Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Päätoimittajaraati.
Hallitukselta odotetaan torstaina suuria päätöksiä. Sitä ennen pitäisi kuitenkin saada valmista työmarkkinaneuvotteluissa. Hallituksen pakkaa sekoittaa myös Heidi Hautalan kuitittomat remonttilaskut. Edessä on siis kuuma plitiikan viikko - sitä ennakoimassa päätoimittajat Lauri Kontro Maaseudun Tulevaisuudesta, Tapani Ruokanen Suomen Kuvalehdestä sekä Jouni Kemppainen Yle Uutisista.

- Jälkihiki 18.3. Reetta Meriläinen, Saku Tuominen ja Kaj Kunnas puivat Jälkihiessä viikon urheilutapahtumia.

- Värttinä on 30-vuotias ja entistä ehompi.
Vaikea uskoa, mutta Värttinä-yhtyeellä on ikää jo 30 vuotta. Mari Kaasinen ja Susan Aho ovat saaneet rinnalleen uuden laulajan Karoliina Kantelisen ja homma tuntuu toimivan!
- Luther-säätiön uusi piispa.
Naispappeutta vastustavan Luther-säätiön seurakunnat perustivat lauantaina Suomeen oman lähetyshiippakunnan. Samalla hiippakunnalle valittiin uusi piispa: rovasti Risto Soramies. Mitä uudistukset tarkoittavat säätiön ja evankelisluterilaisen kirkon suhteelle?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä