Valkoista valoa

Maanantaisin klo 17.10, Yle Radio 1 - Yle Areena 30 pv

Johanna Korhonen pureutuu yhteiskunnallisiin aiheisiin puheen, puhelaulun ja musiikin voimalla.

Jaksot

  • Miksi lepo on muuttunut vaikeaksi, vaikka se on ihmiselle välttämätöntä? Lepoa on saatava yhtä säännöllisesti kuin vettä: oikeastaan joka ainoa päivä. Johanna Korhosen toimittamassa Valkoista valoa -ohjelmassa harjoitellaan lepäämistä ja kuunnellaan Janne Lehtisen soittamaa espanjalaista kitaramusiikkia. (Uusinta)

  • Ylenpalttista vieraanvaraisuutta ja perinpohjaisia keskusteluja. Sellaisiako ovat venäläiset? Suomalaiset tietävät venäläisistä paljon vähemmän kuin vaikka ruotsalaisista tai amerikkalaisista. Mitä emme heistä tiedä? Sitä kysyy Valkoisessa valossa Johanna Korhonen.

    Ohjelmassa kuullaan Maurice Jarren musiikkia elokuvaan Tohtori Zivago.

  • Historia on tavallisten ihmisten historiaa, mutta siitä ei paljon tiedetä. Johanna Korhosen toimittamassa Valkoisessa valossa kuullaan tavisten tarinoita. Ohjelman musiikki on Hedningarna-yhtyeen levyltä Kaksi! (Uusinta)

  • Linnut ovat fiksumpia kuin luulisi: niiden aivot ovat kokoon nähden hyvin isot. Valkoisessa valossa on luvassa kevään kunniaksi asiaa viisaista linnuista sekä linnuista kertovaa barokkia. Ohjelman toimittaa Johanna Korhonen.

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä