Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä

Balladi -65 

  • 37 min
  • toistaiseksi

(26.9.1965) Guldgurkorna, The Hootenanny Trio, Anki, Kaj Järnström, Marjatta Pokela ja Martti Pokela esittävät kansanlauluja.

Ohjelmassa esitety kappaleet: The Hootenanny Trio (Pertsa Reponen, Juhani Joutsenniemi ja Keijo Räikkönen), Guldgurkorna (Pekka Aarnio, Martti Launis ja Antero Launis) ja Anki (Anki Lindquist): Boston Harbour, The Hootenanny Trio: Shanty Anno, Anki: Barbry Allen, Kaj Järnström (Rock-Jerry): Love minus Zero no Limit, Pertsa Reponen: Mountain Breakdown / Cripple Creek, The Hootenanny Trio, Guldgurkorna ja Anki: Banks of Ohio, Marjatta Pokela ja Martti Pokela: Setä Hermannin valssi, Anki ja The Hootenanny Trio: Voi ystäväin, Martti Pokelan kannelsoolo: Paimenen masurkka, The Hootenanny Trio: Juhannustanssit Paksulassa, Keijo Räikkönen: Jussi ja Liisa, Guldgurkorna: Jamie Foyers, Anki, The Hootenanny Trio sekä Guldgurkorna: Wild Mountain Thyme.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Teema
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä