Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Uusimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 199 kohdetta joissa yhteensä 1240 ohjelmaa

  Babar ja Badun seikkailut (S)

  Muisto-mellakka: Linnassa vietetään Muistijuhlaa. Saippuoitu: Celestenkylässä on Tuoksukukka-markkinat. Badu ystävineen haluaa osallistua suureen nuuhkaisukisaan, mutta Kake ei pääse sisään.

  Touhukkaat

  Kepposhepun uudet kujeet (S). Kun joku tekee kepposen tai yllättää, siinä yleensä säikähtää. Se ei ole aina kivaa. Kepposheppu säikyttelee Desiä, joka ei oikein pidä siitä. Onneksi Desi ja Outi onnistuvat löytämään Kepposhepulle ystävän.

  Saara ja Sorsa (S)

  Villaista musiikkia. Saara ja Sorsa kuuntelevat Huivitädin luona levyautomaatista musiikkia. Ja pian he musisoivat itsekin.

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee pääsiäistipun Juho-Laurin ja Meijun vinkkien mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Jääkarhu Otto (S)

  Kyltit. Oton uudella kotikonnulla on paljon erilaisia kylttejä. Lapset pelastavat Oton isän päivän piirtämällä muutaman lisää.

  Nuottiavain

  Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.

  Lulu kilpikonna (S)

  Sydämen sykettä. Opettaja antaa oppilaiden kuunnella stetoskoopilla mahlan liikkumista puun kuoren alla. Nokkela päättää lainata stetoskooppia ja kuunnella Lulun sydäntä selvittääkseen, onko tämä rakastunut.

  Jussin matkat (S)

  Kaupankäyntiä. Ystävykset hierovat kauppoja Intiassa. Oili tarvitsee veneeseensä uuden purjeen.

  BUU-klubben

  Kiia ja kissa. Osa 7/52: Kolme karhua. Kiia ja kissa panevat kasaan bändin. Kukkatakkitorakka: Mistä torakka saisi iloa ja valoa elämäänsä, kun syksy on vienyt värit ja auringon? Aarne Alligaattorin musiikkiseikkailu. buu.yle.fi

  Matikkahirviöt (S)

  Kadonnut hirviötalo. Rouva Tötteröpään talo on kadonnut, mutta matikkahirviöt voivat ehkä auttaa. Jytähirviö auttaa oikeille jäljille, mutta ensin pitää tuntea koot - ja luvata, ettei kukaan kutita.

  Närpiäiset

  Närpiäiset (S). Lampunhenki. Sienitaloon ilmestyy outo vieras, ja outoa on myös vieraan käytös. Joltakultakin joutuu tunnustamaan, että Jassoo on sittenkin mukava naapuri.

  Petrin tiikeritarinat (S)

  Opettaja kertoo hevosista, mutta Petri on aivan omissa ajatuksissaan. Ystävykset lähtevät seikkailemaan mutta päätyvät eri mielikuvitusmaailmoihin. Miten he löytävät jälleen toisensa?

  Samu ja Salla (S)

  Mikä ihmeen kasvi tässä oikein kasvaa? Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Tarinoita maailmalta, Samu ja Salla, Närpiäiset sekä Matikkahirviöt. Tuomo laulaa kappaleen Virvon varvon.

  Kanan muna (S)

  Maja. Humoristinen animaatio kanalan arjesta. Animaatio: Kari Häkkinen.

  Kaapo (S)

  Aluksi Kaapo haluaisi hammaskeijulta lahjan, sitten Kaapo kasvaa isoksi. Lopuksi Kaapo ikävöi talvea ja hoitaa hamsteria.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja paholaisrauskut. Oktonautit auttavat eksynyttä paholaisrauskua löytämään rauskujen salaisen ruoka-apajan.

  Katinkontti Remix

  Put-kissa kohisee. Katti liittää Rontin tynnyrin vihdoin vesijohtoverkkoon. Mutta missä on vesi? Nyt tarvitaan putkimiestä.

  Muualla Yle.fi:ssä