Areena
 • TV
 • Radio
 • Uutiset - Uusimmat

 • Uutislähetykset
 • Uusimmat
 • Katsotuimmat
 • Vielä ehdit
 • A-Ö
 • 89 kohdetta joissa yhteensä 2467 ohjelmaa

  Lyhyesti viitottuna

  USA:n ja Kuuban suhteiden yllättävä paraneminen on otettu ilolla vastaan eri puolilla maailmaa. Presidentti Barack Obama ilmoitti eilen yllättäen että Yhdysvallat aikoo perustaa Kuubaan lähetystön ja keskustella Kuubaan kohdistuvan kauppasaarron ja matkustusrajoitusten purkamisesta. Republikaanisenaattori Marco Rubio sanoo, että Yhdysvallat ei saa myönnytyksistään mitään vastineeksi. Republikaanisenaattori sanoi, että Kuuban hallitukselta ei saatu mitään sitovia lupauksia esimerkiksi lehdistön tai sananvapaudesta. Marco Rubio arvosteli myös Obamaa huonoksi neuvottelijaksi.

  Ođđasat

  Oddasat. Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

  Yle Uutisluokka

  Yle Uutisluokka: Bussivuorojen muutokset vaikeuttavat koulumatkoja. Uudet bussireitit sekoittavat koululaisten ja työssäkäyvien aamuja Kirkkonummella. Tämä nuorten itse käsikirjoittama, kuvaama ja leikkaama uutisvideo syntyi kahden päivän videotyöpajassa, kun Yle Uutisluokan Mediabussi vieraili Kirkkoharjun koulussa Kirkkonummella.

  Ylen aamu-tv

  Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa. Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Sotakorvauksien merkitys Suomelle - Tänään tulee kuluneeksi 70 vuotta siitä, kun Suomi allekirjoitti sopimuksen sotakorvauksista Neuvostoliiton kanssa. Professorit Henrik Meinander ja Pekka Sutela kertovat, minkälaisen taakan suomalaiset joutuivat kantamaan. - Joululehdissä on jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain kierrätettyä - Himmeli on tänä jouluna taas muodikas. Siitä ja joulun muista trendeistä kertovat joululehtien päätoimittajat Leeni Peltonen, Minna McGill ja Anneli Myller. - Aamutohtori - Erikoishammaslääkäri Susanna Paju kertoo ruokailutapojen vaikutuksista suun terveyteen.

  Yle Uutiset Viikko viitottuna

  Hallituksen esitykset viittomakielilaista ja YK:n vammaissopimuksesta eduskunnan käsiteltävänä. Hallituksen esitykset Viittomakielilaista ja YK:n vammaisten henkilöiden oikeuksia koskeva yleissopimuksen ratifioinnista ovat eduskunnassa. Molempien esitysten käsittely pyritään saattamaan loppuun ensi kevääseen mennessä.

  Muualla Yle.fi:ssä