Areena
 • TV
 • Radio
 • Puolen tunnin ajankohtaisdokumentti kertoo tarinoita Suomesta ja maailmalta, usein yllättävästä näkökulmasta, ja pintaa syvemmältä.
  Tulossa: Yle TV1

  MOT: Jaksot (4) fi:SeriesPage:rss

  Suomalainen sotilasbisnes

  Yksityinen sotilas- ja turvabisnes on rantautunut maailmalta Suomeen. Liiketoimintaa pyörittävät entiset erikoisjoukkojen sotilaat. (U)

  • · Yle TV1
  • Kesto: 27 min

  Lentokonekaapparin paluu

  Liikemies Aarno Lamminparras kaappasi Finnairin koneen vuonna 1978. Ainutkertaisessa haastattelussa hän kertoo oman versionsa 35 vuoden takaisesta tapahtumasarjasta. Toimittaja Renny Jokelin. (U)

  • · Yle TV1
  • Kesto: 28 min

  Maailmanherrojen salaseura

  Jättipankkien ja suurteollisuuden muodostama Bilderberg on salamyhkäinen taustavaikuttaja. Sen suljettuihin kokouksiin on osallistunut myös suomalaisia poliitikkoja ja median edustajia. Toimittaja Hannu Sokala. (U)

  • · Yle TV1
  • Kesto: 28 min

  JUSA: Kuolemansyntini numero 8.

  Jusa on Vanajan avovankilan vanki. Ojoisten osaston vangit käyvät päivittäin töissä kaupungin puistokohteissa. Jusa on lahjakas musiikin tekijä, joten hänen vapaa-aikansa kuluvat pääosin musiikin parissa. Yhdessä Jari Kokkisen kanssa Jusa teki Hämeenlinnan vankilassa musiikkidemon nimeltään ”Kuolemansyntini numero 8”. Siitä soi osia ”MOT: Veljeskansan vankirumba” –ohjelmassa. Leikkaja Pasi Räsänen ja toimittaja Risto Vuorinen tekivät Jusan musiikkipalasta videoklipin. Musiikkivideon kuvamateriaalina on käytetty MOT –ohjelmaa varten Suomessa ja Virossa kuvattua materiaalia sekä otteita ”Silminnäkijä: Linnasta linnaan” –ohjelmasta vuodelta 2006.

  MOT: Muut videot (14) fi:SeriesPage:rss

  Aktivistien kiinniotto Lontoossa 2

  Poliisit hakee toisen mielenosoittajan. Portailla istujat pitävät kiinni toisistaan estääkseen kiinnioton. MOT: Olympiabisneksen takapiha.

  • Kesto: 2 min

  Aktivistien kiinniotto Lontoossa 3

  Poliisi nappaa kolmannen mielenosoittajan. Mielenosoittajat huutavat "Shame on you!", "Aa-anti-anticapitalista!", "We are the 95%". Mielenosoittajat pitävät sinnikkäästi kiinni toisistaan. Poliisi ja mielenosoittajat läpsivät toisiaan. MOT: Olympiabisneksen takapiha.

  • Kesto: 4 min

  Aktivistien kiinniotto Lontoossa 1

  Poliisi tulee mielenosoittajien keskelle ja ottaa kiinni ensimmäisen mielenosoittajan. Hänet vapautetaan hetken päästä. MOT: Olympiabisneksen takapiha.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  22/212 MOT: Salaisuus taulun takana 28 min
  23/212 MOT: 08.09.2014 28 min
  24/212 MOT: 15.09.2014 28 min
  25/212 MOT: 22.09.2014 28 min
  26/212 MOT: 29.09.2014 28 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä