Areena
 • TV
 • Radio
 • Silta (16)

  Kaiken se yhdistää

  Silta on huipputason pohjoismainen jännityssarja, ruotsalais-tanskalainen yhteistuotanto.

  Ensimmäisen kauden tapahtumisesta on kulunut reilu vuosi, kun rahtilaiva ajaa päin Juutinrauman siltaa. Rannikkovartiosto yrittää saada yhteyden laivaan, mutta kukaan ei vastaa.

  Ruumasta löytyy kolme ruotsalaista ja kaksi tanskalaista kadonneeksi ilmoitettua nuorta kahlittuna.

  Tapauksen saa tutkittavakseen ruotsalaispoliisi Saga Norén (Sofia Helin), joka ottaa välittömästi yhteyttä vanhaan kollegaansa, tanskalaispoliisi Martin Rohdeen (Kim Bodnia).

  Sillan viimeisen jakson mobiilijulkaisussa on ongelmia. Pahoittelemme asiaa.

  Jännitys (12) fi:SeriesPage:rss Kaikki jännitysohjelmat »

  Pitkä matka vapauteen (12)

  3/3. Eddien usko syyttömyyteensä on niin vahva, että Paula ottaa hänen sanansa todesta. Mutta pystyykö ehdonalaisvalvoja auttamaan ahdistunutta nuorta miestä ilman, että sotkee samalla oman uransa ja elämänsä? (U)

  Firma (16)

  21/22. Mitch joutuu lähtemään uuteen juttuunsa poikkeuksellisen hataralta pohjalta, sillä puolustusta on tavattoman vaikea rakentaa tällä kertaa. Toisaalla Joey Morolto nuorempi laatii omia salaisia suunnitelmiaan.

  Firma (16)

  20/22. Mitchin päämiehestä paljastuu nuoruusvuosina tehtyjä tyhmyyksiä, joihin syyttäjä tarttuu kuin terrieri. Onnistuuko Mitch pelastamaan tilanteen? Abbyn on tehtävä vaikea päätös.

  Kolmas laukaus (7)

  Kolmas laukaus (7). (1959) Komisario Susikoski joutuu lomamatkallaan selvittämään agronomin murhaa. Yrjö Nortan harvinainen rikoselokuva perustuu Mauri Sariolan romaaniin Rotat pois laivasta! N: Ismo Kallio, Antero Karres, Mirja Karisto.

  Muualla Yle.fi:ssä