Love Connection

Jakso 1

  • 1 s
  • ei katsottavissa

Love Connection on uusi kotimainen ohjelma, jossa suomensukuiset miehet Yhdysvalloista etsivät rakkautta Suomesta. Tässä vaiheessa miehiä on viisi, ja heistä kolme eniten yhteydenottoja saanutta pääsee mukaan ohjelmaan. He tulevat kesällä Suomeen tapaamaan ehkä juuri sinua. Ohjelman viimeiset jaksot kuvataan Yhdysvalloissa.

Rento ja sympaattinen Adam on 22-vuotias, viimeisen vuoden kirjallisuustieteiden opiskelija, jonka haaveissa siintää ura squashin parissa. Opiskelun ajan Adam on asunut New Yorkin Rochesterissa, mutta kotipaikka on Oregonissa, jota Adam kuvailee rennoksi, hauskaksi ja kulttuuririkkaaksi osavaltioksi. Adamin isovanhemmat ovat suomalaisia ja nyt hän haluaa tutustua suomalaiseen taustaansa paremmin. - Tämä ohjelma on täydellinen tapa tutustua suomalaisiin juuriini, ja jos samalla voin tavata mahtavan suomalaisen naisen, niin mitäpä muuta kaltaiseni nuori mies voisi toivoa.

Hae mukaan ohjelmaan, ja saatat löytää elämäsi rakkauden. Lisätiedot osoitteessa yle.fi/loveconnection.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Love Connection

Henri, Markus ja Matti ovat kolme hurmaavaa amerikansuomalaista poikamiestä. He haluavat luoda yhteyden suomalaisiin sukujuuriinsa ja löytää Suomesta Sen Oikean. Miehet saapuvat Suomeen juhannuksena, ja tästä alkaa uskomaton kesä, joka on täynnä iloa, naurua, kyyneliä, kulttuurien törmäystä ja rakkauden vuoristorataa. Yhteisen ajan päätteeksi nähdään, onko yhteyttä löytynyt, ja kenen elämä saattaa muuttua lopullisesti.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä