Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Katsotuimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 963 ohjelmaa

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 18/101: Viidakon kätköissä. Muumitalo pursuaa outoja kasveja. Muumimamma ja Muumipappa päättävät mennä uimahuoneeseen nukkumaan. Mahtaako kukaan saada unta, kun Haisuli hankkii paikalle viidakon villejä eläimiä?

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 17/101: Taikasiemeniä valtamerestä. Muumilaakson rantaan ajautuu laatikko, jossa on outoja siemeniä. Yhdessä yössä taloa ympäröi tiheä viidakko, ja Muumipeikko ehdottaa safarille lähtöä.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja barrakudat. Mangrovepuun siemenet ovat ajautuneet liian kauas merelle, eivätkä nälkäiset barrakudat auta pelastustöissä.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 20/101: Nuuskamuikkunen lähtee pois. Kun on syksy ja sataa, voi vaikka ottaa gramofonin esiin ja pistää tanssiksi. Muumipeikko on apealla päällä, mutta Niiskuneiti keksii piristyskeinon.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 16/101: Muumipappa kaipaa vaihtelua. Muumipapan kirjoitustyö kangertelee, ja kaikki tuntuu ikävystyttävältä. Niinpä Muumipappa päättää paeta ja viedä Mammankin mukaan seikkailulle.

  Lauri kilpa-auto (S)

  Laurin ensimmäinen päivä. Seuraavana päivänä oleva kisa jännittää Lauria ja Ripa kertoo hänelle tarinan rohkean punaisen kilpa-auton ensimmäisestä päivästä Ahvenarolla.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 19/101: Muumipeikko pelastaa tiikerit. Viidakon eläimet ovat ennen pitkää kaikki koolla Muumitalossa, joka alkaa siinä mylläkässä käydä tosi ahtaaksi.

  Karvinen (7)

  Salaperäinen vekotin: On maanantai ja Karvinen rakentaa ison koneen. Kukaan ei tiedä, mitä sillä tehdään mutta kaikilla on oma aavistuksensa.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja vesinokkaeläimet. Kwazii löytää tulvivan joen pohjalta erikoisen munan. Mikä ihmeellinen olento sen onkaan muninut?

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Helmin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää pahvi, Jääkarhu Otto, Musatoosa, Saara ja Sorsa, Ota koppi! sekä Franklin ja ystävät.

  Touhukkaat

  Lämmintä Vilukissalle (S). Vilukissaa palelee koko ajan, ja se kaipaa lisää lämmitystä. Desillä ja Outilla on niin kuuma, etteivät he jaksa leikkiä. Tällä kertaa ovien takaisista seikkailuista löytyy strutseja ja virtahepoja.

  Sherlock Jakki (S)

  Kuka sai Papukaijan aivastamaan? Papukaija on suosittu radiopersoona mutta kaikki eivät pidä hänen tyylistään. Itse asiassa joku haluaa varmistaa ettei Papukaija pysty enää juontamaan radio-ohjelmaansa.

  Laura (S)

  Laura saa kissan. Pieni kissanpentu löytää tiensä Lauran perheen luokse. Saako Laura pitää sen, vai kaipaako sen omistaja sitä?

  Lauran tähti (S)

  Laura hammaslääkärissä. Lauralla on kipeä hammas. Hän kuuntelee Harrin kauhujuttuja ja yrittää salata asian. Mutta kun kamomillatee ei auta, on mentävä hammaslääkäriin.

  Max ja Meeri (S)

  Maan päivän juhla. Meeri on järjestänyt Maan päivän kunniaksi naamiaiset, mutta Max ei onnistu pitämään asuaan puhtaana.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Tuomon kanssa ohjelmat Petrin tiikeritarinat, Seikkailija Saku, Saari, Stella ja Sami, Maltti ja Valtti sekä Laura.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 13/101. Tiukka naapuri. Autiotaloon muuttaa uusia naapureita ja Muumiperhe järjestää heille tervetuliaisjuhlan. Rouva Vilijonkka kauhistelee meluisaa menoa, mutta lapset hihkuvat riemusta.

  Babar ja Badun seikkailut (S)

  Piikkinaattori: Piikki on vakuuttunut että vierailulla oleva konsuli Ratakses haluaa napata Badun. Tryffelitempaus: Badu haluaa järjestää mummilleen miellyttävän yllätyksen.

  Muualla Yle.fi:ssä