Yle TV1

 • Katso lähetystä Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Purentakiskot ja hammasproteesit hankitaan usein ilman hintavertailua. Asia koskee satoja tuhansia suomalaisia. Lisäksi selvitimme, miten omasta digitaalisesta jäämistöstä voi huolehtia - siis ennen kuolemaa. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • 6.42 Suomalainen alkoholi myy ulkomailla 6.52 Satokausikalenterista vinkkejä keittiöön 7.19 VR:n uusi toimitusjohtaja Rolf Jansson 7.48 Mistä Suomen seuraava menestystarina? 8.18 Hector 8.44 Jälkihiki HD

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • 4/12. Maalla, vesillä ja ilmassa. Riikka ja poikaystävä Jaakko lähtevät Lapin miehen matkaan. Team Karhukoplan jahti kokee kolauksen, Kilpisjärvellä puolestaan saalista riittää. Riekkolandiassa Navajolla on näytönpaikka. HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Kausi 1, 4/13. Vieno hymy. Sarah saa kotikäynneillä kipeän muistutuksen siitä, että vaikka sota on ohi, sen arvet eivät koskaan täysin parane. Padottu tuska ei myöskään hellitä. Olivia löytää syyn Jamesin synkkyyteen. (U) HD

  Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Ashaninka-intiaanien parissa. Amazonin sademetsän alkuperäiskansoihin kuuluvat Perun ashaninkat, jotka elävät sopusoinnussa luonnon kanssa. Jéromine Pasteur on jo 20 vuoden ajan viettänyt aikaa kansan parissa.

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Jumala ompi linnamme -virrellä on 1500 vuotta historiaa. Töölön seurakunnan pappi Tuomas Meurman (Ps. 46:2-5) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Katso ohjelma

 • Kimalaiset ovat kiltimpiä kuin serkkunsa ampiaiset, ja pörröisempiä kuin siskonsa mehiläiset. Uusinta kameratekniikkaa käyttäen tutustutaan vähän tutkittuun kimalaisten elämään. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • Norjalainen kirjailija Inga E. Naess palaa lapsuudenkyläänsä Vegan saarelle, jossa hänellä on tapana käydä keväisin. Saaristolaiskulttuuri ei ehkä sittenkään ole katoamassa, sillä saarella asuu nyt nuortakin väkeä. (U)

  Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

 • 3/8. Helsingin rumat utopiat. Helsingin Pasilassa sijaitsi yksi kaupungin kauneimmista asuinalueista. Sen tilalle rakennettiin yksi Suomen oudoimmista lähiöistä. (U) ohjelmatekstitys (suomi)

  Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa

Yle TV2

Yle Fem

Yle Teema

Yle Areena

Muualla Yle.fi:ssä