Areena
 • TV
 • Radio
 • Silta (16)

  Kaiken se yhdistää

  Silta on huipputason pohjoismainen jännityssarja, ruotsalais-tanskalainen yhteistuotanto.

  Ensimmäisen kauden tapahtumisesta on kulunut reilu vuosi, kun rahtilaiva ajaa päin Juutinrauman siltaa. Rannikkovartiosto yrittää saada yhteyden laivaan, mutta kukaan ei vastaa.

  Ruumasta löytyy kolme ruotsalaista ja kaksi tanskalaista kadonneeksi ilmoitettua nuorta kahlittuna.

  Tapauksen saa tutkittavakseen ruotsalaispoliisi Saga Norén (Sofia Helin), joka ottaa välittömästi yhteyttä vanhaan kollegaansa, tanskalaispoliisi Martin Rohdeen (Kim Bodnia).

  Sillan viimeisen jakson mobiilijulkaisussa on ongelmia. Pahoittelemme asiaa.

  Jännitys (12) fi:SeriesPage:rss Kaikki jännitysohjelmat »

  Murdochin murhamysteerit (12)

  Lohduton loppu. Nuori nainen löydetään kuolleena ojasta. Tyttö oli saanut keskenmenon ja menehtynyt verenvuotoon. Murdochia ja tohtori Ogdenia askarruttaa, oliko keskenmeno luonnollinen vai keinotekoisesti aiheutettu.

  Murdochin murhamysteerit (12)

  Vihreä muusa. Ilotalon tulipalon jälkeen nuori prostituoitu löydetään kuolleena. Tyttö oli kuitenkin kuristettu hengiltä ja vainajan vatsan sisällöstä löydetyt absinttijäämät antavat poliisille ensimmäisen johtolangan.

  Rikos (16)

  3. kausi. Osa 3/10. Emilie Zeuthenin kidnappaaja ei kaihda keinoja periessään velkojaan. Mutta mitä velkoja? Lund ja Borch yrittävät saada yhteistyön toimimaan. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 58 min
  • Sarja 2 jaksoa »

  Murdochin murhamysteerit (12)

  Houdini. Huippumodernin pankin holviin on murtauduttu ja samalla on yövartija saanut surmansa. Syyttävä sormi osoittaa kaupungissa paraikaa esiintyvää kahlekuningas Harry Houdinia.

  Muualla Yle.fi:ssä