Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Katsotuimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 918 ohjelmaa

  Sherlock Jakki (S)

  Kuka tukki Norsun kärsän? Norsu herää öisin siihen, että joku on tunkenut banaanit hänen kärsäänsä. Kuka haluaa herättää Norsun ja miksi?

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja tekoriutta. Hirmumyrsky tuhoaa pienen riutan, jonka asukkaat joutuvat vaaraan.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä, Jepu Neulanen, Metkat Mesiläiset, Lintumiehet, Samsam, Runokuva sekä Tinga Tinga-tarinat. Jaakko on lomatunnelmissa: ratkoo ristikoita ja runoilee torielämästä.

  Lohikäärmeratsastajat (7)

  Maan kätköissä. Kun maan alla lymyillyt painajaismainen peto nousee kolostaan, vedetkin karkaavat kaivoista. Limalotja hyödyntää vesipulan, mutta joutuu lopulta muiden mukana puolustamaan Öystilää.

  Karvinen (7)

  Mitä silmä ei nää: Karvinen ja Osku huomaavat, että heidän kotonaan on aave. Aaveen nauru kuulostaa kummallisen tutulta.

  Touhukkaat

  Kadonneet steppikengät (S). Tömistelijä haluaa kengät, joista lähtee kova meteli! Siksi se vie Desin steppikengät. Seuraavaksi ovat vaarassa kaikkien narisevat ja kopisevat kengät!

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja ryhävalaat. Kwazii joutuu pulaan aarretta etsiessään. Onneksi apuun voi pyytää taitavia ryhävalaita.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja keilakotilo. Kun vaarallinen keilakotilo sairastuttaa Oktonautteja ja alus on matkalla kohti tyrskyjä, Peson on tartuttava ruoriin.

  Max ja Meeri (S)

  Yllätyslahja. Meeri ja mummi järjestävät Maxille todellisen synttäriyllätyksen.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Lassin kanssa ohjelmat Hupsu pikku Pupunen, Herää pahvi, Jääkarhu Otto, Olipa kerran, Saara ja Sorsa, Ota koppi sekä Franklin ja ystävät. Lassi kalastaa, ja kuullaan särjen haastattelu.

  Lauran tähti (S)

  Tomin lentokone. Tomi rikkoo vahingossa lempilelunsa, lentokoneen. Lauraa harmittaa ja hän haluaa ostaa koneeseen uuden siiven. Lelukauppa on muuttanut eikä Laura löydä sitä ilman pientä apua.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Rytmireissu, Neposen seikkailut, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee ja samalla arvuutellaan.

  Petteri Kaniini (S)

  Superkani. Penna joutuu sankarin rooliin, kun kolme hiirtä panee kaiken uskonsa häneen saadakseen takaisin menettämänsä herneet. Sankarin on tehtävä sankarin työ.

  Norsulan perhe (S)

  Koulun hyväksi. Lapset päättävät järjestää varainkeruutilaisuuden koulun uutta retkibussia varten. Eniten rahaa kerännyt saa päättää ensimmäisen matkakohteen.

  Pikku Kakkonen

  Siinan kanssa katsellaan Pipsa Possu, Ystäväkirja, Ruusulaakson Roosa, Runoretki, Stella ja Sami, Sana-arkku sekä Hupsis.

  Pipsa Possu (S)

  Isän videokamera (S). Postimies tuo paketin Pipsan perheelle. Paketissa on videokamera. Äitipossu, Pipsa ja Jyri kuvaavat isäpossulle yllätyksen videokameralla. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä.

  Muualla Yle.fi:ssä