Areena
 • TV
 • Radio
 • Ryhmä brittinuoria joutuu rötöksiensä vuoksi suorittamaan yhdyskuntapalvelusta yhdessä, pitkin hampain ja ylimielisen aggressiivisina. Kaikki tosin muuttuu kun outo myrsky antaa jokaiselle nuorelle yliluonnollisia kykyjä. Eri asia sitten osataanko niitä käyttää...

  Misfits (16): Jaksot (21) fi:SeriesPage:rss

  Misfits (16)

  Muuan mies väittää kykenevänsä välittämään viestejä tuonpuoleisesta. Hän välittää muutakin kuin vain viestejä: kolme tuttua kasvoa jengin menneisyydestä palaa kuolevaisten keskuuteen. Onko niillä pahat mielessä?

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Rudy murjottaa yhä, ja syystäkin. Sethin unelma käy toteen, mutta onko ilo ennenaikainen? Kuinka voi valita kahden ihanan naisen välillä, etenkin kun kohta ollaan taas karvan verran kurjemmassa jamassa?

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Naissankari Rudy irrottelee illan ja saa maksaa sikamaisuudestaan kalliisti. Curtisin sukupuolenvaihtovoima riist��ytyy käsistä ja tekee hänelle temput. Onko Seth löytänyt viimeinkin etsimänsä?

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Siivouskeikka sairaalan kulmilla muuttuu kohtalokkaaksi yhdelle sopeutumattomien kantajengistä. Ilman pettyneen poikaystävän panostusta tilanne voisi riistäytyä käsistä. Käykö tässä vielä hullusti?

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Curtisin vanha lahja päätyy juutalaisvanhuksen käsiin, joka aikoo muuttaa historiaa. Miehen yritys tappaa Hitler menee pahasti pieleen, ja toisen maailmansodan loppunäytös kirjoitetaan uudelleen.

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Supersankari-Simon pelastaa nuorukaisen pahoinpitelyltä ja saa tältä osakseen varauksetonta ihailua. Mutta joskus ihailukin saattaa saada kieroutuneet mittasuhteet ja käydä vaaralliseksi.

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Urheilukiellossa oleva Curtis keksii keinon päästä jälleen juoksemaan. Lainahöyhenissä ei vain ole aina helppoa olla, sillä hän vetää puoleensa monenlaista törppöä. Mutta on naiseksi muuttumisessa hyvätkin puolensa.

  • Kesto: 47 min

  Misfits (16)

  Supervoimien paletin mentyä uusjakoon vanha jengi totuttelee arkeen askel kerrallaan, mutta yksi on joukosta poissa. Ehdonalaisvalvoja saa uudet pompotettavat, jotka eivät myöskään ole ihan normiainesta. 3. kausi alkaa.

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Yhdyskuntapalvelus on taaksejäänyttä elämää, mutta vanha jengi ei ole päässyt pitkälle. Alisha huomaa, että supervoimilla voi käydä kauppaa, mutta mitä tapahtuu kun voima joutuu vääriin käsiin? Tapahtuu syntymän ihme!

  • Kesto: 45 min

  Misfits (16)

  Supervoimien salaisuus on paljastunut, ja julkisuusmylly jauhaa kaikkien kimpussa. Nathan on revetä riemusta, mutta hulppea julkkiselämä on tuskin vailla vaaroja, sillä turhan tuttu kasvo palaa haudan takaa.

  • Kesto: 48 min

  Misfits (16)

  Joku tuntuu ottaneen sopeutumattomien joukon tähtäimeen, onneksi Nathania ei saa helposti hengiltä. Kelly on viimein löytänyt elämänsä miehen, mutta onko hänkään ihan puhdas pulmunen?

  • Kesto: 47 min

  Misfits (16)

  Uusi poika astuu yhdyskuntapalvelukseen. Onko Olliesta vastusta kantajengille, jää nähtäväksi. Ainakin ensimmäinen yhteinen ulkokeikka osoittautuu vaaralliseksi kokemukseksi.

  • Kesto: 46 min

  Misfits (16)

  Alisha aikoo ottaa selvää kuka naamiomies on. Tätä vastausta hän ei tosiaan osannut odottaa. Nathan aukoo päätään tauotta ja ärsyttää Kellyn tatuoijakaverin silkkaan raivoon. Koituuko tämä tyyppien kohtaloksi?

  • Kesto: 47 min

  Misfits (16)

  Nathan tapaa ihmisen, jota ei tiennyt olevan olemassakaan. Tyyppi kantaa kaunaa traagisin seurauksin. Kuka on Alishaa seuraava naamioitunut mies, joka pelastaa Nathanin jälleen pahasta paikasta?

  • Kesto: 48 min

  Misfits (16)

  Kellyn saama viesti johdattaa jengin Nathanin haudalle, ja kaikki on taas hyvin. Trendi ei kauaa jatku, siitä pitää uusi ehdonalaisvalvoja ja kahjojen taidekurssi huolen. Simon tapaa tytön, jonka haluaa unohtaa.

  • Kesto: 47 min

  Misfits (16)

  Sairas hyveellisyys on saastuttanut nuorison ja saanut heidät käyttäytymään luonnonvastaisesti. Kun sama tauti tarttuu myös Alishaan, jengin on pakko reagoida jotenkin. Kohta on tukalat paikat, varsinkin yhdellä heistä.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  2/74 Misfits (16): Osa 2/8 46 min
  3/74 Misfits (16): Osa 3/8 47 min
  4/74 Misfits (16): Osa 4/8 47 min
  5/74 Misfits (16): Osa 5/8 47 min
  6/74 Misfits (16): Osa 6/8 46 min
  7/74 Misfits (16): Osa 7/8 45 min
  8/74 Misfits (16): Osa 8/8 45 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä