Katsottavissa vain Suomessa
Avoin tarina

Käänsin katseeni sisäänpäin (12)

  • 25 min
  • 5 kk 12 pv

15 -vuotiaan tytön kirjoittama tarina. Tarina kertoo kymmenvuotiaasta Katista, joka alkaa pohtia tyttöporukkaan kuulumisen ehtoja ja ystävyyttä. Hämmentyneenä hän huomaa, että silmätikuksi joutuneen Elisan kiusaaminen on ehtona joukkoon kuulumiselle. Loppuratkaisut ovat 12-14 vuotiaiden kirjoittamia. (2002)

Rooleissa: Maija Tikkala (Kati), Susanna Salminen (Elisa), Veera Kangaspunta (Anneli), Julia Uotila (Veera), Nina Steinby (Elisan äiti). Koululaiset (Kaivokselan koulu, Vantaa). Mirja Holste (Katin äiti, loppuratkaisussa C), Tiia Honkanen (Annelin äiti, loppuratkaisussa C). Ohjaaja: Tuula Rajavaara.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Avoin tarina

Koululaisten kirjoittamat tarinat heräsivät eloon kymmenen vuoden välein! Koululaiset osallistuivat vuosina 2000 ja 2010 kirjoituskampanjaan, jonka aiheena oli suvaitsevaisuus - ihmisten monenlaisuus ja erilaisuus. Viidestä tarinasta kerrallaan tehtiin lyhytelokuvat, joihin pyydettiin loppuratkaisuja. Jokaiseen jaksoon kuvattiin kolme vaihtoehtoista loppua. Kymmenosainen Avoin tarina -sarja on Ylen tuotanto vuosilta 2000 ja 2010.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä