Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Kovaa maata

Jakso 1: Ruusan lupaus

  • 42 min
  • ei katsottavissa

1/13. Pentti Viitala on tullut elämässään tien päähän. Helsingissä toimiva yritys on mennyt konkurssiin ja asunto on myynnissä. Hajoaako perhe vai löytyykö elämän voimaa pursuavan Ruusa-mummon luota uusi startti elämälle? (1994)

Päärooleissa: Risto Tuorila (Pentti Viitala), Anitta Niemi (Seija Viitala), Maija-Liisa Majanlahti (Ruusa), Mirka Paukkonen (Susku), Mikko Ruuttunen (Pekka). Ohjaaja Tapio Suominen. Käsikirjoittajat Eve Hietamies ja Heikki Hietamies.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kovaa maata

Viitalan perheen elämä mullistuu konkurssin myötä. Pentin, Seijan ja perheen nuorten arki muuttuu kertaheitolla. Pentille uuden elämänpiirin tarjoaa muutto lapsuudenkotiin maalle. Lapsuuden maisemista löytyy niin uhkia kuin mahdollisuuksia. Hajoaako perhe vai löytyykö Ruusa-mummon luota uusi startti elämälle? Mitä Ruusalla on mielessä? 12-osainen sarja on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 1994 ja sarjan päätösjakso vuodelta 1997.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä