Yle TV1

Kanavan sivulle

Yle TV2

Kanavan sivulle

Yle Teema Fem

Yle Teema Yle Fem
 • 5/6. Työ globaaleilla markkinoilla. Tuomas Enbuske ja Märta Westerlund tarkastelevat lähemmin globalisaation vaikutusta työelämään. Five Corners Production, 2017. HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso lähetystä Katso ohjelma alusta

 • Linda Bondestam on Suomen tunnetuimpia ja palkituimpia kirjankuvittajia. Ohjelma seuraa häntä arjessa ja juhlassa: hevosensilmien tutkimisesta työhuoneella palkintogaalaan Umeåssa. Toimittaja: Mikaela Weurlander. ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Tulossa katsottavaksi

 • Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

  Tulossa katsottavaksi

 • Kausi 2, 1/60. Petollinen nuoli. Jousimies joukkioineen on saapunut Gotham Cityyn. Batman ja Robin onnistuvat löytämään näiden rikollisten piilopaikan mutta joutuvatkin sitten itse ansaan. kuvasuhde 4:3

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Kausi 2, 2/60. Kaidalla tiellä. Batman ja Robin onnistuvat vapautumaan jousimiehen ansasta, mutta pystyvätkö he tekemään tyhjäksi tämän aikeen siirtää ryöstösaalis turvallisesti Sveitsiin? kuvasuhde 4:3

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Dokumentissa tutustutaan näkövammaiseen Saaraan, jonka aarteita ovat Suomen luonto ja Helsingin Kallio: tärkeintä on miltä tuntuu, ei se mitä näkee. O: Ida Ilola. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Kino: Perikato Elokuva

  (Der Untergang/Saksa 2004) Vaikuttava elokuva Adolf Hitlerin ja hänen kolmannen valtakuntansa viimeisistä päivistä taistelujen repimässä Berliinissä huhtikuussa 1945. O: Oliver Hirschbiegel. N: Bruno Ganz.

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Aikaa ja kronologiaa uhmaavan dokumentin musiikista vastaavat Eevil Stöö, Talmud Beach sekä Ty Segall & The Muggers. Palaa myrskyisään rakkauden kesään 2016 Sideways-festivaalin merkeissä. Tuotanto: yle.fi/musiikki.

  Tulossa katsottavaksi

 • huomenna
 • Peniksen tarina biologisena rakenteena on miljoonia vuosia vanha ja sillä on tärkeä merkitys myös kulttuurisena ilmiönä. Miten eri kulttuurit eri aikoina ovat suhtautuneet tähän miehisyyden mittariin? (U) ohjelmatekstitys (suomi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Helsingborgin eläinsairaalassa tapahtuu. Ninnie-kissa joutuu keisarileikkaukseen, kultainennoutaja Olivia on saanut pahan infektiotaudin ja poliisi tuo hoitoon loukkaantuneen heinäsorsan. (U) ohjelmatekstitys (ruotsi) kuvasuhde 4:3

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Venäjä. Vieraina legendaarinen artisti Viktor Klimenko, toimittaja Anders Mård, kansanedustaja Maria Guzenina, kirjailija Zinaida Lindén ja ruokatoimittaja Kenneth Nars. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio HD ohjelmatekstitys (ruotsi)

  Katso ohjelma

Yle Areena

Muualla Yle.fi:ssä