Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Katsotuimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 892 ohjelmaa

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja ryhävalaat. Kwazii joutuu pulaan aarretta etsiessään. Onneksi apuun voi pyytää taitavia ryhävalaita.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä, Jepu Neulanen, Mimmi Lehmä ja Varis, Lintumiehet, Samsam sekä Tinga Tinga-tarinat. Jaakko on kesätunnelmissa, kalastelee ja pohtii syntyjä syviä.

  Sherlock Jakki (S)

  Kuka tukki Norsun kärsän? Norsu herää öisin siihen, että joku on tunkenut banaanit hänen kärsäänsä. Kuka haluaa herättää Norsun ja miksi?

  Lauran tähti (S)

  Tomin lentokone. Tomi rikkoo vahingossa lempilelunsa, lentokoneen. Lauraa harmittaa ja hän haluaa ostaa koneeseen uuden siiven. Lelukauppa on muuttanut eikä Laura löydä sitä ilman pientä apua.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Rytmireissu, Neposen seikkailut, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee ja samalla arvuutellaan.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Lassin kanssa ohjelmat Hupsu pikku Pupunen, Herää pahvi, Jääkarhu Otto, Olipa kerran, Saara ja Sorsa, Ota koppi sekä Franklin ja ystävät. Lassi kalastaa, ja kuullaan särjen haastattelu.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja tekoriutta. Hirmumyrsky tuhoaa pienen riutan, jonka asukkaat joutuvat vaaraan.

  Sherlock Jakki (S)

  Kuka myrkytti Gepardin? On juoksukilpailuiden aika. Joku varmistaa että Voittamaton Gepardi ei ole tällä kertaa voittamaton.

  Touhukkaat

  Hedelmät vaarassa (S). Tuhatnapsija on otus, jonka on syötävä tuhat hedelmää joka päivä. Elleivät Desi ja Outi - Velhon ja touhukkaiden avustamina - saa otusta kiinni, niin kaikki maailman hedelmät ovat vaarassa!

  Norsulan perhe (S)

  Nestorin lentokone. Nestori säästää rahaa Rotohirmu-lentokonetta varten. Viljamilla on samanlainen. Kun Viljamin kone juuttuu katolle, Nestori näkee vanhan koneen uudessa valossa.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 1/101. Muumilaakson kevät. Talvisin Muumilaakso nukkuu syvällä kinoksissa, mutta keväällä laakson asukkaat heräävät. Lumen alta paljastuu yllätyksiä.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 23 min
  • Sarja 1 jakso »

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Marin kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Sukkapyykkiä, Me Peltiset, Norsulan perhe, Satuja Soitosta sekä Tommin kiertävä sirkus. Luetaan Kisun ABC -sarjakuvaa ja ihmetellään kirjaimia.

  Jussin matkat (S)

  Pippalot. Jussin lelukärryt ovat käyneet pieniksi, ja Jussi haluaa uudet ja isommat. Seikkailulla Villissä lännessä Jussi saa kokeilla oikein isoja vankkureita.

  Pipsa Possu (S)

  Isän videokamera (S). Postimies tuo paketin Pipsan perheelle. Paketissa on videokamera. Äitipossu, Pipsa ja Jyri kuvaavat isäpossulle yllätyksen videokameralla. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja keilakotilo. Kun vaarallinen keilakotilo sairastuttaa Oktonautteja ja alus on matkalla kohti tyrskyjä, Peson on tartuttava ruoriin.

  Kuminakuja 19 (S)

  Saara tahtoo lumiukon. Lapset odottavat malttamattomana ensilumen satamista, mutta Saara ei jaksaisi odottaa enää yhtään. Hän tahtoo lumiukon nyt heti.

  Muualla Yle.fi:ssä