Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Metsolat

Jakso 39: Totuuden hetki

  • 49 min
  • 1 kk 29 pv

Leppävaarassa eletään raskasta aikaa. Jaana ja Jaakko vierailevat Paraisilla ennen Eevan ja Stigun muuttoa Hoikkaan. Jaakko tulee Kaukovaaraan laatimaan perunkirjoituksen. (1995)

Rooleissa: Ahti Haljala (Antti Metsola), Helinä Viitanen-Haljala (Annikki Metsola), Kari Hakala (Erkki Metsola), Katriina Honkanen (Eeva Metsola-Eklund), Mikael Andersson (Stig Eklund), Algot Böstman (Nils Eklund), Svante Martin (Risto Metsola), Anna-Leena Härkönen (Liisa Metsola), Jari Salmi (Osmo Lampinen), Miika Korkiakoski (Lasse Metsola), Jaana Raski (Jaana Järvenheimo), Esko Raipia (Jaakko Järvenheimo), Juha Hyppönen (Kari Kaukovaara), Rosa Meriläinen (Veera Heikkinen), Miisa Linden (Riitta Vanhanen), Kalevi Kahra (Arvo I Vanhanen), Anneli Heikkinen (Anneli Ranta). Käsikirjoittajat: Carl Mesterton, Miisa Linden ja Anna-Lisa Mesterton. Ohjaaja Carl Mesterton. Musiikki: Juha Tikka ja Esa Kaartamo.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Metsolat

Metsolat katsottavissa maaliskuuhun 2022

Metsoloiden perheen tarina kertoo 1990-luvun suomalaisesta elämästä ja todellisuudesta. Keskeisenä tapahtumapaikkana on Metsoloiden kotitila Leppävaara ja Hoikan kunta. Osa perheestä on muuttanut kauas lapsuudenkodista, mutta kaikkien juuret ovat vahvasti Kainuussa. Perhesiteitä lujittavat yhteiset ilot ja surut, saavutukset ja vastoinkäymiset. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan. Sarjanäytelmä on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä