Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. -Onko poliitikkojen eroamiskynnys Suomessa korkeampi kuin muualla?
Poliittiset skandaalit johtavat Suomessa melko harvoin poliitikon eroon. Esimerkiksi Ruotsissa poliitikko saa lähtöpassit helposti. Ministerit ovat eronneet pimeän työn teettämisen ja jopa maksamattomien tv-lupien takia. Tutkija Salli Hakala ja politiikan toimittaja Unto Hämäläinen pohtivat poliitikkojen vastuuta Suomessa ja sitä, milloin virheestä selviää anteeksipyynnöllä ja milloin pitää erota.

- Pikavippialalla mietitään uusia ansaintakeinoja
Pikavippien jättikorkoja aletaan puida ensimmäistä kertaa oikeudessa. Helsingin kihlakunnansyyttäjä nosti viime viikolla kiskontasyyteen kolmen pikavippiyrityksen toimitusjohtajaa vastaan pikalainoista perityistä koroista. Kesäkuussa puolestaan astuu voimaan laki, joka säätää pikavipeille korkokaton. Pikavippialan tulevaisuudesta keskustelivat Ferratumin aluejohtaja Saku Timonen ja Kuluttajaviraston ylijohtaja Päivi Hentunen.

- Jälkihiki.
Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallinen tasapeli Espanjaa vastaan sai suitsutusta Jälkihiessä. Suomalaisen jalkapalloilun tulevaisuuden lisäksi Reetta Meriläinen, Juha Kanerva ja Aki Riihilahti muistelivat myös juoksijasuuruus Pietro Menneaa.

- Jaakko Saariluoma: Viinasta ja seksistä on vaikea keksiä enää tuoreita vitsejä.
Stand up -komiikka saavuttanut suuren yleisön Suomessa. Esimerkiksi Jaakko Saariluoma esiintyy uudella kiertueellaan loppuunmyydyille yleisöille. Pieru ja sukupuolten väliset erot ovat olleet suomalaisten koomikkojen peruskauraa jo pitkään, mutta miten Suomessa toimii yhteiskunnallinen stand up? Saariluoma kertoi myös, mistä aiheesta hän ei suomalaisilla lavoillla vitsaile. - Juontajat: Sari Huovinen ja Heta-Leena Sierilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä