Pikku Kakkosen ladattavat sadut

Kuuntele tai lataa Pikku Kakkosen satuja.

Kuuntele tai lataa Pikku Kakkosen satuja.

Jaksot

 • Tämä on tarina kissanpelosta, ja siitä miten se voitetaan. Kirjoittanut Tinja Ruusuvuori. Lukijana Jaakko Väisänen ja Anu Tuomi-Nikula.

 • Kivi Mutikainen on kadonnut. Metsän otukset ovat huolissaan. Ehkä kivi vierähti kuoppaan eikä päässyt omin avuin ylös? Järjestetään etsinnät. Hämähäkit lentelevät liaaneillaan puusta puuhun, kiveä tähyillen. Orava käy tapaamassa tunturinkolon Koivua, jos tämä näkisi korkealta tähystyspaikaltaan vilauksen Mutikaisesta. Kirjoittanut Tinja Ruusuvuori. Lukijana Jaakko Väisänen ja Anu Tuomi-Nikula.

 • On synkkä ja myrskyinen yö. Hämähäkit kuorsaavat ja Harakka kirjoittaa kirjettä Joulupukille. Silloin joku koputtaa oveen. Se on Kivi Mutikainen, joka on tullut linnunpönttöhissillä kuusen juurelta saakka kertoakseen salaisuuden. Kirjoittanut Tinja Ruusuvuori. Lukijana Jaakko Väisänen ja Veera Degerholm.

 • Harakka ei saa unta, kun hämähäkit kuorsaavat. Hän yrittää kaikin keinoin saada unen päästä kiinni, juo hopeateetä, laittaa kuusenkerkät korviinsa, soittaa joululauluja, kuorsaa takaisin... Mikään ei tunnu auttavan... Kirjoittanut Tinja Ruusuvuori. Lukijana Jaakko Väisänen ja Veera Degerholm.

 • Syysmyrskyn keskellä Oiva saa yllätävän ystävän, joka saa syksyn lehdet tanssimaan tuulessa. Kirjoittanut Laila Escartin-Sorjonen. Lukijana Jaakko Väisänen.

 • Tämä on tarina Hämähäkistä ja Kivestä. Hämähäkki on musta ja pörröinen, Kivi harmaa ja pyöreä. Hämähäkillä on kahdeksan jalkaa, Kivellä ei yhtään. Kummatkin asustavat metsässä, ja kummatkin tykkäävät toisistaan. Lukijana Mari Pitkänen.

 • Olipa kerran Harakan siivouspäivä. Ei mikä-tahansa tavallinen siivouspäivä, vaan juhlallinen joulusiivous. Harakka koristelisi pesänsä ja hänen imurinsa Mur söisi roskia. Hämähäkit laitettaisiin kattoon… ja aarteet kenkään… Tai ehkä sittenkin aarteet kattoon ja hämähäkit kenkään? Lukijana Mari Pitkänen.

 • Tämä on tarina Oravan puurojuhlasta, joka oli eilen. Orava oli päättänyt pitää puurojuhlan ylhäällä kolossaan, sillä puurokattila oli liian painava kuljetettavaksi muualle. Oravan puurojuhlaan ovat tervetulleita ihan-kaikki… tai no, ainakin melkein-kaikki. Lukijana Mari Pitkänen.

 • Tämä on tarina mantelista, joka meni hukkaan. Tiedättehän mantelin? Se pieni keltainen pähkinän näköinen, joka asuu joulupuurossa. Hän, joka löytää puurostaan mantelin, saa toivoa ihan mitä tahansa! Lukijana Mari Pitkänen.

 • Liisan jouluinen yllätys. Yllätykset kuuluvat jouluun. Liisa haluaa yllättää ystävänsä piparintuoksuisella paketilla ja äiti tekee Liisalle yllätyksen. Toimittaja Iina Suominen.

 • Liisan mielestä joulun aika on ihan parasta. Yhdessä äidin ja Lassen kanssa Liisa pääsee tekemään jouluisia, mukavia puuhia. Toimittaja Iina Suominen.

 • Pipari maistuu ja kinkku uunissa paistuu! Eskarilaiset esittävät tonttumaisia joulukysymyksiä.
  Toimittaja Iina Suominen.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä