Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Karjalan kunnailla

Jakso 33: Asiakaspalvelua ja treffejä

  • 47 min
  • 3 v 6 kk

Kausi 4, 33/36. Jaakko pääsee treffeille. Roosan ja Kaitsun kysymys alkaa selvitä. Jake tekee päätöksen, mutta Hanna yllättää hänet. T: Selkie- Filmi Oy.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys suomi ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Karjalan kunnailla

Draamasarja pohjoiskarjalalaisesta Miikkulan kylästä

Karjalan kunnailla on kesäinen 36-osainen draamasarja kuvitteellisesta pohjoiskarjalaisesta Miikkulan kylästä. Pienen pohjoiskarjalalaisen Miikkulan kylässä eletään ikuista kesää. Elämän lempeys ja huumori on koetuksella kun raitti uhkaa hiljentyä lopullisesti. Tapahtumia ei Miikkulasta kuitenkaan puutu, siitä pitävät huolen räiskyvät mutta hyväntahtoiset kyläläiset. Sisukas väki ottaa kaikki keinot käyttöön pyrkiessään pelastamaan kylänsä, jossa väki vähenee ja palvelut katoavat. Värikästä kylän arkea hämmentää muun muassa helsinkiläisen Hannan saapuminen, isä ja poika Roseniuksen nahistelu Miikkulinnan toiminnasta, kauppiaspariskunta Arjan ja Harrin elämänmuutos ja yhteisön huoli kyläkoulun tulevaisuudesta. Elämisen mäiskeen ja mekkalan ohella ehditään välillä hiljentyäkin kauniin karjalaisen luonnon helmaan pohtimaan elämää ja sen tarkoitusta Isä Anton opastuksella. Rooleissa mm. Peter Franzén, Laura Birn, Heikki Kinnunen, Maria Sid, Hannu Virolainen, Kaarina Turunen, Sanna-Kaisa Palo, Heikki Hela, Elina Knihtilä. (Ensiesitys Yle TV2 v. 2007 - 2012.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä