Katsottavissa vain Suomessa
Kotikatu

Jakso 359: Omaisten päivä

  • 43 min
  • ei katsottavissa

Kausi 11, osa 359. Santahaminassa vietetään alokkaiden omaisten päivää, ja Janne saa yllätysvieraan. Maija ja Kalle hoitavat Kerttua ja Jarkkoa. Mauri ja Onni viettävät miesten lauantaita ja Onni odottaa innokkaasti perheenlisäystä. (2006)

Rooleissa: Nelly Juulia Hristova (Ninni Luotola), Misa Nirhamo (Janne Mäkimaa), Tiina Rinne (Maija Mäkimaa), Santeri Nuutinen (Jarkko Mäkimaa), Linda Liikka (Kerttu Söder), Eeva Litmanen (Anja Partanen), Sulevi Peltola (Onni Partanen), Siiri Sinnemäki (Tuuli Partanen), Anni Turunen (Daniela Pennanen), Aake Kalliala (Mauri Alho), Matti Ranin (Kaarlo Kares), Kalle Lindroth (Juuso Lehto) ja Antti Lang (Mäkinen). Käsikirjoittajat: Elina Halttunen, Risto Autio ja Liisa Urpelainen. Ohjaaja: Pekka Ruohoranta. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kotikatu

Katsottavissa kaudet 14 ja 15

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä