Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa

  • 53 min
  • ei katsottavissa

Mies, joka vartioi Mladicia ja Karadzicia: Suomalainen vankeinhoidon asiantuntija Mikko Sarvela aloitti kesällä haastavassa virassa Haagissa. Hän johtaa tutkintavankilaa, jossa majailevat muun muassa sotarikoksista syytetyt Radko Mladic ja Radovan Karadzic. Mitä on arki tämäntasoisessa vankilassa?

Tähtihetki: Haastattelussa Peter Franzén ja Samuli Edelmann

Ensi-iltaan on tulossa jenkkidraama Perfect mothers, scifirymistely Riddick sekä Peter Franzenin esikoiskirjaan perustuva ja miehen oma esikoisohjaus Tumman veden päällä. Esko Rautakorpi tapasi Franzenin sekä yhden pääosan esittäjistä Samuli Edelmannin.

Jälkiviisaat: Yksi aihe tällä viikolla ylitse muiden - Kreeta Karvalaa, Kalle Isokalliota ja Jan Erolaa puhuttaa pitkään ja hartaasti viisikirjaiminen sana, joka alkaa N-kirjaimella.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä