Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Uusimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 171 kohdetta joissa yhteensä 906 ohjelmaa

  Isot koneet

  Roska-Ripsa: Kitara (S). Roska Ripsa löytää hylätyn kitaran.

  Tilda ja hänen ystävänsä (S)

  Tildan hauska päivä. Ystävykset viettävät hauskan päivän yhdessä. Päivän jälkeen he tahtovat keksiä jonkin keinon, jolla he muistaisivat kaikki päivän tapahtumat.

  Matikkahirviöt (S)

  Kauhan varressa. Ronkelihirviön pitää tehdä herkkupussit veljensä, Nirsoilijahirviön syntymäpäiville. Tarkka sankari vaatii, että kutakin herkkua kauhotaan tietty määrä, mikä on hyvin työlästä.

  Sirkus Temppula

  Raholan ja Villilän päiväkodin lapset esittävät omia sirkustemppujaan.

  Lonkeroiset (S)

  Viisi mustekalakaverusta suunnittelee huimaa karkumatkaa. Onnistuvatko ne koskaan pakenemaan ankeasta akvaariosta? Kohelluskomedia. buu.yle.fi/storabarn

  Rohkea ritaripoika (7)

  Osa 26/26: Ruhtinaan kunniasana. Ruhtinas lupaa toteuttaa sen henkilön toiveen, joka tuhoaa lohikäärmeen. Trenk uskoo voivansa vapauttaa siten perheensä, mutta ritari Wertoltilla on yhä yksi valttikortti. buu.yle.fi

  Me Peltiset (S)

  Känkkäränkkä. Joskus on aamuja jolloin kaikki menee pieleen: vaatteet ovat hukassa, tee on kuumaa ja voileipäkin on vääränlainen. Vaan miten käy, kun pullien koristelukaan ei suju. Peltisinä Johanna Ala-Siurua ja Mari Pöllänen.

  Norsulan perhe (S)

  Nestorin lentokone. Nestori säästää rahaa Rotohirmu-lentokonetta varten. Viljamilla on samanlainen. Kun Viljamin kone juuttuu katolle, Nestori näkee vanhan koneen uudessa valossa.

  Satuja Soitosta

  Meteli vie Tytin harmonikan ja kyläläisiltä loppuu puhti. Soittimen vapauttamiseksi tarvitaan Laulajan sanoja, Veljesten säestystä ja lumottuja kanteleita, joilla lapsisoittajat, Varpuset, osaavat tehdä kolme taikaa.

  Sirkus Imago

  Onnea, tirehtööri! Akrobatiaa, huumoria ja taikuutta. Morgan ja Dag ovat sirkuksen näyttämötyöntekijöitä, mutta haaveilevat esiintymisestä. Haaveita on myös sirkustirehtöörillä ja tämän tyttärellä. buu.yle.fi

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Marin kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Sukkapyykkiä, Me Peltiset, Norsulan perhe, Satuja Soitosta sekä Tommin kiertävä sirkus. Luetaan Kisun ABC -sarjakuvaa ja ihmetellään kirjaimia.

  Hupsis (S)

  Gramofoni. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio.

  Neppajymykerho

  Vilja askartelee keinulaudan Veeran ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen

  Katja Katt (T)

  Popi Kissa (S). Rullalautatähti. Ystävykset lähtevät kuvaamaan Susun rullalautatemppuja kaukaiseen paikkaan.

  Lilli ja kukkaisystävät (S)

  Ampiaiset. Piikki on kovin masentunut, ja kukkaisystävät ovat huolissaan hänestä. He päättävät järjestää Piikille ampiaisaiheisen yllätysesityksen.

  Muualla Yle.fi:ssä