Kiinnisidottu

Jakso 2: Riippakiviä

  • 1 h 8 min
  • ei katsottavissa

2/3. Kevät ja kesä vyöryvät voimallisina kylään ja herättävät ihmisten salassa uinuneet tunteet. Kalle viettää räväkät syntymäpäiväjuhlat ja Henna saa kesävieraita kaupungista. (1994)

Rooleissa: Kaija Pakarinen (Henna), Hilkka Ollikainen (äiti), Aarno Sulkanen (Kalle), Asko Sahlman (Torsti), Kari Sorvali (Mikko), Maija-Liisa Peuhu (Aune), Paavo Liski (Niilo), Tuula Nyman (Venla), Pirkko Mannola (Oili), Liisa Pänttäjä (Meeri), Mika Nuojua (Ilpo), Eira Soriola (Sanni), Petri Hirvonen (Esko), Pasi Hirvonen (Pekka), Piia Kärnä (Hely), Susanna Angervo (Anne-Kaarina), Ilmari Lipponen (Eino), Eero Lätti (Veikko), Martti Lappalainen (Kauppias), Valle Yritys (kirkkoherra Soininen). Käsikirjoittaja: Liisamaija Laaksonen. Ohjaaja: Åke Lindman. Musiikki: Lasse Mårtenson.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi KIINNISIDOTTU / RIIPPAKIVIÄ

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kiinnisidottu

Aikuinen tytär, Henna, on jäänyt kotiinsa hoitamaan liikuntakyvytöntä äitiään. Äiti on aikanaan hoivannut häntä, nyt on hänen vuoronsa. Henna on päättänyt selviytyä vaikka olosuhteet näyttävät ylivoimaisilta. Pohjoiskarjalaisen pikkukylän väki pitää Hennasta, joka kuuntelee ja auttaa, mutta ehtiikö hän itse olla onnellinen. Kun äiti sitten kuolee, on edessä päätöksiä, mitä hän itse haluaa. Juuri kun Henna on aikeissa tehdä ratkaisun, tapahtuu odottamaton. Kolmiosainen sarja on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 1994.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä