Koe uusi yle.fi
Peltsin Lappi

traileri

  • 1 s
  • ei katsottavissa

UUSI SARJA ? TV2 perjantaisin 17.8. 2012 alkaen
Loppukesän viisiosaisessa sarjassa Mikko "Peltsi" Peltola ottaa suunnan pohjoiseen ja lähtee tutustumaan nykyaikaiseen Lappiin. Hän kiertää kaukaa turistirysät sekä hiihtokeskukset ja patikoi sivupoluille kohdaten aitoja ihmisiä, eksoottisia kyläbaareja ja paikallisia tapoja. Peltsin tavoitteena on ohjelman aikana oppia ymmärtämään tunturien taikaa ja kokea millaista on poromiehen paimentolaiselämä tai lohenpyytäjän arki.
Peltsin Lappi, TV2 perjantaisin 17.8. - 14.9.2012 klo 19.30. Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan tv-esityksestä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Peltsin Lappi

Peltsin matka merkittyjen polkujen ulkopuolelle

Lukuisten kesäreissujen jatkoksi Mikko "Peltsi" Peltola ottaa vastaan talven kutsun ja lähtee Länsi-Lappiin kaamoksen kynnyksellä. Matka johtaa jälleen pois teiden varsilta ja matkailukeskuksista kohti luonnonrauhaa ja hiljaisuutta. Loppusyksyn värit ja valot lumoavat oitis etelän miehen. Kun ensilumikin sataa sopivasti maahan, talven tunnelma on helppo tavoittaa. Ja ne revontulet! Edellisten reissujen tavoin Peltsi lähtee tapaamaan tavallisia lappilaisia arjen askareissaan. Matkan varrella vastaan tulee käsityöläisiä, taiteilijoita, poromiehiä, matkailualan ammattilaisia, retkeilijöitä, lappilaisen ruoan ammattilaisia ja toiveikkaita kalastajia. Lappi aidoimmillaan!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä