Areena
 • TV
 • Radio
 • Solsidan - Onnea onkimassa (12)

  3. kausi uusintana alkaen 11.11.2014 klo. 21.30 Yle Fem

  Katso viimeisin jakso:
  21 min
  Ruotsalainen komediasarja elämästä Solsidanin vauraassa kaupunginosassa Saltsjöbadenissa.

  Solsidan - Onnea onkimassa (12): Jaksot (4) fi:SeriesPage:rss

  Solsidan - Onnea onkimassa (12)

  10/10: Kolme amigoa. Annan ja Alexin keittiöremontti on viimein valmis, ja Ove tarjoutuu järjestämään juhlat heidän luonaan. Sehän varmasti ilahduttaisi viimeisillään raskaana olevaa Anettea. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 21 min

  Solsidan - Onnea onkimassa (12)

  9/10: Schillerin pesula. Uuden pesulan nimessä on yllätten Mickanin ja Fredden sukunimi. Ystävät heittävät siitä herjaa niin, että Mickan alkaa painostaa pesulaa nimen vaihtoon. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 21 min

  Solsidan - Onnea onkimassa (12)

  8/10: Herman-eno. Keskeneräinen keittiöremontti raastaa Alexin ja Annan hermoja. Alex pettyy huomatessaan, ettei hänen rakas enonsa olekaan niin kovin herttainen. (U)

  • · Yle Fem
  • Kesto: 21 min

  Solsidan - Onnea onkimassa (12)

  7/10: Omaa aikaa. Anna koettaa kannustaa Alexia viettämään omaa aikaa myös perheen ulkopuolella. Anetten ja Fredden kimppakyyti kismittää Ovea. (U)

  Solsidan - Onnea onkimassa (12): Muut videot (14) fi:SeriesPage:rss

  Livet på Solsidan

  Inför fjärde säsongen av Solsidan på Yle Fem gör Mikaela Sonck ett besök till det riktiga Solsidan - Saltsjöbaden utanför Stockholm. En höstdag vandrar hon bland lyxiga villor och snackar med de som bor på Saltis. Hon knackar också på hemma hos Fredde och Mickan.

  • Kesto: 5 min

  Solsidan: traileri

  Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  • Kesto: 1 min

  Solsidan: Ove

  Tunnetko Oven Sundbergin? Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa. Solsidan on ilmiö. Komediasarjan huumori puree laajalla rintamalla. Jokainen sarjan hahmo, niin Mickan, Fredde, Ove, Anette, Anna kuin Alexkin, kutkuttavat omalla tavallaan katsojien nauruhermoja.

  Solsidan: Mickan

  Tunnetko Mikaela Schillerin? Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa. Solsidan on ilmiö. Komediasarjan huumori puree laajalla rintamalla. Jokainen sarjan hahmo, niin Mickan, Fredde, Ove, Anette, Anna kuin Alexkin, kutkuttavat omalla tavallaan katsojien nauruhermoja.

  Solsidan: Fredde

  Tunnetko Fredrik Schillerin? Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa. Solsidan on ilmiö. Komediasarjan huumori puree laajalla rintamalla. Jokainen sarjan hahmo, niin Mickan, Fredde, Ove, Anette, Anna kuin Alexkin, kutkuttavat omalla tavallaan katsojien nauruhermoja.

  Solsidan: Anna

  Tunnetko Anna Svenssonin? Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa. Solsidan on ilmiö. Komediasarjan huumori puree laajalla rintamalla. Jokainen sarjan hahmo, niin Mickan, Fredde, Ove, Anette, Anna kuin Alexkin, kutkuttavat omalla tavallaan katsojien nauruhermoja.

  Solsidan: Alex

  Tunnetko Alex Löfströmin? Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa. Solsidan on ilmiö. Komediasarjan huumori puree laajalla rintamalla. Jokainen sarjan hahmo, niin Mickan, Fredde, Ove, Anette, Anna kuin Alexkin, kutkuttavat omalla tavallaan katsojien nauruhermoja.

  Solsidan: Terapiassa

  Solsidan on parasta terapiaa! Solsidan - Onnea onkimassa, 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  Solsidan: Neuvottelutaidon A ja O

  Vinkki kiperiin neuvottelutilanteisiin à la Solsidan! Solsidan - Onnea onkimassa, 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  Solsidan: Tyttöjen ilta Solsidanissa

  Mukava ilta tyttöjen kesken, näin se menee Solsidanissa! Solsidan - Onnea onkimassa, 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  • Kesto: 1 min

  Solsidan: "Tjenare mannen!"

  Ove tykkää Dijon-sinapista...slurp... Solsidan - Onnea onkimassa, 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  Solsidan: Rentouttava miniloma

  Ihana rentouttava miniloma Mickanin ja Fredden tyyliin. Solsidanin 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  Solsidan: Annan avio-onnea

  Rakkaus kukoistaa Solsidanin kodin rauhassa... Solsidan - Onnea onkimassa, 4. kausi 20.10. alkaen sunnuntaisin klo 21.00 Yle Fem –kanavalla ja Yle Areenassa

  • Kesto: 1 min

  Solsidan - onnea onkimassa

  Vuosituhannen suosituin komediasarja Ruotsisssa - Solsidan - palaa syksyllä Yle Femmalle uusin jaksoin!

  Muualla Yle.fi:ssä