Katsottavissa vain Suomessa
Klubi

Jakso 1: Häät

  • 39 min
  • ei katsottavissa

1/20. Kotimainen draamasarja petoksesta, kostosta ja sovituksesta. Kaksi teollisuussukua yhdistää voimansa, kun Kariloiden omistama lääketehdas ja Routavuorien yritykset fuusioituvat. Tuomas Karilo ja Niina Routavuori solmivat avioliiton. Sukujen tasapaino kuitenkin järkkyy, kun Sakari Karilo kaappaa haltuunsa Risto Routavuoren kosmetiikkayhtiön osakkeet. (1998)

Rooleissa: Tapani Perttu (Erkki Routavuori), Pirkko Mannola (Margit Routavuori), Teemu Lehtilä (Niklas Routavuori), Kristiina Halttu (Niina Routavuori-Karilo), Ossi Ahlapuro (Risto Routavuori), Carl-Kristian Rundman (Antti Routavuori), Paavo Liski (Sakari Karilo), Svante Martin (Tuomas Karilo), Maarit Peltomaa (Anna Karilo), Jaana Oravisto (Riia Karilo), Samuli Muje (Teemu Karilo), Hannele Laaksonen (Helena Koskinen), Anu Sinisalo (Irmeli Valkama), Kari-Pekka Toivonen (Markus Pesonen), Ritva Sorvali (Raili Aavamaa), Minna Turunen (Janita Westin), Anna Siren (Laura Koskinen), Pentti Helin (Mikko Laitinen), Jukka Pitkänen (Peter Lund), Irma Junnilainen (Ulla Sirén), Jukka Alander (pappi). Ohjaaja Ilkka Vanne. Käsikirjoittajat: Jari Juutinen, Ulla Malassu, Olli Saarela, Leena Virtanen, Petri Repo ja Anneli Kanto. Musiikki: Matti Puurtinen.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klubi

Klubi on kertomus petoksesta, kostosta ja sovituksesta. Alussa kaikki näyttää hyvältä, kun kaksi teollisuussukua yhdistää voimansa uudeksi suuryhtiöksi. Kuin yhteistyön sinettinä Tuomas Karilo ja Niina Routavuori solmivat avioliiton. Kariloiden vanha päämies tekee kuitenkin yrityskaappauksen ja tasapaino järkkyy heti. Kosto elää ja kulissien takana on kärsimystä ja juonittelua niin työssä kuin yksityiselämässä. Intohimon, rahan ja rakkauden pelikenttänä toimii yksityinen klubi, jonka jäseniksi pääsevät vain harvat ja valitut. 20-osainen draamasarja on TV2 Teatteriohjelmien tuotanto vuodelta 1998.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä