Areena
 • TV
 • Radio
 • Satuhäät-ohjelmasarjassa nähdään jälleen onnen ja liikutuksen hetkiä, kun 12 pariskuntaa lausuu painokkaat vuorosanat ilmoittaen tahtovansa läsnäolevien juhlavieraiden ja tuhansien tv-katsojien katseiden alla. Erilaiset parit todistavat, että rakkaudelle tai avioliiton solmimiselle ei ole yhtä kaavaa.

  Satuhäät: Jaksot (2) fi:SeriesPage:rss

  Satuhäät

  Meri-Porissa asuvat Tarja ja Markku ovat olleet aviopari miltei 40 vuotta. Pari järjestää yhteisten vuosikymmenten kunniaksi talvisen hääjuhlan, sillä aikoinaan naimisiinmenoa juhlittiin vain pienimuotoisesti kotona. (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 47 min

  Satuhäät 2014

  Parien keski-ikä painuu alle kolmenkympin, ja sarja siirtyy entistä kauemmas ruuhka-Suomesta. Kauden ikänestori on viisikymppinen sulhanen, jolla tosin on kolmekymppinen morsian. Katsojat päästetään kuokkimaan häihin Pyhämaalta Kiihtelysvaaraan ja Lahdesta Ylitornioon, ja ulkomaillakin käydään. Yle TV2 ja Yle Areena maanantaisin klo 21, 13.1.2014 alkaen.

  Satuhäät 2014 - extrat (52) fi:SeriesPage:rss

  Satuhäät osa 12 - tiiseri

  Tanja Gråsten ja nepalilainen Bizanat Khanal lupautuvat toisilleen sormuksenantojuhlassa Helsingissä.

  • Kesto: 2 min

  Satuhäät osa 12 - traileri

  Tanja Gråsten ja nepalilainen Bizanat Khanal lupautuvat toisilleen sormuksenantojuhlassa Helsingissä.

  Satuhäät 2013 - extrat (30) fi:SeriesPage:rss

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  12/81 Satuhäät: 28.07.2014 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä