Areena
 • TV
 • Radio
 • Lapset - Katsotuimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 1196 ohjelmaa

  Ryhmä Hau (S)

  Pennut pelastavat retken. Kanatuinen joutuu pulaan eväsretkellä, ja pormestari on poissa tolaltaan. Kilpiä ja konnia. Kilpikonnien kotilampi on kuivunut, ja konnat lähtevät vaellukselle.

  Ryhmä Hau (S)

  Pennut pelastavat lepakon. Pikkuinen lepakko on eksynyt perheestään. Hammashuolia. Aleksi kammoksuu hammaslääkäriä, ja Vainu pelkää sitä yli kaiken.

  Närpiäiset

  Närpiäiset (S). Vilval-päivä. Jassoo päättää viettää Vilval-päivän. Päivään kuuluu villit ja vallattomat jekut, joista Joltakulta ei innostu. Jekuttelu saa yllättävän käänteen, mutta onneksi Hellanlettas saapuu paikalle.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja koralliahvenet. Koralliahvenet eivät päästä vieraita kaloja syömään leväänsä. Tämä uhkaa koko koralliriutan tulevaisuutta.

  Touhukkaat

  Lemun löyhkä (S). Liity Touhukkaiden mukaan liikkumaan! Outin ja Desin linnassa on kummallinen, paha haju. Käy ilmi, että Lemu keittelee taas pahanhajuisia keitoksiaan. Auta keveruksia etsimään Lemu ja tekemään löyhkästä loppu!

  Kaapo (S)

  Aluksi Kaapo tekee kurpitsalyhdyn, sitten Kaapo soittaa rumpuja. Lopuksi Kaapo tekee lahjan ja aikoo myydä vanhat lelunsa kirpputorilla.

  Jussin matkat (S)

  Kiirettä varikolla. Jussi ajaa kilpaa autolla Brooklandsin radalla. Oili ja Venkuli odottavat varikolla.

  Kaapo (S)

  Aluksi Kaapo pelkää ukonilmaa, sitten hän menee löytöretkelle metsään. Lopuksi Kaapo maalaa talon ja auttaa kiitospäivän valmisteluissa.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 6: Nakertaja on vapaana. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Salaperäinen Nakertaja ahmi Agenttiauton, Hossan putket ja Seija Soijan viikset. Syökö mahtikonna koko talon? Kuka estää? Tietysti Agenttinero Naru.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Kati ja Töppö, Sanasieppari, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Sampo.

  Närpiäiset

  Närpiäiset (S). Massurakas. Millainen on hyvä päivä rakastua? Joltakulta ja Jassoo rakastuvat yllättävästi taloon saapuvaan Porukalleen. Porukallea tyttöjen käytös ahdistaa, ja hänen on paras piiloutua.

  Ella ja Aleksi (S)

  Ella ja Aleksi. Eksynyt tähti. Ella ja Aleksi auttavat takapihalleen pudonnutta Pohjantähteä löytämään uuden kodin.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 6 min
  • Sarja 1 jakso »

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Popi Kissa, Kynä käteen!, Onnea on sekä Puuharit.

  Karvinen (7)

  Esko putoaa katolta ja lääkäri määrää hänet viikoksi vuodelepoon. Siksi aikaa taloutta tulee hoitamaan topakka Elvi-täti.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 12 min
  • Sarja 1 jakso »

  Touhukkaat

  Villaa alpakkaiselta (S). Liity Touhukkaiden mukaan liikkumaan! Outin villapusero on jäänyt pieneksi, ja Velhon pitäisi kutoa uusi, mutta ujon alpakkaisen villaa on vaikea saada. Velhon viisaat neuvot ja Desi auttavat löytämään alpakkaisen.

  Yökyöpelit (S)

  Osa 5: Vedenpaisumus pannuhuoneessa. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Joku ahmi agenttiauton, popsi Päätäi Väätäisen pesäpipon ja nyt on vesijohdot nakerrettu poikki. Syyllistä selvittää Agenttinero Naru.

  Tero hoitaa (7)

  Henkivartija. Matti luulee Teron pelastaneen hänen henkensä ja lupautuu Teron henkivartijaksi. Matti hoitaakin hommansa vähän liiankin hyvin.

  Pipsa Possu

  Hikka (S). Pipsa, Jyri, äiti ja isä syövät aamiaista. Pipsa ja Jyri haluaisivat mennä pian leikkimään ulos, ja he hotkivat ruoan. Jyri saa hikan, joka ei tahdo millään lakata. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä.

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja grönlanninvalaat. Oktonautit äänittävät Arktisen alueen eläinten ääntelyä. Nauhoille onkin pian käyttöä, kun sarvivalaskolmikko tarvitsee Oktonauttien apua.

  Pikku Kakkonen

  Katsellaan Marin kanssa Humps, Nyt mennään!, Lauri kilpa-auto, Pulkkamäki sekä Saku ja Vaakku.

  Muualla Yle.fi:ssä