Areena
 • TV
 • Radio
 • Uutiset

 • Uutislähetykset
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • Tuoreimmat uutislähetykset

  Uusimmat klipit

  Lisää uutisklippejä »

  Yle Uutiset alueeltasi (8) fi:Recommended:rss

  Ajankohtaisohjelmat (12) fi:Recommended:rss Kaikki ajankohtaisohjelmat »

  Jälkivääntö

  Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.

  • · Yle Fem
  • Kesto: 38 min
  • Sarja 5 jaksoa »

  Ylen aamu-tv

  9.07 Lentäjien terveys ja lentoturvallisuus 9.19 Viikonlopun sää 9.26 Filosofi neuvoo onnellisuuteen 9.38 Voita & Sokeria: Jäinen tuplasuklaajuustokakku 9.43 Live: Egotrippi. yle.fi/aamutv

  Pressiklubi

  Pelataanko rikkinäistä politiikkaa? Hallituksen tilinpäätöstä tekemässä Alexander Stubb, Kaija Ahtela ja Marko Junkkari.

  Yle Nyheter: TV-nytt (4) fi:Recommended:rss Mer »

  Yle News (4) fi:Recommended:rss

  Ođđasat (4) fi:Recommended:rss

  Novosti Yle (4) fi:Recommended:rss

  Yle Uutiset viittomakielellä (4) fi:Recommended:rss

  Lyhyesti viitottuna

  Palmusunnuntai tuo virpojat ovellesi. Virpomisessa on läsnä itä- ja länsisuomalaisia tapoja sekä ortodoksien perinteitä. Noidiksi ja Länsi-Suomessa trulleiksi pukeutuneet lapset kiertelevät tänään ovelta ovelle pajunoksineen. "Virvon varvon, tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks, vitsa sulle, palkka mulle!", on yksi palkkaa vaativien virpojien lausuma loru. Perinteen alkulähteillä Karjalassa palkka, esimerkiksi makeiset, haetaan vasta viikon kuluttua pääsiäislauantaina. Muualla maassa virpoja on voinut ihailla saalistaan jo palmusunnuntaina. Kristillisessä perinteessä palmusunnuntai on ollut rajapyykki, josta alkaa "hiljainen viikko". Tarinan mukaan Jeesus ratsastaa palmusunnuntaina Jerusalemiin juhlittuna henkilönä, mutta suosio vaihtuu viikon aikana kipuun ja kärsimykseen. Vapautus tulee tarinassa pääsiäispäivänä, sunnuntaina, jolloin korkeamman voiman ansiosta Jeesus nousee ylös taivaaseen.

  Yle Uutisluokka (98) fi:Recommended:rss Tervetuloa Yle Uutisluokkaan! »

  Yle Uutisluokka

  Yle Uutisluokka: “Ettei olisi aina pelkkää istumista ja koulutöitä” - liikkuvaksit tuovat liikettä koulun arkeen. Liikkuvaksit ovat oppilaita, jotka kannustavat toisia oppilaita liikkumaan. Mitä hyötyä on liikkuvakseista? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Kilpisen yhtenäiskoulussa Jyväskylässä.

  Yle Uutisluokka

  Yle Uutisluokka: Juovatko nuoret liikaa energiajuomia?. Kaupan myymäläpäällikön mukaan nuorten energiajuomien käyttö on yleisempää kaupungeissa kuin maaseudulla. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Kilpisen yhtenäiskoulussa Jyväskylässä.

  Yle Uutisluokka

  Yle Uutisluokka: Karkinmyynti kannattaa?. Kilpisen koulun karkkikioskista on monenlaista hyötyä. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Kilpisen yhtenäiskoulussa Jyväskylässä.

  Yle Uutisluokka

  Yle Uutisluokka: Miksi ananastukka on muotia?. Monella pojalla on nyt sivuilta lyhyeksi leikattu ananastukka. Mikä tekee hiustyylistä niin suositun? Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Kilpisen yhtenäiskoulussa Jyväskylässä.

  Muualla Yle.fi:ssä