Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 350: Kadoksissa

  • 44 min
  • ei katsottavissa

Kausi 11, osa 350. Hannes on palannut Eestistä mutta ei ole ole löytänyt Heiliä. Nella lähtee takaisin Pekingiin. Arvon katoaminen huolestuttaa Karinia. Askarteluhuoneella juhlitaan Onnia miesporukalla. (2005)

Rooleissa: Anita Niemi (Karin Luotola), Risto Autio (Hannes Luotola), Ville Keskilä (Teemu Luotola), Jukka Puotila (Pertti Mäkimaa), Lena Meriläinen (Eeva Mäkimaa), Misa Nirhamo (Janne Mäkimaa), Sulevi Peltola (Onni Partanen), Siiri Sinnemäki (Siiri Partanen), Petteri Jamalainen (Hessu Pennanen), Anni Turunen (Danny), Jenna Rosendahl (Aamu Pennanen), Aaka Kalliala (Mauri Alho), Kirsi Ylijoki (Nella Kvist) ja Kalle Lindroth (Juuso Lehto). Käsikirjoittajat: Elina Halttunen, Liisa Urpelainen ja Risto Autio. Ohjaaja: Ilkka Vanne. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kotikatu

Katsottavissa kaudet 14 ja 15

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä