Kaiken maailman musiikkia

Etno on rajaton riemu!

  • 1 h 26 min
  • ei kuunneltavissa

Kansanmusiikin isompi ilta välitti kolme tuntia suoraa lähetystä Helsingin Musiikkitalosta. Tapahtumassa oli mukana vahvoja juuria ja uusia versoja, kun sadat ammattilaiset ja harrastajat, soittajat, laulajat ja tanssijat sekä juhlayleisö kohtasivat toista kertaa järjestetyn suurtapahtuman merkeissä. Alkupamaus oli jo iltapäivällä ja menoa jatkettiin seuraavan vuorokauden puolelle. Tänään lähetetään uusintana konserttisalin kokonaisuus Vahvat juuret - uudet versot.

Lähetykset

  • ti 19.3.2013 19.03 • Yle Radio 1

Jaksot

  • Yksi Etnosoi!-tapahtuman odotetuimpia esiintyjiä on englantilainen Sam Lee, joka esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Sam vastasi puhelimeen kotimaassaan. Sam Lee kertoo olevansa innoissaan vierailusta ja siitä, että pääsee kuulemaan runsaasti suomalaista musiikkia. Haastattelijana Kaiken maailman musiikkia -ohjelmassa Mika Kauhanen. (Klippi ohjelmasta 5.11.2013)

  • Hugh Masekela on soittanut musiikkia lapsesta lähtien. Silloin musiikissa ei ollut kategorioita. Myöhemmin musiikkityylejä tuli yhä enemmän eikä hän pysy enää niiden mukana. "Olen opiskellut klassista musiikkia ja perinteistä afrikkalaista. Minulle se kaikki on vain musiikkia. Se liikuttaa minua tai sitten ei." Hugh Masekelaa haastatteli Helsingin juhlaviikoilla Harri Tuominen. Toimittajana Kaiken maailman musiikkia -ohjelmassa 11.11.2013 oli Mika Kauhanen. (Klippi ohjelmasta)

  • Folkharpisti Salla Hakkolan sävellyksillä on päivittäin miljoonia kuulijoita. Hän säveltää Rovion pelien mielikuvitusmaailmoihin erilaisia tunnelmia käyttäen eri musiikkityylejä, soundeja ja soittimia. Lapsuuden nelikätiset leikit veljen kanssa ovat nyt työtä molemmille. Amanda Kauranne haastatteli Salla Hakkolaa Kaiken maailman musiikkia -ohjelmassa.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä