Areena
 • TV
 • Radio
 • Silta (16)

  Kaiken se yhdistää

  Silta on huipputason pohjoismainen jännityssarja, ruotsalais-tanskalainen yhteistuotanto.

  Ensimmäisen kauden tapahtumisesta on kulunut reilu vuosi, kun rahtilaiva ajaa päin Juutinrauman siltaa. Rannikkovartiosto yrittää saada yhteyden laivaan, mutta kukaan ei vastaa.

  Ruumasta löytyy kolme ruotsalaista ja kaksi tanskalaista kadonneeksi ilmoitettua nuorta kahlittuna.

  Tapauksen saa tutkittavakseen ruotsalaispoliisi Saga Norén (Sofia Helin), joka ottaa välittömästi yhteyttä vanhaan kollegaansa, tanskalaispoliisi Martin Rohdeen (Kim Bodnia).

  Sillan viimeisen jakson mobiilijulkaisussa on ongelmia. Pahoittelemme asiaa.

  Jännitys (12) fi:SeriesPage:rss Kaikki jännitysohjelmat »

  Sudenverinen (7)

  13/13. Todisteet. Liam ystävineen pääsee tunkeutumaan susilauman ydinpaikkaan. Opettaja Whitewood neuvoo heitä ottamaan näytteen, jolla dna-tulos voidaan selvittää. Paljastuuko sudenveristen salaisuus koko koululle?

  The Wire (16)

  Pelipäivä. Herc ja Carver takavarikoivat Wee-Beylta rahaa, mutta osa rahoista katoaa. Poliisi painostaa Shardenea hankkimaan tietoja rikollisten puuhista. T: HBO. (U)

  Orphan Black (16)

  5/10. Mihin tasapainoton Helena katosi? Paulin rooli Bethin elämässä askarruttaa klooneja, ja nyt myös Alison epäilee miestään. Sarah tapaa viimein tyttärensä omana itsenään. Felixiä lykästää, mutta Vic on pulassa.

  • · Yle Fem
  • Kesto: 42 min
  • Sarja 1 jakso »

  Sudenverinen (7)

  Täysikuu. On täydenkuun aika, ja Alric palaa kouluun kostoaikeissa. Maddy ja Rhydian lähtevät karkuteille, ja Liam palaa maanalaisiin tunneleihin Jimin ja Samin kanssa.

  Muualla Yle.fi:ssä