Areena
 • TV
 • Radio
 • Oktonautit ovat merenalaisia seikkailijoita, jotka sukeltavat tutkimaan vieraita maailmoja ja pelastamaan meren asukkeja. Ryhmää johtaa vahva ja urhea jääkarhu, kapteeni Valkonen. Matkalla kohdataan vaaroja ja aitoja meren eliöitä, kuten merikäärmeitä, grönlanninvalaita, viittoilijarapuja ja suistokrokotiili. Sarja perustuu Vicki Wongin ja Michael Murphyn lastenkirjoihin.

  Oktonautit (S): Jaksot (4) fi:SeriesPage:rss

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja merisiilien hyökkäys. Merisiilit uhkaavat kelppimetsää. Oktonauttien on autettava merisaukkoja pelastamaan kotinsa.

  • Kesto: 11 min

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja kuolematon meduusa. Peso kohtaa erittäin harvinaisen kuolemattoman meduusan. Shellingtonille tulee kiire tapaamaan tätä erikoista eläintä.

  • Kesto: 11 min

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja sienieläin. Tumppi löytää riutalta huonovointisen sienieläimen. Peson on selvitettävä mikä sillä on hätänä.

  • Kesto: 11 min

  Oktonautit (S)

  Oktonautit ja taskuravut. Shellington löytää lauman eksyneitä taskurapuja. Oktonauttien on vietävä ravut takaisin kotiin, mutta ensin ne on saatava kiinni.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  66/111 Oktonautit (S): 29.10.2014 11 min
  67/111 Oktonautit (S): 05.11.2014 11 min
  26/111 Oktonautit (S): 20.11.2014 11 min
  - Oktonautit (S): Oktonautit ja vesiläisten joulu (S) 23 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä