Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Katsotuimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 981 ohjelmaa

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 36/101: Keskitalven kokko. Muumipeikko on vaipunut talvihorrokseen ja näkee jännittäviä unia noitien luudista ja lentoretkistä. Kun hän sitten herää, on sydäntalvi, ja pikkunoita Aliisa on tulossa Muumilaaksoon.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja hiusmeduusa. Hiusmeduusa pitkine lonkeroineen saa aikaan ison sotkun, ja Peson taidot joutuvat koetukselle.

  Mimun maailma (7)

  Pieniä salaisuuksia. Sara salailee jotain Mimulta. Onko tämä ystävyyden loppu? Saako ystävyksillä olla salaisuuksia? Saako Mimu koskaan selville, mistä on kyse?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 12 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 37/101: Loitsu. Kuka tahansa heräisi unesta, jos kutitellaan ja nipistellään ja huutaa mekastetaan. Mutta eivät muumit, vaikka pitäisi, sillä ulkona on jo kevät. Nuuskamuikkunen selvittää, mistä outo unitauti johtuu.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 38/101: Jysähdyksiä yössä. Noitakin tarvitsisi lepoa kaiken loitsimisen ja taikomisen jälkeen. Hän ja muumit ja muut ovat harmissaan, kun joku ryökäle valvottaa heitä jokaikinen yö. Hemuli ei ole melusta moksiskaan.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Sanasieppari, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam, Nukkearkun lauluja sekä Tinga Tinga-tarinat.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 35/101: Joulu on ovella. Muumit pitävät tapansa mukaan pienet kekkerit ennen kuin käyvät talviunille. Mutta tuskin he ehtivät nukahtaa, kun heitä jo hätistellään jouluvalmisteluihin.

  Touhukkaat

  Puna-Roosan lempiväri (S). Kun kaikki punaiset tavarat ovat vaarassa kadota koko maailmasta, on Desin ja Outin pelastettava ne! Puna-Roosa nimittäin pitää vain punaisesta.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 22 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Marin kanssa Siiri ja Krokotiili, Musapoksi, Lauri kilpa-auto, Unelmajuttu, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Saku ja Vaakku.

  Karvinen (7)

  Kultainen lasagne: Karvinen juontaa Kultainen lasagne -palkintogaalan. Kategorioita on useita, mutta ehdokkaita ei ole kovin monta.

  Lohikäärmeratsastajat (7)

  Jäässä. Paukkupakkaset ovat jäädyttäneet meren. Lentokyvyttömät pikapistäjät ovat nousseet maihin ja lamaannuttaneet pistoillaan lähes koko kylän. Hikotus pelkää tulleensa apuun liian myöhään.

  Laura (S)

  Lauran ensimmäinen lento. Laura lentää vanhempineen sateisesta kotimaastaan kohti Espanjan aurinkoa. Lentokentällä ja koneessa on niin paljon uutta nähtävää ja koettavaa, että matka tuntuukin sujuvan melkein hetkessä.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 39/101: Salaperäistä ilotulitusta. Muumilaakson väkeä askarruttaa oudot valoilmiöt, salaperäinen tyttö on saanut Nipsun pään pyörälle ja Hemulikin elää jatkuvan jännityksen vallassa.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 33/101: Leija. Syksyn tulo saa Muumipeikon haikealle mielelle, mutta sitten puusta löytyy iso leija, ja kaikki ryhtyvät sitä ripeästi korjaamaan ja tuotapikaa jo lennättämään. Kaikki paitsi pikku Myy...

  Sherlock Jakki (S)

  Kuka liimasi Orangin? Paratiisilinnun näytelmään etsitään päätähteä, ja eräs näyttelijä päättää varmistaa, että rooli ei mene Orangille.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 34/101: Noita. Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko lähtevät retkelle ennen talven tuloa, mutta eiväthän Myy ja muut malta olla seuraamatta ja pian retkeläiset tutustuvat aika erikoiseen mummoon.

  Laura (S)

  Laura uimakoulussa. Ammeessa on kiva uida, mutta entä uima-altaassa?

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja kirjohylje. Pieni remorakala on vaarassa. Oktonauttien on pyydettävä apuun erityinen asiantuntija.

  Max ja Meeri (S)

  Käpälänjäljet. Meeri on keksinyt mummille täydelliset lahjat, mutta niiden tekeminen on haastavaa.

  Saku & Vaakku (S)

  Superpoppis. Saku, Milla ja Vaakku päättävät ryhtyä supersankareiksi. Pian he saavat vastaansa riehakkaan ponnarigorillan, ja nyt niitä superkykyjä tarvitaan!

  Muualla Yle.fi:ssä