Olemme mitä syömme -ilta 0203-17600 

  • 44 min
  • ei kuunneltavissa

Ihminen on sitä mitä hän syö. Tai ehkä ennemminkin: ihminen on sitä, mitä hän jättää syömättä. Yhä useampi suomalainen asemoi itsensä yhteiskuntaan ruuan kautta. On karppaajia, ilmastotietoisia ruokailijoita, raakaravinnon syöjiä, vegaaneja, lähiruokailijoita ja kulinaristeja. Ruoka ei ole enää vain ruokaa vaan sen avulla määritellään, ketä me olemme. Airikka Nurmelan kanssa ovat keskustelemassa tutkija Markus Keränen, Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkija Johanna Mäkelä ja Ravintolapäivän järjestäjä Olli Sirén. Myös Radio Suomen kuuntelijat kutsutaan heittämään omat mausteensa keskusteluun.

Lähetykset

  • to 24.11.2011 18.06 • Yle Radio Suomi

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä