Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Musiikki-tv

Viikon parhaat musavideot vuonna 2009

  • 55 min
  • toistaiseksi

6/10. Musiikkivideoilla mm. Kotiteollisuus, PMMP, Laura Pausini sekä Rättö ja Lehtisalo & Kauko Röyhkä. Haastattelussa mm. Olavi Uusivirta ja James Blunt. Juontajana Heta Hyttinen. (1.3.2009)

Ohjelmassa esitetyt videot: PMMP: Viimeinen valitusvirsi, Koop Arponen: Every Song I Hear, Laura Pausini: Primavera in Anticipio, Rättö ja Lehtisalo & Kauko Röyhkä: Hiekkarantaa, Kotiteollisuus: Mahtisanat, Pink: Please Don't Leave Me, Sentenced: Nepenthe. Haastateltavina Olavi Uusivirta, James Blunt, Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen, Janne Hongisto ja Jari Sinkkonen sekä arkistohaastattelussa Sentenced-yhtyeen Ville Laihiala ja Sami Lopakka. Juontajana Heta Hyttinen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Musiikki-tv

Musiikki-tv oli vuosina 2006-2009 esitetty musiikkivideoihin keskittynyt televisiosarja, joka toi katsojien ulottuville myös hitusen erikoisempia kappaleita sekä musiikkityylejä. Sarjaa esitettiin viitenä päivänä viikossa ja ohjelman tavoitteena oli esitellä vuosittain peräti yli 2000 musiikkivideota.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä