Pääministerin haastattelutunti

Radio Suomessa noin kerran kuussa sunnuntaisin klo 14:03

Jaksot

 • Haastattelijoina ovat MTV Uutisten talouden ja politiikan erikoistoimittaja Antonia Berg, Lapin Kansan vastaava päätoimittaja Antti Kokkonen ja Yle uutisten erikoistoimittaja Ari Hakahuhta. Puhetta johtaa Petri Kejonen. Suora lähetys Oulusta.

 • Haastattelijoina ovat STT:n vastaava päätoimittaja Minna Holopainen, Kalevan vastaava päätoimittaja Kyösti Karvonen ja Yle uutisten politiikan toimittaja Olli Lindqvist. Puhetta johtaa Petri Kejonen. Suora lähetys Oulusta.

 • Haastattelijoina ovat MTV:n uutisten politiikan ja talouden erikoistoimittaja Antonia Berg, Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimittaja Marko Junkkari ja Yle Uutisten politiikan toimittaja Maria Stenroos. Puhetta johtaa Petri Kejonen. Suora lähetys Kesärannasta.

 • Haastattelijoina lähetyksessä ovat Talouselämän vastaava päätoimittaja Emilia Kullas, Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala ja Yle uutisten politiikan erikoistoimittaja Ari Hakahuhta.
  Haastattelutunnin puheenjohtajana toimii Petri Kejonen.

 • Haastattelijoina ovat pääkirjoitustoimittaja Kreeta Karvala Iltalehdestä, politiikan toimittaja Sylvia Bjon Hufvudstadsbladetista ja politiikan toimittaja Pekka Kinnunen Yleisradiosta. Puhetta johtaa Petri Kejonen. Suora lähetys Lahdesta.

 • Haastattelijoina lähetyksessä ovat politiikan ja talouden toimittaja Teija Sutinen Helsingin Sanomista, päätoimittaja Jouni Kemppainen Maaseudun Tulevaisuudesta ja politiikan toimituksen päällikkö Ari Hakahuhta Yleisradiosta. Haastattelutunnin puheenjohtajana toimii Petri Kejonen.

 • Haastattelijoina lähetyksessä ovat uutispäätoimittaja Minna Holopainen STT:ltä, uutispäätoimittaja Matti Posio Lännen Mediasta ja politiikan toimittaja Pirjo Auvinen Yleisradiosta.
  Haastattelutunnin puheenjohtajana toimii Petri Kejonen.

 • Haastattelijoina ovat politiikan toimittajat Eeva Palojärvi Helsingin Sanomista, Matti Virtanen Talouselämästä ja Pekka Kinnunen Yleisradiosta. Puheenjohtajana Petri Kejonen.

 • Haastattelijoina ovat talouden ja politiikan erikoistoimittaja Antonia Berg MTV uutisista, toimituspäällikkö Juha Honkonen Etelä-Suomen Sanomista ja politiikan toimittaja Pirjo Auvinen Yleisradiosta. Puheenjohtajana toimii Petri Kejonen.

 • Haastattelijoina ovat pääkirjoitustoimittaja Kreeta Karvala Iltalehdestä, politiikan toimittaja Timo Haapala Ilta-Sanomista ja politiikan toimituksen esimies Ari Hakahuhta Yleisradiosta. Puhetta johtaa Petri Kejonen. Suora lähetys Kesärannasta.

 • Haastattelijoina ovat tuottaja Martta Nieminen Kuntalehdestä, politiikan toimittaja Ari Helminen Etelä-Suomen Sanomista ja politiikan toimituksen esimies Ari Hakahuhta. Puhetta johtaa Petri Kejonen. Suora lähetys Kesärannasta.

 • Haastattelijoina lähetyksessä ovat politiikan toimittajat Johanna Tuuri MTV:n Uutisista ja Pekka Kinnunen Yle Uutisista sekä vastaava päätoimittaja Timo Laitakari Länsi-Savosta.
  Haastattelutunnin puheenjohtajana toimii Jari Niemelä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

 • Haastattelijoina lähetyksessä ovat politiikan toimituksen päälliköt Kirsi Turkki Turun Sanomista, Mika Koskinen Ilta-Sanomista ja Timo Haapala MTV3:sta sekä taloustoimittaja Aapo Parviainen Yle Uutisista. Haastattelutunnin puheenjohtajana toimii Jari Niemelä.

 • Haastattelijoina lähetyksessä ovat politiikan toimittajat Hannele Muilu Yle Uutisista, Janne Impiö Maaseudun Tulevaisuudesta, Pasi Tuohimaa Nelosen Uutisista ja päätoimittaja Antti Kokkonen Lapin Kansasta. Haastattelutunnin puheenjohtajana toimii Jari Niemelä.

 • Haastattelijoina ovat politiikan toimittajat Heikki Vento Turun Sanomista, Marko Junkkari Helsingin Sanomista Pekka Kinnunen Yleisradiosta ja politiikan toimituksen esimies Johanna Vesikallio STT-Lehtikuvasta. Puheenjohtajana Jari Niemelä.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä