Areena
 • TV
 • Radio
 • Virtauksen pikkukaupunkiin sijoittuva draamasarja kertoo yhteisöistä ja yhteisöllisyydestä perheiden, paikallisen energiayhtiön työntekijöiden ja paikkakunnalla toimivan ilmaisutaidonlukion oppilaiden elämän kautta.

  Uusi päivä (S): Jaksot (13) fi:SeriesPage:rss

  Uusi päivä (S)

  (12). Osa 489: Näytön paikka. Iris vaarantaa kevätnäytöksen. Aino saa yllätysvieraan. Jani yrittää vapautua kahden naisen loukusta.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 488: Liitokset natisevat. Jani yrittää estää Vilmaa ja Tiiaa tapaamasta. Lissun uutinen yllättää Juhan, ja Otso ja Tomi tajuavat olevansa vastakkaisilla puolilla. Iris ei halua katsoa totuutta silmiin.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 487: Auttavia käsiä. Niklas ja Haavistot saavat Tomilta apua kaivoshankkeen vastustamisessa. Roni saa isältään apua Annin suhteen, mutta sössii treffinsä. Krista saa Emmiltä potkua bisneksiinsä.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 27 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 486: Miehen työ. Lauri yrittää kaikin keinoin parannella välejään Kujalaan. Jani kohtaa Vilman kertoakseen tälle ikävän totuuden. Asko saa vahvistuksen epäilyilleen.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 27 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 485: Salainen tehtävä. Niklas joutuu Kujalan kynsiin. Karrista tulee Troijan hevonen. Vilma pyytää Janilta anteeksi. Ronin toivo herää. Otso opettaa Laurille sissitaktiikkaa.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 484: Itsenäisiä naisia. Iris haluaa vapautensa. Veeti joutuu vaikeuksiin. Laurin luvat eivät ole kunnossa. Niklas käy viivytystaistelua. Emmi yllättää Vihreät valot radikaaleilla asenteillaan.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 483: Jokaisella ristinsä. Otso löytää Tomin uudelleen. Tuija keksii keinon viettää aikaa Jimin kanssa. Hiltunen on kaksinaamaisempi kuin koskaan.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 482: Suhdesotkuja. Roni päätyy lohduttamaan feikkisuhteestaan eronnutta Annia. Jimi ja Tuija puivat suhdettaan. Jaanan varjo häiritsee Mirjan ja Otson suhdetta.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 27 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 481: Ansa laukeaa. Janille ja Vilmalle viritetään ansa. Aino yrittää pelastaa Haaviston. Lauri ja Krista juonivat itsensä pussiin. Hiltunen aloittaa myyräntyön.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 480: Salailun lyhyet jäljet. Eppu piilottelee tunteitaan Irikseltä. Jani salailee erehdystään Vilmalta. Karri ja Marika lyövät päänsä yhteen.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 27 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 479: Kutsumattomat vieraat. Janin ja Vilman treffit saavat kutkuttavan käänteen. Annin ja Epun 18-vuotisjuhlat ovat tunteita täynnä. Niklas ja Krista tekevät menneestä selvää.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 27 min

  Uusi päivä (S)

  Osa 478: Oma koti, kultaakin kalliimpi. Aino saa Askon puolustamaan Haaviston tilaa, mutta Niklaksen määräaika umpeutuu. Veetin kiinnostus kääntyy Irikseen ja Eppuun. Lauri saa toimeksiannon, mutta Tero miinoittaa tietä.

  • · Yle TV2
  • Kesto: 28 min

  Uusi päivä (S)

  (7). Osa 477: Miehestä mittaa. Karri ja Jani sopivat miehekkäästi välinsä. Aino alkaa katua kahvilan myyntiä Terolle. Veetin pääkirjoitus ärsyttää Jimiä. Anni tekee taikoja.

  UPplus - joka torstai netissä! (125) fi:SeriesPage:rss UPplus Areenassa »

  UPplus: Järjestäjän työ

  UPplus: Järjestäjän työ. Kuinka kaadettavat puut merkitään? Miltä näyttää hiirenkakka? Kuinka saadaan aikaan näyttävä, mutta vaaraton tulipalo? Tv-sarjan järjestäjän työhön kuuluu tietää vähän kaikesta ja ottaa selvää siitä, mistä ei vielä tiedä. Ilman järjestäjää Virtauksen lukiolaisilla ei olisi oppikirjoja ja kyniä eikä opettajilla opetusmonisteita. Ainon kahvilassa ei hörpittäisi pullakahveja, Kuuslilla ei kilisteltäisi kuohuvaa eikä synttäreillä syötäisi täytekakkua, jos järjestäjää ei olisi. Järjestäjän työtä onkin rekvisiitan hankkiminen ja miljöön järjestäminen käsikirjoituksen mukaisesti ja siten, että näyttelijä voi tehdä halutun toiminnon.

  UPplus: Epun boheemi katutyyli

  UPplus: Epun boheemi katutyyli. Eppu Palomäki on niin miehekäs nuorimies, ettei hän kavahda korujakaan! Mistä muista aineksista tämän suositun UP-hahmon habitus koostuu, sen kertoo UPplus! #UPplus joka torstai netissä!

  UPplus: Pitääkö pokka, Lari Halme?

  UPplus: Pitääkö pokka, Lari Halme?. Lari Halme on taitava koomikko, jonka valttina on ällistyttävä nopeus. Niinpä nettitiimi saa laatimiinsa kysymyksiin vikkelästi hilpeät vastaukset! Olipa aiheena sitten Virtauksen kirjasto, sammakon korvat tai kotoisat aterimet, Lari tietää vastaukset! Vakuuttaako näyttelijä sinut? #UPplus joka torstai netissä!

  UPplus: Aneten aprillipäivä

  UPplus: Aneten aprillipäivä. Jättimäinen koira ja muita yllätyksiä: nettitiimi viritti piilokamerat ja Anette teki näyttelijäkollegoille ja tiimiläisille pilan poikineen. UPplus hihittää mukana! Se, mikä tv-studion ulkopuolella ällistyttää ja pysäyttää, saattaa olla näyttelijöille arkea. Miten Ville reagoi outoon fanipostiin? Onko Aneten keskeyttämä kohtaus jo liikaa Panulle ja Antille? Kiireisellä kahvitauolla tiimi tankkaa kahvia, teetä ja purtavaa - jääkö nälkä kurnimaan, kun Anette keppostelee keittiössä? Mikä on lopulta Aneten pilapäivän onnistunein jekku? Katso UPplus ja kerro meille!

  UP-musiikkivideot (25) fi:SeriesPage:rss

  T. Palon Täytetty Apina - Aurinko

  T. Palon Täytetty Apina on Virtauksen musataivaan kovin juttu - ainakin bändiläisten eli Eppu Palomäen, Roni Sirenin ja Osku Haaviston mielestä! Vesiroiskeita ja pilviverhoa, jonka takaa bändin nuoret miehet paljastuvat kuin - no, auringot! Vanhoista kiistoista ei näy jälkeäkään, kun Virtauksen uusin muusikkoryhmä hurmaa kuulijansa.

  • Kesto: 4 min

  Vihreät Valot - Behind the Scenes

  Vihreiden Valojen uusi biisi ja musavideo Behind the Scenes kertoo nimensä mukaisesti tähden kulissientakaisista arkisista fiiliksistä - ja toisaalta siitä, miten parrasvaloissa artistista kuoriutuu "superihminen superegolla". Rion sambakarnevaalit ovat Brasiliassa vasta ensi kuussa, mutta Vihreiden Valojen Behind the Scenes vei tekijänsä kuumiin tunnelmiin jo joulukuussa 2014 ja sinut nyt! Mustavalkoinen ja värikylläinen maailma vaihtelevat videolla biisin tunnelman mukaan, ja kaksijakoinen fiilis korostuu: takahuoneessa uupuneista laulajista rakennetaan musavideon kuvaustilanteen heittäytyviä ja energisiä staroja. Huikeiden União da Roseiran sambatanssijoiden ympäröimät Emmi, Jani ja Aapo ovat studiossa "pelkkää timanttii", ja aurinkolasien taakse piiloutuva ohjaaja - videon oikea ohjaaja Toni Laine, muuten! - taipuu vastahakoisiin aplodeihin. Kuuntele ja katsele Behind the Scenes ja kerro meille, mitä pidät!

  • Kesto: 4 min

  Summeri ja UP: Instassa

  Summerin ja Vihreiden valojen uusi kesähitti on Instassa! Tsekkaa mainio musavideo ja pistä jalalla koreasti! #SummeriUP #uusipäivä #UPplus

  • Kesto: 3 min

  Vihreät Valot & Emmi: Minä se oon

  Minä se oon on Emmi Lukkarin ja Vihreiden Valojen uunituore musiikkivideo. Tv-sarjassa Emmi on käynyt henkisesti pohjalla, ja tämä biisi ja video kertovat Emmin kasvutarinan. Paras hetki ja paras vaihe elämässä on tässä ja nyt, kun huomionhakuisesta tytöstä kasvaa itseensä luottava uusi nainen!

  Tulevat jaksot

  JaksoJulkaisuaikaPoistumisaikaKesto
  490/604 Uusi päivä (S): 28.04.2015 28 min
  491/604 Uusi päivä (S): 29.04.2015 28 min
  190/604 Uusi päivä (S): 04.05.2015 26 min
  191/604 Uusi päivä (S): 04.05.2015 27 min
  192/604 Uusi päivä (S): 05.05.2015 27 min
  193/604 Uusi päivä (S): 05.05.2015 27 min
  194/604 Uusi päivä (S): 06.05.2015 28 min
  195/604 Uusi päivä (S): 06.05.2015 28 min
  196/604 Uusi päivä (S): 11.05.2015 27 min
  197/604 Uusi päivä (S): 11.05.2015 27 min
  198/604 Uusi päivä (S): 12.05.2015 28 min
  199/604 Uusi päivä (S): 12.05.2015 27 min
  200/604 Uusi päivä (S): 13.05.2015 28 min
  201/604 Uusi päivä (S): 13.05.2015 28 min

  Ohjelmien todellinen julkaisuaika Areenaan saattaa vaihdella. Esimerkiksi suorien lähetysten tallenteet julkaistaan lähetyksen päättymisen jälkeen viiveellä, joka yleensä on noin ohjelman keston verran.

  Muualla Yle.fi:ssä