Kiinnisidottu

Jakso 1: Valoa vasten

  • 1 h 8 min
  • ei katsottavissa

1/3. Pohjoiskarjalaisen pikkukylän ihmiset ovat sidottuja yhteiseen elämänpiiriin, työhön, perheeseen, naapureihin ja ennen kaikkea raakaan ja hellyttävän kauniiseen luontoon. Henna on jäänyt kotiinsa hoitamaan liikuntakyvytöntä äitiään. Hän on päättänyt selviytyä, vaikka olosuhteet näyttävät ylivoimaisilta. (1994)

Rooleissa: Kaija Pakarinen (Henna), Hilkka Ollikainen (äiti), Urpo Puhakka (isä), Lasse Pöysti (Mitro-eno), Aarno Sulkanen (Kalle), Asko Sahlman (Torsti), Kari Sorvali (Mikko), Maija-Liisa Peuhu (Aune), Paavo Liski (Niilo), Tuula Nyman (Venla), Pirkko Mannola (Oili), Liisa Pänttäjä (Meeri), Mika Nuojua (Ilpo), Eira Soriola (Sanni), Petri Hirvonen (Esko), Pasi Hirvonen (Pekka), Eero Saarinen (Reiska), Susanna Angervo (Anne-Kaarina), Pekka Timonen (Isä Pietari). Käsikirjoittaja: Liisamaija Laaksonen. Ohjaaja: Åke Lindman. Musiikki: Lasse Mårtenson.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi KIINNISIDOTTU / VASTEN VALOA

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kiinnisidottu

Aikuinen tytär, Henna, on jäänyt kotiinsa hoitamaan liikuntakyvytöntä äitiään. Äiti on aikanaan hoivannut häntä, nyt on hänen vuoronsa. Henna on päättänyt selviytyä vaikka olosuhteet näyttävät ylivoimaisilta. Pohjoiskarjalaisen pikkukylän väki pitää Hennasta, joka kuuntelee ja auttaa, mutta ehtiikö hän itse olla onnellinen. Kun äiti sitten kuolee, on edessä päätöksiä, mitä hän itse haluaa. Juuri kun Henna on aikeissa tehdä ratkaisun, tapahtuu odottamaton. Kolmiosainen sarja on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 1994.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä