Areena
 • TV
 • Radio
 • Sarjat ja elokuvat - Uusimmat

 • Poiminnat
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 99 kohdetta joissa yhteensä 932 ohjelmaa

  Hulluus ja yhteiskunta (12)

  Harri Virtasen draama rinnastaa joukkomurhaajat Pierre Rivieren 1800-luvulta, Anders Breivikin ja filosofi Michel Foucaultin. Kuunnelman ohjaus Juha-Pekka Hotinen. Visuaalinen toteutus kuvataiteilja Teemu Mäki.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 56 min

  Kino Suomi: Porttikielto taivaaseen (16)

  (1990) Johtaja TT pyörittää ilotyttöbisnestä. Juopottelun, huumeiden ja väkivallan leimaamat yöt vaativat uhrinsa. N: Satu Silvo, Niina Nurminen, Minna Aaltonen, Riikka Suikkari, Tapani Perttu. O: Tapio Suominen.

  • · Yle Teema
  • Kesto: 94 min

  Bomb Girls (12)

  Kausi 1, 4/6. Filmausta. Uutisfilmiin etsitään sopivaa mainoskasvoa. Kuka tehtaan tytöistä saa pestin? Gladys uskaltaa vihdoin vaatia Jamesin tilille tekemisistään ja kuulee samalla yllättävän tunnustuksen.

  Majakan arvoitus (7)

  Osa 9/12. Kaverukset l��htevät hattupäisen miehen talolle etsimään todisteita. Sara ja Krasse päättävät selvittää, kuka Anna on. Ruoikosta löytyy jotakin. Nuorisotrilleri. svenska.yle.fi/hajbo (U)

  Murut ja lurut (S)

  Parturissa. Pikku saarella keskellä ulappaa asustaa muruolentoja. Ne ovat värikkäitä ja pikkuruisia ja keksivät aina uusia leikkejä. Lurut taas ovat häijyjä ja piikikkäitä ja tekevät mielellään kiusaa. buu.yle.fi

  Doc Martin (12)

  Kausi 5, 39/47. Raastava rakkaus. Voiko rakkauteen kuolla? Se näyttää jopa todennäköiseltä, kun pakkomielteisesti ihastunut nainen ryhtyy epätoivoiseen tempaukseen saadakseen mielitiettynsä vastaamaan palaviin tunteisiin.

  Pilvikadun talo (12)

  6/6. Rosen silmät avautuvat ja hän ymmärtää, mikä elämässä on tärkeää. Sen myötä onni kääntyy viimein, ja Pilvikadun talossa nähd��än onnellisempia aikoja. Saako talon sielu samalla viimein rauhan? (U)

  • · Yle Teema
  • Kesto: 81 min
  • Sarja 6 jaksoa »

  UPplus

  UPplus: Pojat puhuvat naisista. Naistenpäivä on 8.3., ja sen kunniaksi pyysimme Uuden päivän nuoria miehiä puhumaan naisista. Kuka kerääkään pisteet sanomalla: "Ihanaa naisissa on...suurin piirtein kaikki"? Millaisia naiset ovat, missä he ovat parempia kuin miehet ja mitä he taas voisivat miehiltä oppia? Kalle Ruusukallio, Eemeli Sutelainen, Eemu Korpela, Eero Seppä, Ville-Veikko Airaniemi, Joes Teka ja Ville Rossi joutuivat mieluisan, mutta vaikean tehtävän eteen vastaamaan naisia koskeviin kysymyksiin. Nuoret näyttelijät osoittautuivat herrasmiehiksi, sillä naisista ja tytöistä lausuttiin vain kauniita - välillä jopa runollisia - asioita. Tämä UPplus on sielun- ja mielenhoitoa kaikille naisille: hyvää naistenpäivää! PS: Mikä olisi mielestäsi sopiva ajankohta miehiä ylistävälle UPplussalle?

  Sydämen asialla (7)

  Toisten saappaissa. Korttinsa menettänyt rattijuoppo vannoo kostoa. Gina ja Oscar ehdottavat leikillään Peggylle riistanvartijan tehtävää. Konstaapeli Masonin entinen tyttöystävä ilmestyy kylään.

  Viidakkokirja (7)

  Pantteri pulassa. Bagheera satuttaa tassunsa, ja tulehdukseen on vain yksi lääke. Mowgli ja Darzi lähtevät hakemaan hoitoa vaarallisesta Sumulaaksosta.

  True Blood (16)

  Kausi 7, 5/10. Ympäri käydään, yhteen tullaan. Ponnistusten uuvuttama Sookie lupautuu emännöimään Bon Tempsissa järjestettäviä pippaloita. Jahdatessaan pakoilevaa vihollista Eric ja Pam suuntaavat Dallasiin. T: HBO.

  Sisäpiirin miehet (16)

  3/4. Ryöstösuunnitelma täsmentyy ja puuttuvia palasia kasataan yhteen. Chrisin äidin rappio syvenee, samalla kun Ditan raskaus etenee. Onko Marcus Ginan tossun alla? John löytää itsestään uusia puolia. T: BBC

  • · Yle TV1
  • Kesto: 52 min
  • Sarja 1 jakso »

  Molanderin perhe (12)

  Osa 12/12. Kevätkonsertti. Vierailevana esiintyjänä kauden päättäjäiskonsertissa on musikaalitähti Anders Jarl. Olof ja Fanny joutuvat päättämään, jatkavatko he parisuhdettaan. Ruotsalainen draamasarja. (U)

  Uusi päivä (S)

  (7) Osa 467: Auttava käsi. Masentunut Elina pyytää Laurilta apua toteuttaakseen päätöksensä. Otso ja Mirja yrittävät viettää vapaapäivää, mutta potilaat aiheuttavat harmia. Tero ojentaa auttavan kätensä Ronille ja Epulle.

  Francon jälkeen - Alcantaran perhe (7)

  Osa 265. Huonoja uutisia (Malas noticias). Antonio ja Inés lähtevät ajamaan paikalle, jossa Eugenion onnettomuus tapahtui. Dramaattiset tapahtumat saavat jokaisen perheenjäsenen miettimään elämäänsä ja tekemisiään.

  Löytölä (S)

  Osa 1/20: Herra Hakusen täytyy päättää. Löytölään tuodaan lautanen, eikä herra Hakunen osaa päättää, onko se laakea. Hän pyytää apua muilta, mutta avusta ei ole mitään hyötyä. buu.yle.fi

  Supersankari Energina (7)

  Osa 4/10: Aikavaras. Metroporin kaikki kellot katoavat. Poliisi on ymmällään. Huhutaan, että tohtori Doominator aikoo pysäyttää ajan. Ehtiikö Energina ajoissa hätiin? Supersankarisarja. svenska.yle.fi/hajbo (U)

  Sydänmailla (7)

  Kausi 7, 15/18. Vauhtia kerrakseen. Tim kärsii keski-iän kriisistä, ja lievittääkseen tuskaansa hän tekee järjettömän hankinnan. Amyn on kuitenkin puututtava asiaan, ja hän yrittää puhua isälleen järkeä.

  Tuhottu nuoruus (7)

  (Suomi 1947, 90') O: Hannu Leminen. R: Helena Kara, Henny Waljus, Paavo Jäänes, Kullervo Kalske , Hannes Häyrinen. Elokuva kahden eri yhteiskuntaluokkaan kuuluvan perheen yhteentörmäyksistä. Mv.

  • · Yle TV1
  • Kesto: 71 min

  Lilyhammer (16)

  3. kausi, osa 8/8. Tommyn ja Frankin välillä on todellinen konflikti. Frankin newyorkilaiset mafiaveljet suunnittelevat koston, jonka seuraukset ovat hirvittävät. Cameoroolissa Bruce Springsteen.

  Muualla Yle.fi:ssä