Koe uusi yle.fi
Love Connection

Jakso 1

  • 1 s
  • ei katsottavissa

Love Connection on uusi kotimainen ohjelma, jossa suomensukuiset miehet Yhdysvalloista etsivät rakkautta Suomesta. Tässä vaiheessa miehiä on viisi, ja heistä kolme eniten yhteydenottoja saanutta poikamiestä pääsevät mukaan ohjelmaan. He tulevat kesällä Suomeen tapaamaan ehkä juuri sinua. Ohjelman viimeiset jaksot kuvataan Yhdysvalloissa.

Sympaattinen ja älykäs Matti on 26-vuotias kuvitustaiteilija ja animaattori New Jerseystä, kivenheiton päässä Manhattanin sykkeestä. Matin isoisovanhemmat tapasivat ja rakastuivat laivamatkalla Suomesta Amerikkaan, missä he loivat uuden elämän itselleen ja jälkeläisilleen. Nyt romanttinen Matti etsii samanlaista tarinaa sekä naista, jonka kanssa viettää loppuelämänsä. ”Suomalaisuus on hankala määritellä sellaiselle, joka ei tiedä siitä mitään. Mutta ne, jotka ovat valmiita ottamaan selvää sen salatuista merkityksistä, löytävät lohtua sekä tunteen, että he eivät ole yksin maailmassa.”

Hae mukaan ohjelmaan, ja löydät ehkä elämäsi rakkauden. Lisätiedot osoitteessa yle.fi/loveconnection.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Love Connection

Henri, Markus ja Matti ovat kolme hurmaavaa amerikansuomalaista poikamiestä. He haluavat luoda yhteyden suomalaisiin sukujuuriinsa ja löytää Suomesta Sen Oikean. Miehet saapuvat Suomeen juhannuksena, ja tästä alkaa uskomaton kesä, joka on täynnä iloa, naurua, kyyneliä, kulttuurien törmäystä ja rakkauden vuoristorataa. Yhteisen ajan päätteeksi nähdään, onko yhteyttä löytynyt, ja kenen elämä saattaa muuttua lopullisesti.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä