Areena
 • TV
 • Radio
 • Sarjat ja elokuvat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Ihan sama -seikkailusarja fi:Recommended:rss

  Ihan sama

  Ihan sama (7). Seikkailusarjan viimeinen osa. 6/6. Olet ajatustesi näköinen. Takaa-ajoa ja katoamisia, mikään ei ole sitä miltä näyttää. Tähtiseitsikko esiintyy viimeisen kerran. O: Jarmo Lampela.

  Ihan sama

  Ihan sama (7). 5/6. Tuhlaajapojan paluu. Jarmo ja Anna eivät saa yhteyttä Iidaan, Kasper saa Iidan kiinni unessaan. Iidan ahdingon selvitessä Kasper päättää pelastaa hänet. Havela saa tähtensä takaisin. Osa 6/6 su klo 20.

  Ihan sama

  Ihan sama (7). Seikkailusarja jatkuu. 4/6. Meidän joukkue. Iida lähtee Nerolaan. Kasper selvittää unien viestejä. Kuka Helle on? Jarmo joutuu valehtelemaan esimiehelleen Kasperista. O: Jarmo Lampela. Viimeiset osat la-su klo 20.

  Ihan sama

  Ihan sama (7). 3/6: Paikanvaihto. Kasper viettää aikaa piilossa Oittisilla, koettaa selvittää Iidan mysteeriä, penkoo hänen tavaroitaan. Iidan arvostus muuttuu ärtymykseksi. Iida saa kutsun Nerolaan. Jatkuu ensi pe-la-su klo 20.

  Vain Areenassa fi:Recommended:rss Lisää »

  My Mad Fat Diary (12)

  Osa 1/6. Uusi sarja alkaa 1/6. Luku 1, Iso paha maailma. Teiniangstin piinaama lihava Rae pääsee nuorisopsykiatriselta osastolta avohoitoon. Lääkäri käski hänen pitää päiväkirjaa elämästään, joka on sivusta katsoen riemastuttavan surkuhupaisaa kohellusta.

  Psychobitches (12)

  Osa 1/6. Tähtinäyttelijöiden sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla.Mm Jeanne d'Arc ongelmateininä, viiksekäs Frida Kahlo, Eva Braun kertoo vahvasta poikastävästään ja äiti Teresa äkäilee.

  Lip Service (16)

  Uusi sarja. 1/12. Glasgowlaisten lesboystävien tiet ovat eronneet, mutta nyt Frankie palaa New Yorkista kotiin tätinsä hautajaisiin. Entinen rakastettu Cat on löytänyt toisen, mutta jälleennäkeminen sekoittaa pasmoja.

  Empire - Caesarin perintö (16)

  Osa 1/6. Tyrannus, entinen gladiaattori, on Julius Caesarin henkivartija. Kun senaatin jäsenet suunnittelevat Caesarin murhaa, he kidnappaavat myös Tyrannuksen pojan, jottei hän olisi suojelemassa Caesaria. Tyrannus onnistuu pelastamaan poikansa, muttei Caesaria. Murhan jälkeen paljastuu, että Caesar on nimennyt sukulaispoikansa Octaviuksen uudeksi hallitsijaksi.

  Kotimaiset sarjat ja elokuvat fi:Recommended:rss Kaikki kotimaiset sarjat »

  Kino Suomi

  Tie pimeään (12). (1962) Psykologinen rikoselokuva nuorukaisesta, joka havittelee täydellistä rikosta ja yli-ihmisyyttä. N: Jarno Hiilloskorpi, Elina Salo, Ismo Kallio, Eila Ilenius, Yrjö Tähtelä. O: Ossi Skurnik.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 97 min
  • Sarja 1 jakso »

  Kimmo (12)

  Osa 15/16: Kliimaksi. Ulla ja Kimmo ovat vihdoin pääsemässä intiimiin kontaktiin. Vain Kimmon kämpille jälleen kerran ilmestyvä Rönni on hoidettava alta pois. T: Yellow Film & TV. (U).

  • · Yle TV2
  • Kesto: 23 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Toisen kanssa (12)

  5/6. Saara ja Matti yrittävät tutustua uudestaan, mutta asiallinen suhde osoittautuu haasteelliseksi. Helena pohtii valintojaan uudestaan. Perhehäät saavat yllättävän vieraan. Töissä vanha tapaus avataan uudestaan.

  Uusi päivä (S)

  Osa 382: Kuolemaa uhmaten. Otson uho ajaa hänet nostamaan kilpaa painoja Laurin kanssa, Mirjan kiellosta huolimatta. Asko saa Niklaksen ottamaan ison askeleen. Annin pelko kasvaa. Jimi luopuu periaatteestaan.

  Ulkomaiset sarjat ja elokuvat fi:Recommended:rss Kaikki ulkomaiset sarjat »

  Boardwalk Empire (16)

  Smaragdikaupunki. Nucky pyytää Margaretilta merkittävää palvelusta, ja Angela joutuu kohtaamaan Jimmyn pimeän puolen. Al Capone joutuu tekemään ratkaisevia päätöksiä. Liika tunteilu häiritsee Van Aldenin työtä. T: HBO

  Sodan vangit (16)

  Salattu viesti. Nimrodia ja Uria on kuulusteltu jo päiväkausia, ja tutkinta jatkuu yhä. Miehistä tämä on tuskallista. Miksi heitä kohdellaan kuin rikollisia? Urin kotona asiat ovat kääntymässä päälaelleen. (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 48 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Vera Stanhope tutkii (12)

  4/7 Näkymätön vihollinen. Vera joutuu tutkimaan entisen kollegansa kotona tapahtunutta tuhopolttoa, jossa loukkaantui tämän tytär. Miksi pommimies iski? Ystävästä paljastuu ikäviä puolia ja synkkä salaisuus. Kausi 2. (U)

  • · Yle TV1
  • Kesto: 88 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Hubotit - melkein ihmisiä (16)

  Tienhaarassa. Mimin tila vain pahenee, ja menneisyyden salaisuuksia paljastuu. Petra haluaa tuhota Florentinen. Jonas jatkaa suunnitelmaansa siirtää oma tajuntansa klooniinsa.

  Vain Arenassa: Black Mirror fi:Recommended:rss

  Black Mirror (12)

  Valkoinen karhu. Nuori nainen herää muistinsa menettäneenä ja havaitsee joutuneensa maailmaan, jossa ihmiset ovat jakautuneet metsästäjiin, uhreihin ja sivustakatsojiin, jotka kuvaavat kaiken kännyköillään.

  Black Mirror (12)

  Waldon tähtihetki. Rääväsuisesta piirroshahmosta tulee huippusuosittu, kun se onnistuu tölväisemään ehdokkaita vaalien alla. Pian se halutaan itse ehdolle herättämään nukkuvia äänestäjiä.

  Black Mirror (12)

  Ihan kohta takaisin. Marthan mies Ash kuolee onnettomuudessa. Hautajaisissa Marthalle kerrotaan uudesta yhteisöpalvelusta, jonka avulla voi pysyä yhteydessä kuolleisiin. Tarvitaan vain kuolleen tiedot, tykkäyksen kohteet ynnä muu sen sellainen ja uusi, ehta Ash voidaan luoda.

  Black Mirror (12)

  Koko henkilökohtainen historiasi. Tulevaisuuden maailmassa, jokaisella ihmisellä on laite joka nauhoittaa tekemisensä. Liam Foxwell on kyllästynyt elämäänsä ja hautautuu vanhoihin nauhoituksiin.

  Vain Areenassa: Empire - Caesarin perintö fi:Recommended:rss

  Empire - Caesarin perintö (16)

  Osa 6/6. Hävinnyt legioona. Octavius luopuu Vestan neitsyt Camanesta, jotta hän voisi omistautua Rooman hallitsemiseen. Tyrannus, entinen orja ja gladiaattori liittyy Octaviuksen joukkoihin taistelussa vallankipeää Markus Antoniusta vastaan. Rooman ja koko läntisen maailman kohtalo on vaakalaudalla.

  Empire - Caesarin perintö (16)

  Osa 5/6. Onnen hylkäämä. Antonius on jättänyt Octaviuksen kuolemaan järjestämänsä käärmeen pureman jäljiltä. Hän väittää, että murhaajat ovat konsuleita, joita hän on teloittanut karkottaessaan Brutuksen ja Cassiuksen. Agrippa, joka on syytettynä Octaviuksen ruumiin hylkäämisestä, vie Antoniuksen Vestan neitsyt Camenen luo. Tyrannus palaa gladiaattoriksi, joidenka joukosta Antonius tunnistaa hänet.

  Empire - Caesarin perintö (16)

  Osa 4/6. Antonius vie Octaviuksen ja Tyrannuksen huvilalleen. Tyrannus epäilee Antoniuksen yrittävän erottaa häntä Octaviuksesta. Antonius kutsuu Julius Caesarille uskolliset kyläläiset huvilaansa, jossa Octavius selostaa suunnitelmansa Rooman imperiumista.

  Empire - Caesarin perintö (16)

  Osa 3/6. Tyrannus ja Octavius etsivät liittolaisia maaseudulta orjiksi naamioituneina, mutta heidät otetaan kiinni kenraali Magoniuksen maatilalla ja viedään Arkhamiin, jossa vankeja pakkokoulutetaan gladiaattoreiksi. Gladiaattorina myös aiemmin toiminut Tyrannus pärjää hyvin ja voittaa Magoniuksen, joka inspiroi muita vangittuja kapinaan ja pakoon. Tyrannus ja Octavius kohtaavat ratsujoukon, jota heidän helpotuksekseen johtaa Markus Antonius.

  Vain Areenassa; Hit and Miss fi:Recommended:rss

  Hit and Miss (16)

  6/6. Paha maailma yrittää saada Miasta niska-pers-otteen. Nyt jos koskaan täytyy pitää pää kylmänä. Ensimmäistä kertaa Mian tappokeikka kusee, mistä Eddie ei ilahdu. Selviääkö Mia hengissä kaikista ongelmistaan?

  • · Yle TV2
  • Kesto: 43 min
  • Sarja 6 jaksoa »

  Hit and Miss (16)

  5/6. Rautahermoinen Mia siivoaa surman jäljet Eddien avulla, mutta Riley on raunioina. Mia tajuaa olevansa kiitollisuudenvelassa Eddielle, mikä saattaa vielä tulla kalliiksi. Mia ja Ben viettävät ihmeellisen yön yhdessä.

  Hit and Miss (16)

  4/6. Ovatko Mia ja Riley löytäneet yhteisen sävelen? Ben on syvästi hämmentynyt: Mia herättää hänessä kuumia tunteita, mutta onko hän itse sitten lintu vai kala? Leonie katoaa ja Mia pelkää pahinta.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 41 min
  • Sarja 6 jaksoa »

  Hit and Miss (16)

  3/6. Mia yrittää häätää Johnia pois perheensä kimpusta. Ben pyytää Miaa treffeille autuaan tietämättömänä tämän salaisuudesta. Kuinka käy kun se valkenee hänelle? Entä kuka on tuo vieras mies joka hiippailee nurkissa?

  Vain Areenassa: Hävytöntä fi:Recommended:rss

  Hävytöntä (12)

  Kausi 5 Osa 16. Osa 16/16. Hulvaton meno Gallagherin perheessä jatkuu. Viides tuotantokausi. Tuotanto: Channel4. 2010.

  Hävytöntä (12)

  Kausi 5 Osa 15. Osa 15/16. Hulvaton meno Gallagherin perheessä jatkuu. Viides kausi. Tuotanto: Channel4. 2010.

  Hävytöntä (12)

  Kausi 5 Osa 14. Osa 14/16. Hulvaton meno Gallagherin perheessä jatkuu. Viides kausi. Tuotanto: Channel4. 2010.

  Hävytöntä (12)

  Kausi 5 Osa 13. Osa 13/16. Hulvaton meno Gallagherin perheessä jatkuu. Viides kausi. Tuotanto: Channel4. 2010.

  Vain Areenassa: Lip Service fi:Recommended:rss

  Lip Service (16)

  12/12. Ensi-ilta on käsillä ja Tess on tulisilla hiilillä. Pitelemätön Sadie panee tapansa mukaan parastaan. Sam on päävastuussa suuresta poliisi-iskusta, mutta selviääkö hän tehtävästä? Miten naisten tarina päättyy?

  Lip Service (16)

  11/12. Sam on raivona: miksi kukaan ei kertonut hänelle Catin ja Frankien jutusta? Enää hän ei luota kehenkään. Sadie aloittaa uudessa työpaikassa. Lexy joutuu kasvokkain vainoajansa kanssa. Käykö hänen hullusti?

  Lip Service (16)

  10/12. Tess iskee toistuvasti kirveensä kiveen yrittäessään pyytää Lexyä treffeille. Ikävämpää on vielä tulossa. Sadiella on kovat uraodotukset, mutta kuinka niiden käy? Lexy kertoo Samille häntä vaanivasta stalkkerista.

  Lip Service (16)

  9/12. Sam on huonossa jamassa mutta yrittää salata sen. Frankie on umpimielinen ja Tess yrittää turhaan murtaa jäätä kämpillä. Frankien äiti ottaa yhteyttä. Mitä hän haluaa? Sadie kiipeää haastattelussa säärtä pitkin.

  Vain Areenassa: My Mad Fat Diary fi:Recommended:rss

  My Mad Fat Diary (12)

  Osa 6/6. Tix on pahassa jamassa ja Raella on morkkis. Miksi hän tekee pahaa kaikille? Äidin häähössötys on viimeinen pisara, ja Rae on valmis tekemään mitä vain paetakseen itseään. Onnistuuko hän ratkaisemaan ongelmansa?

  My Mad Fat Diary (12)

  Osa 5/6. Rae neuvoo kontrollifriikkiä Tixia hellittämään hallinnan tarpeesta hetkeksi. Hän itse on saanut tarpeekseen kallonkutistajista sekä tyttöjen välisestä kilpailusta. Ja äiti vielä kieltää häntä lähtemästä reiveihin!

  My Mad Fat Diary (12)

  Osa 4/6. Rae on taas pihkassa. Kuinka kummassa kaverista saa poikkiksen? Raen äiti raahaa uroksensa salamalomalle ja talo jää tyhjilleen. Siinäpä on loistosauma pitää paljastavat kotibileet. Vaan kuinka paljastavat?

  My Mad Fat Diary (12)

  Osa 3/6. Kateus iskee kiilaa Raen ja Chloen väleihin, mutta kaunottarillakin on murheensa. Onko lapsuudesta asti kestänyt ystävyys nyt ohi? Pojat pitävät Raeta hyvänä jätkänä; siksikö häntä ei koskaan oteta vakavasti?

  Vain Areenassa: Psychobitches fi:Recommended:rss

  Psychobitches (12)

  Osa 6/6. Tähtinäyttelijöiden sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla.Mukana mm. Jackie Kennedy, Mary Pickford, Eartha Kitt, Mona Lisa, Anne Frank, Katariina Suuri ja kuningatar Victoria.

  Psychobitches (12)

  Osa 5/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Tällä kertaa mm.Troijan Helena, Aatamin Eeva, Lootin vaimo, Maria Stuart, Nancy Spungen ja Frankenstein-kirjailija Mary Shelley.

  Psychobitches (12)

  Osa 4/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Liz Taylor ruotii miehiään ja leijonatutkija Joy Adamson lemmikkejään. Mukana myös mm. Leni Riefenstahl, Marie Curie ja Madame Pompadour.

  Psychobitches (12)

  Osa 3/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Diana Dors ja Marilyn Monroe tapaavat, Maria ja Jeesuskin avautuvat yhdessä, Kleopatra himoaa veljeään ja Beatrix Potter näkee outoja unia.

  Vain Arenassa: Slide fi:Recommended:rss

  Slide (12)

  Kesän alku. Tammy päättää etsiä festareilta itselleen kumppanin, koska haluaa eroon neitsyydestään. Dylan on hankkiutunut ikävyyksiin, joista Luke joutuu kärsimään. Kouluvuosi huipentuu ikimuistoisiin bileisiin.

  Slide (12)

  Luke joutuu sairaalaan törmäiltyään veljensä autolla. Ed käy ylikierroksilla yritettyään lukea loppukokeisiin energiajuoman voimalla.

  Slide (12)

  Ed tarvitsee auton treffejä varten mutta sellaista on vaikea löytää. Kenties ostarin auto-arpajaiset pelastavat vai onko luvassa katastrofi?

  Slide (12)

  Viimeinen päivä: Scarlett erotetaan koulusta ja edessä on paluu Melbourneen. On siis aiheellista järjestää kunnon läksiäiset.

  Vain Areenassa: Top Boy fi:Recommended:rss

  Top Boy (16)

  4/4. Dushane turvautuu kiristykseen pelastaakseen nahkansa, ja miehen selkärangattomuus inhottaa Rihannaa. Gem ja Ra'Nell ovat ahtaammalla kuin koskaan, onko kummallakaan toivoa paremmasta huomisesta? Tai edes selviytymisestä?

  Top Boy (16)

  3/4. Dushanen lakimiesystävä rohkaisee häntä siirtymään laillisempiin bisneksiin, mutta onko grynderihommissa potentiaalia? Sully on taas sössinyt asiat huonoon jamaan ja pyytää Dushanelta palvelusta.

  Top Boy (16)

  2/4. Mustafa suunnittelee muuttoa pois Summerhousista sinne missä leipä on leveämpää, mutta Gem on nalkissa velkojen vuoksi. Michael jää kiinni varkaudesta taskut täynnä huumeita, ja hän vierittää syyn Dushanen niskaan.

  Top Boy (16)

  2.kausi, 1/4. Vuosi on kulunut ja Dushane on yhä huumepiirien huipulla, mutta menneisyyden virheet seuraavat häntä yhä. Gemin hamppuviljelmä on henkitoreissaan, epätoivoisena hän pyytää Ra'Nellilta apua.

  Jännitys fi:Recommended:rss Kaikki jännitysohjelmat »

  Boardwalk Empire (16)

  Smaragdikaupunki. Nucky pyytää Margaretilta merkittävää palvelusta, ja Angela joutuu kohtaamaan Jimmyn pimeän puolen. Al Capone joutuu tekemään ratkaisevia päätöksiä. Liika tunteilu häiritsee Van Aldenin työtä. T: HBO

  Boardwalk Empire (16)

  Kaunis nainen. Nucky valmistautuu sotatilaan kilpailijoitaan vastaan. Onneksi Jimmy takaa hänelle alibin. Margaret tarjoaa auttavan kätensä Madame Jeunet'lle. T: HBO

  • · Yle TV2
  • Kesto: 50 min
  • Sarja 9 jaksoa »

  Vera Stanhope tutkii (12)

  4/7 Näkymätön vihollinen. Vera joutuu tutkimaan entisen kollegansa kotona tapahtunutta tuhopolttoa, jossa loukkaantui tämän tytär. Miksi pommimies iski? Ystävästä paljastuu ikäviä puolia ja synkkä salaisuus. Kausi 2. (U)

  • · Yle TV1
  • Kesto: 88 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Lilyhammer (12)

  2. kausi, osa 2/8. Pakolaisten vastaanottokeskuksessa Frank huomaa erään nigerialaisen laittavan loistavaa italialaista ruokaa. Frank haluaa hänet Falmingoon kokkaamaan.

  #lovemilla2 fi:Recommended:rss Yle Uutiset: Venla-palkitut »

  Uusimmat sarjat ja elokuvat fi:Recommended:rss Kaikki uusimmat »

  Vera Stanhope tutkii (12)

  4/7 Näkymätön vihollinen. Vera joutuu tutkimaan entisen kollegansa kotona tapahtunutta tuhopolttoa, jossa loukkaantui tämän tytär. Miksi pommimies iski? Ystävästä paljastuu ikäviä puolia ja synkkä salaisuus. Kausi 2. (U)

  • · Yle TV1
  • Kesto: 88 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Sodan vangit (16)

  Salattu viesti. Nimrodia ja Uria on kuulusteltu jo päiväkausia, ja tutkinta jatkuu yhä. Miehistä tämä on tuskallista. Miksi heitä kohdellaan kuin rikollisia? Urin kotona asiat ovat kääntymässä päälaelleen. (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 48 min
  • Sarja 3 jaksoa »

  Boardwalk Empire (16)

  Smaragdikaupunki. Nucky pyytää Margaretilta merkittävää palvelusta, ja Angela joutuu kohtaamaan Jimmyn pimeän puolen. Al Capone joutuu tekemään ratkaisevia päätöksiä. Liika tunteilu häiritsee Van Aldenin työtä. T: HBO

  Boardwalk Empire (16)

  Kaunis nainen. Nucky valmistautuu sotatilaan kilpailijoitaan vastaan. Onneksi Jimmy takaa hänelle alibin. Margaret tarjoaa auttavan kätensä Madame Jeunet'lle. T: HBO

  Muualla Yle.fi:ssä