Häräntappoase

Jakso 1: Kaupunkilaispoika heinätöissä

  • 28 min
  • 6 kk 18 pv

1/5. Kesä Torvenkylässä eikä Allulla ole mitään takataskussa. Kaupunkilaispoika Alpo Korva joutuu heinätöihin kaukaisten sukulaisten luo.

Rooleissa: Santeri Kinnunen (Alpo Korva), Outi Alanen (Kerttu Hurme), Antti Majanlahti (Pasi Rutanen), Maija-Liisa Majanlahti (Lahja Takkinen), Risto Salmi (Svante Takkinen), Petri Lairikko (Tauno Takkinen), Maria Aro (Anni Hurme), Mauno Käpyaho (Tuuhonen), Ilkka Pentti (Touko), Petri Manninen (Ripe), Tuija Vuolle (Marketta Korva), Matti Viironen (Pekka), Jukka Hiltunen (Taala), Kari-Pekka Toivonen (Late) ja Aino Pirskanen (kirjastoauton tyttö). Käsikirjoittajat: Jussi Niilekselä ja Merja Turunen. Ohjaaja: Jussi Niilekselä. Kirjailija: Anna-Leena Härkönen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Häräntappoase

Kaupunkilaispoika joutuu heinätöihin nostalgisessa klassikkosarjassa

Koulu loppuu ja kesä on edessä. Allu suunnittelee kesälomaa pitsanpaistajana Tukholmassa, mutta äiti on luvannut Allun sukulaisten tilalle Torvenkylään. Allu alistuu kohtaloonsa ja matkustaa junttilaan heinätöihin. Torvenkylä herää kuitenkin henkiin, kun Allu kohtaa Kertun. Yhteen kesään mahtuu monta tarinaa, eikä lopulta mikään ole kuin ennen. Päärooleissa Outi Alanen ja Santeri Kinnunen. Sarja perustuu Anna-Leena Härkösen romaaniin. Yle TV2 Draama. (1989)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä