Elämän suola

Jakso 16: Kun siivet saan

  • 44 min
  • ei katsottavissa

16/60. Pyry aikoo muuttaa Helsinkiin. Salla pohtii aborttia. Helena suostuu Armaksen vaimoksi, jos ehdoista sovitaan. Tom haluaa uudistaa Eineshovin johtoa. Asko ja Joonas ovat muuttaneet Eineshovin pommisuojaan. (1996)

Rooleissa: Ritva Oksanen (Elina Kunkainen), Mikko Nousiainen (Aimo Kunkainen), Ilmari Saarelainen (Pyry Laine), Tapio Liinoja (Matti Kunkainen), Jaana Järvinen (Anita Kunkainen), Anna-Maija Tuokko (Mari Kunkainen), Antti Mikkola (Matias Kunkainen), Reidar Palmgren (Heikki Helenius), Kirsi Liimatainen (Salla Kunkainen), Esko Hukkanen (Armas Kunkainen), Anna Haaranen (Helena Kivelä), Marja-Sisko Aimonen (Jutta Mikkola), Heikki Paavilainen (Asko Kunkainen), Elias Vakkuri (Joonas Kunkainen), Karoliina Kudjoi (Anna Parkkonen), Laura Jurkka (Hanna Nieminen), Pentti Järventie (Kalle Suoneva), Tuula (Tuula Nyman), Kari Arffman (Sami Vanajas), Asko Sahlman (Pena Järvinen), Sanna Majanlahti (Sini), Petri Ikonen (kuski), Jukka Puronlahti (Tom), Pentti Helin (Jaakkola), Ulla-Maija Siikavire (Kanerva Honkanen). Käsikirjoittajat: Reijo Honkonen, Jussi Niilekselä ja Mika Ripatti. Ohjaaja Jarmo Lampela. Musiikki: Jukka Siikavire ja Jyrki Niemi.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Elämän suola

Suolaa! Kunkaisen suvun sekä Eineshovin ja Seurahuoneen tarinoissa on tapahtumia kaikilla herkuilla. Suvulla ei ole puutetta rahasta, mutta EU, Venäjä ja globalisaatio tuovat vääntöä bisnekseen. Yritykset ovat kovilla. Ihmissuhteissa on monta soppaa, mutta myös sattumia. Elämän suola on TV2 Draaman tuotanto vuosilta 1996-1997.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä