Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Q ja tähdet

Jakso 9: Remu Aaltonen & His All Stars

  • 41 min
  • toistaiseksi

Remu Aaltosen yhtye Mikko Kuustosen ja Q ja tähdet -orkesterin vieraana ravintola Cantina Westissä Helsingissä. (21.3.1993)

Ohjelmassa kuullaan Remu Aaltosen & His All Stars -yhtyeen esittäminä kappaleet Niin tai näin, Hetken suosimaa, Get on, Odotin sua liian kauan, Mambo, mambo, Miksi menit pois, Q ja tähdet -orkesterin esittämänä kappale Poison Girl. Remu & His All Stars -orkesterissa esiintyvät Remu Aaltonen, Jukka Orma, Luumu Kaikkonen, Keimo Hirvonen, Mitja Tuurala ja Seppo Kantonen. Q ja tähdet -orkesterissa esiintyvät Juha Tikka, Mikko Kuustonen, Esa Kaartamo, Kim Lönnholm, Harri Ala-Kojola, Pekka Lehti, Olli Haavisto, Jyrki Manninen ja J-P Virtanen. Juontajana Mikko Kuustonen.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Q ja tähdet

Ysäri-Suomen lemmikkipitkätukan, Mikko Kuustosen, juontama musiikkiohjelmasarja toi esille tuttuja taiteilijoita, poikkeuksellisissa puitteissa. Ohjelmaa kuvattiin Stansvikin kartanossa, Svalvikin taidetalossa ja Aino Ackten huvilalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä