Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Katsotuimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 1012 ohjelmaa

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 28/101: Kadonneet lapset. Muumipeikko ja Niiskuneiti heräävät puussa ja huomaavat, että teatteri on ajelehtinut tiehensä. Myy ja Nuuskamuikkunen menevät puistoon ja antavat kyytiä kaiken maailman kieltotauluille.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 27/101: Laineilla lipuva teatteri. Ensin tulee maanjäristys ja sitten hyökyaalto, ja aamiaista saa vain sukeltamalla. Kun laineilla ajelehtii oudonnäköinen rakennus, siitä tulee Muumitalon väen pelastuslautta.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja liejuryömijät. Mangrovemetsässä on tulva, joten liejuryömijäkolmikolle on löydettävä uusi koti.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 29/101: Jälleen yhdessä. Teatterin tekeminen on jännittävää! Leijona ei tule ajoissa lavalle, Nipsu juuttuu kehtoon, ja Pollari rynnistää pidättämään väkeä kesken esityksen.

  Pikku Kakkonen

  Jaakko kuljettaa katsojan bussikyydillä aina Afrikasta avaruuteen asti. Katsellaan Mitä ihmettä?, Jepu Neulanen, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam ja Tinga Tinga-tarinat.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 25/101: Majakka syttyy. Muumiperhe huomaa majakkasaareen tultuaan, ettei saaressa ole majakanvartijaa ja että majakka on sammunut. Lisäksi yön tullen majakassa hipsii kummallista väkeä.

  Mimun maailma (7)

  Kalle. Mimun luokkatoveri Kalle on älykäs, mutta sangen erikoinen. Mimu ei osaa sanoa "ei", vaikka elämä tuntuu käyvän hankalaksi.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 12 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 30/101: Iso jysäys. Unessa Muumipeikko lentää kuin tyhjää vain, mutta Niiskun täytyy saada ilma-aluksensa lentämään ihan oikeasti. Se onkin visainen temppu.

  Lohikäärmeratsastajat (7)

  Oppipoika. Limalotja pelkää loppunsa olevan lähellä ja ryhtyy kouluttamaan Gustavia seuraajakseen. Muut pitävät kuolemanpelkoa ennenaikaisena, eivätkä Gustavin lentäjäntaidotkaan vakuuta.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Taide on tehtävä, Popi Kissa, Oktonautit, Kaapo ja Late sekä Anton Siilinen ratkaisee.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 26/101: Jenni-täti on miljonääri. Muumilaaksoon saapuu harvinainen vieras raahaten painavaa matkalaukkua. Toiset toivottavat Jenni-tädin tervetulleeksi, mutta Muumi-pappa ottaa ja pötkii karkuun!

  Lauran tähti (S)

  Lauran pipo. Mummi on kutonut Lauralle pipon, jossa on hieno narutupsu. Harri ja kaverit sanovat sitä vauvan myssyksi, mutta kun narutupsu auttaa pelastamaan kissanpennun, niin kaikki haluavat samanlaisen.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Marin kanssa Siiri ja Krokotiili, Pikku apulainen, Lauri kilpa-auto, Unelmajuttu, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Saku ja Vaakku.

  Muumilaakson tarinoita (S)

  Osa 31/101: Kultakala. Nuuskamuikkunen näyttää, miten pääsee oikotietä Yksinäisten vuorten taakse. Siellä näet on järvi ja järvessä kultakala, jonka monikin haluaisi nähdä.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja vesimittarit. Kwazii eksyy ja tapaa vesimittariperheen. Miten he selviävät kovassa myrskyssä?

  Norsulan perhe (S)

  Maailman parhaat isät. On isänpäivä. Muu perhe on valmistellut yllätyksiä, jotka ovat vähällä mennä pilalle. Mutta isällä on myös ikioma isänpäiväyllätys muille.

  Karvinen (7)

  Kuntoilua: Hisse aloittaa Karvisen kuntokuurin mutta haasteita riittää. Uuno-kissa hätistelee hiiriä.

  Touhukkaat

  Puhuri (S). Desin ja Outin linnassa puhaltaa kova tuuli. Se on Puhuri, joka uhkaa lennättää kaiken taivaan tuuliin. Valintojen tornista löytyy taas kolme ovea, ja niiden takaa monta kivaa seikkailua.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 22 min
  • Sarja 4 jaksoa »

  Sherlock Jakki (S)

  Kuka sokaisi Kirahvin? Kirahvi kirjoittaa Eläintarhansanomiin juorupalstaa. Joku päättää hiljentää Kirahvin.

  Max ja Meeri (S)

  Arkeologit. Meeri ja Liisa leikkivät arkeologeja. Max tekee yllättäviä löytöjä.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Lassin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää Pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät.

  Muualla Yle.fi:ssä