Areena
 • TV
 • Radio
 • Juontaja Sami Hintsasen vieraina kotimaisia laulajia.

  Tartu Mikkiin: Jaksot (16) fi:SeriesPage:rss

  Jatkot

  Uusi kausi! Syksyn ensimmäisillä megajatkoilla Robin, Krista Siegfrids, Nopsajalka ja Kasmir esittävät meille itse valitsemiaan hittejä ja covereita. Sami Hintsanen jututtaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 47 min

  Tartu Mikkiin

  Uudet jaksot pärähtävät käyntiin megavaihde silmässä, kun Robin, Krista Siegfrids, Nopsajalka ja Kasmir tarttuvat mikkiin! Menossa mukana Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Live

  Uusintana Tartu Mikkiin Live Jatkot 2013: Robin, Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen, Antti Railio (es. 13.9.2013) Pakkahuoneella vieraita jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Live

  Uusintana Tartu Mikkiin Live 2013: Diandra, Mikael Gabriel, Uniikki, Laura Voutilainen, Antti Railio (es. 13.9.2013). Pakkahuoneen iltaa isännöi ja tuomaroi Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 47 min

  Tartu Mikkiin

  Toiveuusinnassa manselaista menoa à la Pate Mustajärvi, Jussi Aaltonen, Juri Lindeman ja Heikki Salo (es. 1.11.2013) Sami Hintsanen juontaa ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 47 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Joonas Nyman, Mikko Mäkeläinen, Teemu Harjukari ja Olli Leppänen. Liittyvä jakso 152 TV2 11.11.2011.

  • Kesto: 1 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Kimmo Blom, Marika Krook, Sanna Majuri ja Petrus Kähkönen. Liittyvä jakso 151 TV2 28.10.2011.

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Osku Ketola (Palava), Suvi Teräsniska, Tommi Kalenius ja Jukka Takalo. Liittyvä jakso 149 TV2 14.10.2011.

  • Kesto: 1 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Antti Kleemola, Aki Louhela, Inga Söder ja Karoliina Kallio. Liittyvä jakso 148 TV2 7.10.2011.

  • Kesto: 2 min

  Kuudes Tartu mikkiin -kausi käynnistyy

  Sami Hintsanen odottaa teatteriharjoitusten tauolla jo uusia, syksyn 2011 Tartu Mikkiin -jaksoja. Samin mukaan "iloiset ihmiset ja hyvät biisit" antavat energiaa tv-työn tekemiseen.

  • Kesto: 2 min

  ?Rajuja ja voimakkaita tulkintoja?

  Tartu Mikkiin Karaokemestari 2011 valitaan yleisöäänestyksellä, joka käynnistyy 1.9.2011. Ohjaaja Pertti Humppila kertoo kisan taustoista.

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Janne Tulkki, Anne Mattila, Eija Kantola ja Antti Raiski. Liittyvä jakso 147 TV2 30.9.2011.

  • Kesto: 1 min

  Tartu Mikkiin

  Sami Hintsasen kesäkuulumisia 2011.

  • Kesto: 3 min

  Tartu Mikkiin

  Mitä lauletaan Tartu Mikkiin -karaoketeltalla? Rauman tori 30.6.2011.

  • Kesto: 1 min

  Tunnelmia nauhoitusten jälkeen

  Suvi Karjula, Kaija Lustila, Marko Maunuksela ja Tommi Soidinmäki nähtiin perjantaina 19.11. Tartu Mikkiin -ohjelman tangojaksossa. Millaiset olivat tunnelmat studiossa heti tangojakson nauhoitusten jälkeen?

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin

  Kurkistus kulissehin. Millaiset tunnelmat olivat artistivierailla hetkeä ennen Tartu Mikkiin -ohjelman tangospecial-jakson nauhoituksia. Mukana menossa Marko Maunuksela, Suvi Karjula, Kaija Lustila ja Tommi Soidinmäki.

  Tartu Mikkiin: Muut videot (14) fi:SeriesPage:rss

  Sami Hintsanen - Crazy

  Crazy on Gnarls Barkley -duon kiitelty ja mm. Grammy-palkittu debyyttisingle vuoden 2006 albumilta St. Elsewhere. Gnarls Barkley on Danger Mousen and Cee Lo Greenin duo. Taitelijanimien takana ovat musiikkituottaja Brian Joseph Burton ja laulaja-lauluntekjiä Thomas DeCarlo Callaway. Tärkeä taustatieto on, että kappale hyödyntää spagettiwestern-maailmasta (tai italowesternistä) tunnetun Last Man Standing -kappaleen melodiaa ja sointuja, joten kappaleen krediiteissä on muistettu myös alkuperäisteoksen kirjoittajat. Crazy oli parhaimmillaan Billboard Hot 100 -listan kakkosena ja niitti ykkössijoja useissa maissa.

  • Kesto: 2 min

  Sami Hintsanen, Robin, Krista Siegfrids, Kasmir, Nopsajalka - Kauneus sekoittaa mun pään

  Kauneus sekoittaa mun pään on Olavi Uusivirran kirjoittama kappale hänen kuudennelta albumiltaan Ikuiset lapset. Kappale on levyn ensimmäisen single tammikuulta 2014. Jenni Kangasniemen ohjaamassa 70-luvulle sijoittuvassa musiikkivideossa esiintyy julkisuudesta tuttuja henkilöitä, mm. Krista Kosonen ja Heikki Paasonen.

  • Kesto: 4 min

  Sami Hintsanen - Tänään lähtee

  Toiveuusintajakson loppulaulu: Tänään lähtee on Elokuu-yhtyeen kappale, jonka sanoissa puhutaan juhlimaan lähtemisestä. Elokuun muodostavat Jon "Juno" Korhonen, Jonas W. Karlsson ja Antti "Nopsajalka" Hakala. Tänään lähtee on yhtyeen toisen albumin ensimmäinen single, joka julkaistiin tämän vuoden helmikuussa. Itse albumi, Pöytä on katettu, julkaistiin toukokuussa 2013. Tänään lähtee nousi virallisen singlelistan sijalle 12. sijalle. Kappaleesta on myös tehty musiikkivideo. Elokuu on perustettu vuonna 2011, ja se kutsuu tyylilajiaan cityhumpaksi. Yhtyeen Soutaa huopaa -esikoissinkku julkaistiin 2012 digitaalisesti. Kappale oli julkaisunsa jälkeen Suomen iTunesin ostetuin kappale, Suomen soitetuin radiokappale ja Suomen tv:n esitetyin video. Lisäksi se oli kolme viikkoa putkeen Spotifyn kuunnelluin. Elokuu oli vuoden 2013 Emma Gaalassa ehdolla kategorioissa vuoden artisti, vuoden biisi ja vuoden tulokas sekä Spotifyn kategoriassa vuoden innovaattori.

  • Kesto: 2 min

  Pate, Jussi, Juri, Heikki ja Sami - Synnyimme lähtemään (Born to Run)

  Synnyimme lähtemään on tamperelaisen Pauli Antero Mustajärven eli tutummin Pate Mustajärven singlejulkaisu vuodelta 1986. Popedan keulahahmona ja suorastaan legendana eläessään tunnettu Mustajärvi on myös tehnyt vuosien varrella mittavan uran sooloartistina. Tätä puolta edustaa Synnyimme lähtemään -kappale, jonka on kääntänyt Juice Leskinen. Kappaleessa soittaa myös Leskisen yhtye Grand Slam. Synnyimme lähtemään on käännösversio Bruce Springsteenin Born to Run -kappaleesta. Alkuperäisversio julkaistiin vuoden 1975 samannimisellä Springsteenin kolmannella albumilla, josta kappale oli myös sinkkulohkaisu. Kyseinen albumi nosti Springsteenin tähteyteen. Käännöksestä puolestaan tuli Mustajärven suuri hitti. Kappaleen suomentanut Juice Leskinen on kertonut, että käännösluvan saaminen oli iso työ. Springsteen vaati nähtäväkseen lopullisen käännöksen – hän siis halusi nähdä englanninkielisen version suomennoksesta, joka tässä tapauksessa oli niin tarkasti alkuperäistä tekstiä noudattava, että Leskisen kerrotaan lähettäneen Springsteenille kappaleen alkuperäisen englanninkielisen tekstin. Lupa joka tapauksessa heltisi. Kappaletta on kuultu myös Popedan keikoilla.

  • Kesto: 4 min

  Tartu Mikkiin Live -haastatteluja: Sami ja Eeva

  Tartu Mikkiin -aloitusjakso taltioitiin liki tuhatpäisen yleisön edessä Tampereen Pakkahuoneella 31.8. Sami ja Eeva avaavat hieman, millaista ohjelman teko on suuren liveyleisön edessä.

  • Kesto: 1 min

  Sami opettaa: Näin käytät Karaokekonetta!

  Uuden Tartu Mikkiin Karaokekoneen avulla voi äänittää erittäin helposti laulunäytteitä, jotka saattavat päätyä itse ohjelmaankin. Sami näyttää miten homma käytännössä toimii!

  • Kesto: 4 min

  Tartu Mikkiin Live -haastatteluja: Artistivieraat

  Tartu Mikkiin Liven (taltioitu 31.8 Tampereen Pakkahuoneella) artistivierailta Diandralta, Antti Railiolta, Laura Voutilaiselta, Uniikilta, Mikael Gabrielilta ja Robinilta kysellään kuulumisia sekä fiiliksiä illan show'sta. Tartu Mikkiin Live 13.9 klo 21.00.

  • Kesto: 3 min

  YleXPop 2013

  Mitä laulettiin YleXPopin karaoketeltalla 1.6.2013?

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin -karaokekiertue

  Fiiliksiä Tartu Mikkiin -karaokekiertueilta. Vuoden 2013 paikat ja ajat: Ke 22.5. Vantaa, Jumbo, klo 12–20 To 23.5. Espoo, Sello, klo 12–20 Pe 24.5. Hämeenlinna, tori, klo 11–19 La 25.5. Helsinki, Esplanadi, klo 11–19 To 30.5. Lahti, Lanun aukio, klo 12–19 Pe 31.5. Jyväskylä, Kävelykatu, klo 11–19 La 1.6. Tampere, Keskustori, YleX Pop, klo 11–19

  • Kesto: 2 min

  Juhlajakson haastatteluja: Sami & Eeva

  Kohta jo seitsemän vuotta ja 200 jaksoa takana. Sami ja Eeva kertovat, millaisilla fiiliksillä mennään ja mikä on ohjelman teon suola. Tartu Mikkiin 200. jakso 8.3.2013.

  • Kesto: 5 min

  Karaokemestari 2012: Janita Voudinmäki

  Tartu mikkiin Karaokemestari 2012 Janita Voudinmäki tietää jo, mihin palkintopokaalinsa aikoo sijoittaa. Laulua harrastava ja trubaduurikeikkojakin tekevä Janita kertoo laulaneensa paljon Adelen biisejä, mutta valitsemaansa kilpailukappaletta Rolling in The Deep hän ei aiemmin ollut juurikaan laulanut. Sami Hintsanen kehuu tuoreen mestarin soundia "persoonalliseksi ja mageeksi". Kokonaiskilpailuun juontaja on todella tyytyväinen: "Suomessa on hämmästyttävän hyvä taso karaokelaulajissa".

  • Kesto: 2 min

  Uusi Tartu Mikkiin -orkesterin ensikosketus

  Tiistain 3.7. kansa pääsi kuuntelemaan uutta Tartu Mikkiin -orkesteria Laikunlavalla kesäkonsertin merkeissä. Katso kuinka Eeva Kontu, Okke Komulainen, Lauri Hannu, Esa Korja ja Tomi Hyttinen aikovat kohtdata tulevan syksyn koitokset.

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  243/292 Tartu Mikkiin: 24.10.2014 48 min
  244/292 Tartu Mikkiin: Jatkot 48 min
  245/292 Tartu Mikkiin: 31.10.2014 48 min
  246/292 Tartu Mikkiin: Jatkot 48 min
  153/292 Tartu Mikkiin: 13.11.2014 47 min
  159/292 Tartu Mikkiin: 14.11.2014 47 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä