Häräntappoase

Jakso 3: Mistä on tytöt tehty?

  • 29 min
  • 6 kk 18 pv

4/5. Anni Hurme epäilee, onko tämä Alpo Korva edes raitis. Alpo tykkää, että Kerttu on tehty inkivääristä ja kanelista. Torvenkylän kesätansseista puuttuu ainakin kaksi ihmistä.

Rooleissa: Santeri Kinnunen (Alpo Korva), Outi Alanen (Kerttu Hurme), Maria Aro (Anni Hurme), Mauno Käpyaho (Tuuhonen), Ilkka Pentti (Touko), Antti Majanlahti (Pasi Rutanen), Petri Lairikko (Tauno Takkinen), Jaakko Haapanen (Jaakko Hurme), Maija-Liisa Majanlahti (Lahja Takkinen), Risto Salmi (Svante Takkinen), Petri Manninen (Ripe) ja Minna Hämäläinen (Vuokko). Käsikirjoittajat: Jussi Niilekselä ja Merja Turunen. Ohjaaja: Jussi Niilekselä. Kirjailija: Anna Leena Härkönen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Häräntappoase

Kaupunkilaispoika joutuu heinätöihin nostalgisessa klassikkosarjassa

Koulu loppuu ja kesä on edessä. Allu suunnittelee kesälomaa pitsanpaistajana Tukholmassa, mutta äiti on luvannut Allun sukulaisten tilalle Torvenkylään. Allu alistuu kohtaloonsa ja matkustaa junttilaan heinätöihin. Torvenkylä herää kuitenkin henkiin, kun Allu kohtaa Kertun. Yhteen kesään mahtuu monta tarinaa, eikä lopulta mikään ole kuin ennen. Päärooleissa Outi Alanen ja Santeri Kinnunen. Sarja perustuu Anna-Leena Härkösen romaaniin. Yle TV2 Draama. (1989)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä