Katsottavissa ulkomailla
Pertsa ja Kilu

Viimeiset kaanit

  • 1 h 13 min
  • toistaiseksi

Pertsan ja Kilun leppoisa kesäloman vietto saa uuden käänteen kun aamun kalareissulla merestä nousee muutakin kuin runsas kalansaalis. Poikien salaseura Viimeiset kaanit ryhtyy toimeen, kun lähistöllä tapahtuu pankkiryöstö ja yksi nuori nainen katoaa. (1970)

Rooleissa: Tommi Auvinen (Pertsa), Jyrki Thil (Kilu), Juha Kalliolahti (Väinö), Seppo Nieminen (Iikka), Lasse Tuorila (Topi), Eila Roine (Pertsan äiti), Ahti Haljala (Pertsan isä), Esko Raipia (Frantsu), Marjukka Halttunen (likka), Sylvi Salonen (Kilun äiti), Reino Kalliolahti (Kilun isä), Kari Kihlström (Suokko), Maija-Liisa Majanlahti (Liisa), Raili Veivo (Pehkoska), Erkki Thil (poliisi), Mikko Majanlahti (poliisi) ja Erkki Pirinen (poliisi). Ohjaaja: Vili Auvinen. Perustuu Väinö Riikkilän nuortenkirjaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Pertsa ja Kilu

Pertsan ja Kilun kesään kuuluvat satama, meri ja veneily. Poikien kesälomiin tulee vipinää, kun satama ja lähialueet houkuttavat liepeilleen myös rötöstelijöitä. Poikien salaseura Viimeiset kaanit ryhtyy toimeen ja yrittää selvittää rikokset. Röyhkeät roistot Arpinaama ja Manki saavat kyytiä ja poliisit neuvokkaita apulaisia. Pertsa ja Kilu -ohjelmat ovat TV2 Lastenohjelmien tuotanto vuosilta 1970 - 1974.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä