Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Metsolat

Jakso 33: Muutoksen aika

  • 49 min
  • 1 kk 29 pv

Helenalla ja Erkillä on sekä hyviä että huonoja uutisia. Kunnanjohtajan suunnitelma yllättää Erkin. Jaakko saa keikkatyötä ja Eeva saapuu Paraisilta Tampereelle ja asettuu asumaan Jaanan luo. (1995)

Rooleissa: Ahti Haljala (Antti Metsola), Helinä Viitanen-Haljala (Annikki Metsola), Kari Hakala (Erkki Metsola), Anu Hälvä (Helena Metsola), Katriina Honkanen (Eeva Metsola-Eklund), Mikael Andersson (Stig Eklund), Svante Martin (Risto Metsola), Miika Korkiakoski (Lasse Metsola), Anna-Leena Härkönen (Liisa Metsola), Jari Salmi (Osmo Lampinen), Jaana Raski (Jaana Järvenheimo), Esko Raipia (Jaakko Järvenheimo), Kim Floor (Heikki Metsola), Juha Hyppönen (Kari Kaukovaara), Rosa Meriläinen (Veera Heikkinen), Anneli Ranta (Laila Heikkinen), Esko Roine (kunnanjohtaja Tolonen). Käsikirjoittajat: Carl Mesterton, Miisa Linden, Anna-Lisa Mesterton. Ohjaaja: Carl Mesterton. Musiikki: Juha Tikka, Esa Kaartamo.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Metsolat

Metsolat katsottavissa maaliskuuhun 2022

Metsoloiden perheen tarina kertoo 1990-luvun suomalaisesta elämästä ja todellisuudesta. Keskeisenä tapahtumapaikkana on Metsoloiden kotitila Leppävaara ja Hoikan kunta. Osa perheestä on muuttanut kauas lapsuudenkodista, mutta kaikkien juuret ovat vahvasti Kainuussa. Perhesiteitä lujittavat yhteiset ilot ja surut, saavutukset ja vastoinkäymiset. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan. Sarjanäytelmä on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä