Katsottavissa vain Suomessa
Avoin tarina

Lumisodan kuningas (12)

  • 25 min
  • 5 kk 3 pv

15 -vuotiaiden tytön ja pojan kirjoittama tarina. Adamilla on ollut aina kavereita ja kaikki asiat kunnossa. Kaikki muuttuu, kun Adam yläasteen uudessa koulussa joutuu rasistisen kiusaamisen ja väkivallan kohteeksi. Silloin ystävien on tehtävä valintoja. Loppuratkaisut ovat 12-15 vuotiaiden kirjoittamia. (2002)

Rooleissa: Daniel Hylton (Adam), Petri Partanen (Santeri), Niko Helin (Mikko), Jukka Hakala (Jope), Joonas Kaartinen (Mölli), Jussi-Pekka Karhumäki & Kalle Oittinen (Santerin kaverit), Niko Gardziella & Eero Haapiainen & Ludwig Löcke & Hermanni Miettinen & Joel Riste-kallio (kiusaajat), Nina Wathen (äiti), Henry Appleton (isä), Mira Tihveräinen (sisar), sekä opettaja Kimmo Kovanen Puotila ala-asteelta oppilaineen.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Avoin tarina

Koululaisten kirjoittamat tarinat heräsivät eloon kymmenen vuoden välein! Koululaiset osallistuivat vuosina 2000 ja 2010 kirjoituskampanjaan, jonka aiheena oli suvaitsevaisuus - ihmisten monenlaisuus ja erilaisuus. Viidestä tarinasta kerrallaan tehtiin lyhytelokuvat, joihin pyydettiin loppuratkaisuja. Jokaiseen jaksoon kuvattiin kolme vaihtoehtoista loppua. Kymmenosainen Avoin tarina -sarja on Ylen tuotanto vuosilta 2000 ja 2010.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä