Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Uusimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 192 kohdetta joissa yhteensä 978 ohjelmaa

  Lonkeroiset (S)

  Viisi mustekalakaverusta suunnittelee huimaa karkumatkaa. Onnistuvatko ne koskaan pakenemaan ankeasta akvaariosta? Kohelluskomedia. buu.yle.fi/storabarn

  BUU-klubben

  Marikki. Panimossa kummittelee. Kesäkumpu-nimisessä talossa asuvat Marikki ja Liisa vanhempiensa ja Alva-kotiapulaisen kanssa. Astrid Lindgrenin teokseen perustuva sarja. Ohjaus: Göran Graffman, 1979. buu.yle.fi

  Lohikäärmeratsastajat (7)

  Tulesta temmattu. Karski joutuu pinteeseen keskellä metsää. Paikalle lehahtaa pelätty taifumerangi, ja toisaalta uhkaa raivoisa metsäpalo. Uhkaava tilanne saa käänteen, joka lyö ällikällä jokaisen.

  Milin miljoona kysymystä (7)

  Oikeat sanat. Milin ja Lolan huoneeseen lentää papukaija, joka osaa puhua. Kun se karkaa uudestaan, kohtaavat lapset vierasta kieltä ja viittomakieltä puhuvia. Ja pitääkö välittämisestä aina kertoa puhumalla?

  Viidakkojytä (S)

  Hullunhauskassa zimbabwelaisanimaatiossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt viidakon eläimet koettavat sopeutua vaihtuviin olosuhteisiin kukin tavallaan. Tässä osassa apina joutuu vuodenaikojen vaihtelun pyörteisiin.

  Galaxi

  (7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Betonin särkijät, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa.

  Babar ja Badun seikkailut (S)

  Piikkinaattori: Piikki on vakuuttunut että vierailulla oleva konsuli Ratakses haluaa napata Badun. Tryffelitempaus: Badu haluaa järjestää mummilleen miellyttävän yllätyksen.

  Touhukkaat

  Lämmintä Vilukissalle (S). Vilukissaa palelee koko ajan, ja se kaipaa lisää lämmitystä. Desillä ja Outilla on niin kuuma, etteivät he jaksa leikkiä. Tällä kertaa ovien takaisista seikkailuista löytyy strutseja ja virtahepoja.

  BUU: Mietipä sitä!

  Maut. Uuteen makuun tottuminen voi olla vaikeaa, mutta voi se olla jännääkin. Hanna, Clara ja Maija lähtevät makuretkelle. Maistuvatko retkieväät heille? buu.yle.fi (U)

  Jepu Neulanen (S)

  Osa 6: Avain. Pääseekö siili puuhun, ja viihtyykö orava lehtikasassa? Oli miten oli, Jepu ja Pylli haluavat naapuruksiksi.

  Samsam (S)

  Avaruus ei ole roskakori. Samsam huomaa surukseen, että avaruus on täynnä siellä täällä leijailevaa roskaa.

  Pikku Kakkonen

  Katsotaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Jepu Neulanen, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam ja Tinga Tinga-tarinat. Jaakko rakentaa majaa.

  Taikaplaneetta (S)

  Dromedaarin kyttyrä. Keksijävaari antaa lastenlapsilleen tehtäväksi selvittää, mitä dromedaarin kyttyrä sisältää. Taikaplaneetta vie heidät Egyptiin, missä he tutustuvat Husaniin ja Hasinaan.

  Muualla Yle.fi:ssä