että hän ei jouda Surri-koiran kanssa ulos. Animaatiopajassa: Karhukettu ja Susi-Pasi. Eläimiä: Kenen korvat? Kissan elämää: Hertan poikaset kasvavat.

  Uusimmat lastenohjelmat fi:Recommended:rss Kaikki uusimmat »

  Gazoon

  Gazoon (S). Norsujekku. Komedia Afrikan savannin hassuista villieläimistä. Ranskalainen animaatio. svenska.yle.fi/hajbo

  Taikaleipää (S)

  Keräilyä. Tovan luokkakaverit esittelevät keräilykokoelmiaan, ja Tovaa harmittaa, ettei se kerää mitään. Pian Tova saa muuta ajateltavaa, sillä karanneen kuumailmapallon matkustajat ovat kadoksissa. buu.yle.fi

  Puuharit (S)

  Lilakoiso. Papuryhmä on kasvattanut valtavan kokoisen lilakoison. Ryhmä haluaisi ottaa selville, onko se kaikkien aikojen suurin lilakoiso, mutta mittausvälineet ovat kiven alla.

  Muualla Yle.fi:ssä