Areena
 • TV
 • Radio
 • Juontaja Sami Hintsasen vieraina kotimaisia laulajia.

  Tartu Mikkiin: Jaksot (20) fi:SeriesPage:rss

  Jatkot

  Jatkot! Flute of Shamen Koop Arponen, James Lascelles ja Dane Stefaniuk sekä MIAUn Henna Juvonen, Susanna Tikkanen ja Anu Kaukola esiintyvät. Sami Hintsanen miksaa puhetta. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 47 min

  Tartu Mikkiin

  Bändi bändiä vastaan! Flute of Shamen Koop Arponen ja James Lascelles kisaavat MIAUn Henna Juvosen ja Susanna Tikkasen kanssa. Roudarina häärii Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Jatkot

  Jatkot! Salkkareista Esko Kovero & Jarkko Nyman & Sami Uotila sekä Uudesta päivästä Suvi Hurme & Kalle Ruusukallio & Valtteri Lehtinen laulavat suosikkejaan. Sami Hintsanen jututtaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Tartu Mikkiin

  Salkkarit & Uusi päivä! Peliosiossa Salkkareista tutut Jarkko Nyman & Sami Uotila ja Uudesta päivästä tutut Kalle Ruusukallio & Valtteri Lehtinen. Kaukosäätimessä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Jatkot

  Jatkoilla Maria Tyyster, Teemu Roivainen, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg esittävät mielimusiikkiaan. Soiko tango vai vaihdetaanko valssiin? Tahdissa mukana Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Tartu Mikkiin

  Tangomaustetta tuomassa uunituoreet ja jo tutummat tangokuninkaalliset: Maria Tyyster & Teemu Roivainen sekä Saija Tuupanen & Amadeus Lundberg. Makutuomarina Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Jatkot

  Perjantai-illan mielenkiintoisimmat musacombot nähdään Tartu Mikkiin Jatkoilla. Artistivieraina Sani, Jussi Selo, Eini ja Jiri Nikkinen, illan isäntänä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Tartu Mikkiin

  Uudet jaksot jatkuvat mielenkiintoisilla parivaljakoilla, tällä kertaa Sani & Jussi Selo vastaan Eini & Jiri Nikkinen. Kuka tulkitsee kenenkin biisejä? Sami Hintsanen juontaa. Keskustele netissä #tartumikkiin HD

  • · Yle TV2
  • Kesto: 48 min

  Tartu Mikkiin

  Uusinnassa kuninkaallista kokemusta ja tuoretta tulkintaa tuovat Jenna Bågeberg, Tommi Soidinmäki, Anneli Mattila ja Riku Torkkeli (es. 20.4.2012). Sami Hintsanen isännöi. Keskustele netissä #tartumikkiin (U)

  • · Yle TV2
  • Kesto: 47 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Joonas Nyman, Mikko Mäkeläinen, Teemu Harjukari ja Olli Leppänen. Liittyvä jakso 152 TV2 11.11.2011.

  • Kesto: 1 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Kimmo Blom, Marika Krook, Sanna Majuri ja Petrus Kähkönen. Liittyvä jakso 151 TV2 28.10.2011.

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Osku Ketola (Palava), Suvi Teräsniska, Tommi Kalenius ja Jukka Takalo. Liittyvä jakso 149 TV2 14.10.2011.

  • Kesto: 1 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Antti Kleemola, Aki Louhela, Inga Söder ja Karoliina Kallio. Liittyvä jakso 148 TV2 7.10.2011.

  • Kesto: 2 min

  Kuudes Tartu mikkiin -kausi käynnistyy

  Sami Hintsanen odottaa teatteriharjoitusten tauolla jo uusia, syksyn 2011 Tartu Mikkiin -jaksoja. Samin mukaan "iloiset ihmiset ja hyvät biisit" antavat energiaa tv-työn tekemiseen.

  • Kesto: 2 min

  ?Rajuja ja voimakkaita tulkintoja?

  Tartu Mikkiin Karaokemestari 2011 valitaan yleisöäänestyksellä, joka käynnistyy 1.9.2011. Ohjaaja Pertti Humppila kertoo kisan taustoista.

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin

  Artistivieraat vastaavat yleisökysymyksiin: Janne Tulkki, Anne Mattila, Eija Kantola ja Antti Raiski. Liittyvä jakso 147 TV2 30.9.2011.

  Tartu Mikkiin: Muut videot (20) fi:SeriesPage:rss

  Jatkojen loppubiisi - Vertigo

  Vertigo on U2:n vuoden 2004 How to Dismantle an Atomic Bomb -albumin avausraita ja ensimmäinen single. Kappale saavutti valtaisan suosion ja palkittiin peräti kolmella Grammy-palkinnolla 2005. Kappaletta sovitettiin ja sanoitettiin useaan otteeseen, ennen kuin varsinainen Vertigo syntyi. Pelkästään kappaleen alku on herättänyt monenlaista spekulaatiota. Solisti Bono laskee alkuun espanjaksi ykkösestä eteenpäin neljä numeroa, joista viimeinen ei kuitenkaan ole neljä vaan neljätoista. Jotkut näkevät tässä viittauksen raamattuun, Bono itse on Rolling Stone -lehden haastattelussa syyttänyt asiasta alkoholia. Kappale nousi ykköseksi muun muassa Isossa-Britanniassa.

  • Kesto: 3 min

  Sami Hintsanen - Let Me Entertain You

  Let Me Entertain You on Robbie Williamsin kappale, jonka hän kirjoitti yhteistyössä Guy Chambersin kanssa. Let Me Entertain You julkaistiin viimeisenä singlenä laulajan vuoden 1997 debyyttialbumilla Life thru a Lens. Kappale oli listakolmosena Isossa-Britanniassa maaliskuussa 1998. Let Me Entertain You toimii Williamsin konsertin avauksena. Vaughan Arnellin kuvaamassa kappaleen videossa Williams ja soittajat on puettu ja maskeerattu KISS-yhtyeen tyyliin.

  • Kesto: 4 min

  Jatkojen loppubiisi - Elämän sain soimaan

  Elämän sain soimaan on Aarno Ranisen ja Pertsa Reposen kappale, joka kuultiin Soitinmenot-tv-ohjelman tunnusmusiikkina. Tätä musiikkiohjelmaa käsikirjoittivat Pertsa Reponen ja Kai Sievers, jotka esiintyivät salanimillä Alan Dorkin ja Kai Dorkin. Aarno Raninen sävelsi sarjaan musiikkia – salanimellä George Romain. Soitinmenot-sarjaa tähdittivät Heikki Kinnunen, Erkki Saarela, Susanna Haavisto ja Eija Ahvo. Lisäksi sarjassa vieraili muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Sarjaa esitettiin 1985–1987.

  • Kesto: 2 min

  Sami Hintsanen - Happy Days

  Happy Days on Norman Gimbelin ja Charles Foxin kappale, joka tunnetaan Happy Daysin eli suomeksi Onnen päivät -tv-sarjan tunnusmusiikkina. Sarjan ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella Happy Days kuultiin vain ohjelman lopussa. Tuolloin ohjelman avasi Rock Around the Clock. Vuodesta 1975 Happy Daysin uutta versiota alettiin käyttää sekä ohjelman alussa että lopussa; samaa versiota käytettiin kausina 3–10. Pratt & McClain -yhtye julkaisi Happy Daysin vuoden 1976 Pratt & McClain Featuring Happy Days -albumillaan. Kappale käväisi Billboard Hot 100 -listalla viidentenä. Sävellysduo Gimbel–Foxin kynästä on syntynyt myös valtaisan suosion saavuttanut kappale Killing Me Softly with His Song (suomeksi Jokainen päivä on liikaa).

  • Kesto: 2 min

  Jatkojen loppubiisi - Vie meidät rakkauteen

  Vie meidät rakkauteen on Chrisse Johanssonin kääntämä versio kappaleesta Tango d’amour. Tämä upea tango on Leo Leandrosin ja Klaus ”Nick” Munron käsialaa. Lea Laven levytti kappaleen vuonna 1977. Leandrosin tytär Vicky lauloi vuonna 1976 ranskankielisen version kappaleesta. Kappaleen nimen voin nähdä myös versiona Notre tango d’amour. Vicky Leandros muistetaan Luxemburgin Euroviisu-voitosta. Lea Laven julkaisi ensimmäisen albuminsa 1969. Komea ura on kattanut konsertteja, ulkomaanvierailuja, Syksyn säveltä ja Euroviisu-karsintojakin. Laven keikkailee edelleen jonkin verran.

  • Kesto: 2 min

  Sami Hintsanen - Lisätään lämpöä

  Lisätään lämpöä on sinkkulohkaisu suositun Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin neljänneltä albumilta nimeltään Käpälikkö. Single julkaistiin elokuussa 2014 ja itse levy paria kuukautta myöhemmin lokakuussa. Yhtyeen mukaan tähänastisista levyistä tämä tuntuu bändille itselleen merkittävimmältä. Lisätään lämpöä -kappaleen musiikkivideossa on mukana kohtauksia Juha Lehtolan elokuvasta Aikuisten poika. Yhtye kiertänyt syksyn aikana Käpälikkö-konserttisalikiertueella.

  • Kesto: 3 min

  Jatkojen loppubiisi - Sunny

  Bobby Hebb on kirjoittanut kappaleen Sunny, joka on yksi kaikkien aikojen versioiduimmista kappaleista. Hän julkaisi itse kappaleen singlenä vuonna 1966. Sinänsä positiiviselta vaikuttava kappale syntyi traagisten tapahtumien pyörteissä vuonna 1963. Marraskuun 22. päivänä presidentti Kennedy ammuttiin kuoliaaksi, ja heti sen jälkeen Hebbin isoveli puukotettiin kuoliaaksi. Anki levytti kappaleen suomeksi vuonna 1966. Solistinuransa lisäksi Anki Lindqvist muistetaan Cumulus-yhtyeestä sekä Anki, Bosse ja Robert -triosta.

  • Kesto: 2 min

  Sami Hintsanen - Aivan sama mulle mä oon onnellinen

  Tämän perjantain peliosion musiikillisen potpurin päättää Pepe Willbergin vuoden 2014 Pepe & Saimaa -albumin kappale Aivan sama mulle mä oon onnellinen. Tämä, kuten valtaosa menestysalbumin kappaleista, on Matti Mikkolan käsialaa. Tekstin on kirjoittanut Timo Kiiskinen. Pepe Willberg sai albumista uransa ensimmäisen kultalevyn.

  • Kesto: 3 min

  Jatkojen loppubiisi - Seuraavaan elämään

  Seuraavaan elämään on Jannika B:n kappale. Se on kolmas single artistin vuoden 2013 debyyttialbumilta Kaikki rohkeus, myös levyn suurin hitti. Listoilla mukavasti menestyneestä kappaleesta on myös tehty musiikkivideo. Jannika B yritti ensin tähtitaivaalle laulukilpailujen kautta, mutta on saanut suurempaa huomiota sittemmin omilla kappaleillaan, joista ensimmäinen suomenkielinen oli kappale Onnenpäivä 2011.

  • Kesto: 3 min

  Sami Hintsanen - Kesäkatu

  Kesäkatu on suomalaisen iskelmäkonkarin Dannyn hitti vuodelta 1966. Kappaleen alkuperäisversio on samalta vuodelta ja yhdysvaltalaisen The Lovin' Spoonful -yhtyeen suuri hitti. Se nousi USA:n listaykköseksi ja möi yli miljoona kappaletta. Kappale oli listaykkönen useissa muissakin maissa, myös Suomessa. Kappaleen ovat tehneet John Boone, John Sebastian ja Mark Sebastian, joista viimeisin ei ollut yhtyeen jäsen. Suomalaisen tekstin puolestaan loihti Juha "Watt" Wainio. Sekä alkuperäisessä että suomalaisessa versiossa musiikkiin on lisätty erilaisia kadun ja kaupungin ääniä. Billboard-lehti on valinnut kappaleen kaikkien aikojen suosituimmaksi kesäbiisiksi heinäkuussa 2010.

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin Live -haastatteluja: Sami ja Eeva

  Tartu Mikkiin -aloitusjakso taltioitiin liki tuhatpäisen yleisön edessä Tampereen Pakkahuoneella 31.8. Sami ja Eeva avaavat hieman, millaista ohjelman teko on suuren liveyleisön edessä.

  • Kesto: 1 min

  Sami opettaa: Näin käytät Karaokekonetta!

  Uuden Tartu Mikkiin Karaokekoneen avulla voi äänittää erittäin helposti laulunäytteitä, jotka saattavat päätyä itse ohjelmaankin. Sami näyttää miten homma käytännössä toimii!

  • Kesto: 4 min

  Tartu Mikkiin Live -haastatteluja: Artistivieraat

  Tartu Mikkiin Liven (taltioitu 31.8 Tampereen Pakkahuoneella) artistivierailta Diandralta, Antti Railiolta, Laura Voutilaiselta, Uniikilta, Mikael Gabrielilta ja Robinilta kysellään kuulumisia sekä fiiliksiä illan show'sta. Tartu Mikkiin Live 13.9 klo 21.00.

  • Kesto: 3 min

  YleXPop 2013

  Mitä laulettiin YleXPopin karaoketeltalla 1.6.2013?

  • Kesto: 2 min

  Tartu Mikkiin -karaokekiertue

  Fiiliksiä Tartu Mikkiin -karaokekiertueilta. Vuoden 2013 paikat ja ajat: Ke 22.5. Vantaa, Jumbo, klo 12–20 To 23.5. Espoo, Sello, klo 12–20 Pe 24.5. Hämeenlinna, tori, klo 11–19 La 25.5. Helsinki, Esplanadi, klo 11–19 To 30.5. Lahti, Lanun aukio, klo 12–19 Pe 31.5. Jyväskylä, Kävelykatu, klo 11–19 La 1.6. Tampere, Keskustori, YleX Pop, klo 11–19

  • Kesto: 2 min

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  257/292 Tartu Mikkiin: 26.12.2014 48 min
  258/292 Tartu Mikkiin: Jatkot 48 min
  259/292 Tartu Mikkiin: 02.01.2015 48 min
  260/292 Tartu Mikkiin: Jatkot 48 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä