Sisko ja sen veli

Jakso 1: Viimeinen toivomus

  • 28 min
  • 8 kk 29 pv

1/6. Komediasarja sisaruksista Tuija ja Immu, jotka yli 30-vuotiainakaan eivät ole saaneet kunnon otetta elämäänsä. Isän kuolema vie heidän perimmäisten kysymysten äärelle. Kuka tilaa hautajaiset? Miten hoidetaan kuolinilmoitus lehteen? Suurin pulma on kuitenkin vainajan viimeisen toivomuksen toteuttaminen.

Rooleissa: Tuija Ernamo (Tuija) ja Ilmari Saarelainen (Immu), Tuulikki Pohjola (Vilhelmiina), Juhani Auvinen (baarin asiakas), Marja-Liisa Heiskari ja Leila Karttunen (lehtitoimiston tytöt), Markku Palo (asiakas), Pekka Lukka, Kalevi Pukuri ja Olavi Niemi (hauturit), Ensi Järvinen (bingoasiakas), Mervi Pohjolainen (tulkki), Kalevi Jarva, Simo Pentti, Kaleva Kulmala ja Pentti Kannisto (venäläiset), Esko Virta ja Seppo Mecklin (kuopankaivajat). Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Neil Hardwick. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sisko ja sen veli

Tuija ja Immu, yli kolmekymppiset kotona asuvat sisarukset, eivät ole oikein saaneet otetta elämäänsä. Tuija on bingoemäntä ja Immu kymmenettä vuotta kirjoilla yliopistossa. Isän kuolema vie perimmäisten kysymysten äärelle ja sysää kohti elämänmuutosta. Sisarusten kyydissä pääsee mm. vainajan viimeisen toiveen äärelle, sokkotreffeille ja testeihin terveyskeskuksessa. Pääosissa Tuija Ernamo ja Ilmari Saarelainen. Käsikirjoitus ja ohjaus Neil Hardwick. TV2 Viihdetoimitus (1986)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä