Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 381: Uudet ilmeet

  • 43 min
  • 4 kk 9 pv

Kausi 12, osa 381. Karin on viimein ostanut uuden asunnon itselleen ja Timolle, mutta Hannes ei ilahdu kun kuulee osoitteen. Teemu on uusinut Wanhan Bensiksen ilmeen. Eevalla ja Pertillä on vihdoin aikaa toisilleen. (2006)

Rooleissa: Lena Meriläinen (Eeva Mäkimaa). Jukka Puotila (Pertti Mäkimaa). Anitta Niemi (Karin Luotola). Risto Autio (Hannes Luotola). Ville Keskilä (Teemu Luotola). Viljami Penttilä (Timo-Veli Luotola). Petteri Jamalainen (Hessu Pennanen). Anni Turunen (Danny Pennanen). Laura Malmivaara (Tuija Kangasharju). Käsikirjoittajat: Elina Halttunen, Risto Autio ja Liisa Urpelainen. Ohjaaja: Teresa Mecklin. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof .

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Kotikatu

Kausi 13 katsottavissa 23.1. ja kausi 3 katsottavissa 6.2.2020.

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä