Ruokaratsia

Jakso 2

  • 22 min
  • ei katsottavissa

2/8. Ruokaratsian toimittajat pureutuvat suosittujen elintarvikkeiden valmistustapaan ja niiden alkuperään. Miten kinkkuvalmisteet tehdään? Miksi sitruunat vahataan ennenkuin ne lähetetään kauppoihin?

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Food Unwrapped

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

  • la 30.9. klo 12.30 · Yle Teema Fem
  • ma 2.10. klo 14.38 · Yle Teema Fem
  • ma 9.10. klo 14.30 · Yle Teema Fem
  • ma 16.10. klo 14.30 · Yle Teema Fem
  • ma 23.10. klo 14.45 · Yle Teema Fem

Ruokaratsia

Maanantaisin, Yle Teema Fem - Yle Areena 14 pv

Ruokaratsian etsivät jäljittävät jälleen tuttujen elintarvikkeiden alkuperää tehtaissa ja tiloilla. Tällä tuotantokaudella tutkitaan mm kuinka kevytmaitoon saadaan tarkalleen oikea rasvaprosentti, kuinka tuoretta kalaa saa supermarketien myyntitiskeiltä ja voiko pihviä raakakypsyttää kotioloissa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä