Kiinnisidottu

Jakso 3: Pienet suuret ihmiset

  • 1 h 9 min
  • ei katsottavissa

3/3. Henna joutuu jättämään jäähyväiset hoivaamalleen äidille. Juuri kun hän on alkamassa elää vapaasti omaa elämäänsä, tapahtuu odottamaton. (1994)

Rooleissa: Kaija Pakarinen (Henna), Hilkka Ollikainen (äiti), Lasse Pöysti (Mitro-eno), Aarno Sulkanen (Kalle), Asko Sahlman (Torsti), Kari Sorvali (Mikko), Maija-Liisa Peuhu (Aune), Paavo Liski (Niilo), Tuula Nyman (Venla), Pirkko Mannola (Oili), Liisa Pänttäjä (Meeri), Mika Nuojua (Ilpo), Eira Soriola (Sanni), Petri Hirvonen (Esko), Pasi Hirvonen (Pekka), Eero Saarinen (Reiska), Susanna Angervo (Anne-Kaarina), Riitta Piironen (sosiaalivirkailija), Tarja Heiskanen (Rapakiven Terttu), Veli Karttunen (Rapakiven Juuso), Piia Kärnä (Hely), Pekka Johansson (Tero), Martti Lappalainen (kauppias), Ilmari Lipponen (Eino). Käsikirjoittaja: Liisamaija Laaksonen. Ohjaaja: Åke Lindman. Musiikki: Lasse Mårtenson.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi KIINNISIDOTTU / PIENET SUURET IHMISET

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kiinnisidottu

Aikuinen tytär, Henna, on jäänyt kotiinsa hoitamaan liikuntakyvytöntä äitiään. Äiti on aikanaan hoivannut häntä, nyt on hänen vuoronsa. Henna on päättänyt selviytyä vaikka olosuhteet näyttävät ylivoimaisilta. Pohjoiskarjalaisen pikkukylän väki pitää Hennasta, joka kuuntelee ja auttaa, mutta ehtiikö hän itse olla onnellinen. Kun äiti sitten kuolee, on edessä päätöksiä, mitä hän itse haluaa. Juuri kun Henna on aikeissa tehdä ratkaisun, tapahtuu odottamaton. Kolmiosainen sarja on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 1994.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä